Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že můžu soudit, Filipe. Vidím, co holdování návykovým látkám dělá hlavně s mládeží a čeho jsou pak schopni. Je mi fuk, jestli je to politická záminka, nebo jestli to má jiný účel, ani pro koho z politiků je tato událost příležitostí pro vlastní, sebeprezentaci a vystavování osobní - většinou pofiderní -glorioly. Nesoudím nikoho, kolik má toho za sebou, ale jak se k tomu postaví, když to vyjde najevo.

A toto soudit můžu i z toho důvodu, že sama nemám na bedrech žádné břemeno tohoto druhu, a přesto si život užívám s radostí, nepřipadám si ochuzena o žádné radovánky, protože se umím smát a myslím, že i spoustě jiným lidem je v mojí přítomnosti dobře. Nikdy jsem neholdovala alkoholu, nikdy jsem nekouřila cigarety a drogy jsou pro mě naprosté tabu. K tomu, abych byla veselým člověkem, jsem nikdy nepotřebovala žádné berličky, umím chodit po svých. Asi takhle, nedělám nic, co sama nechci a totéž očekávám od druhých. Chceš se opít? Tak se opij, to je volba každého a já s tím nemám ani ten nejmenší problém. Ale když ti to pak někdo připomene, nevykrucuj se. Byla to tvoje volba, tak jsi to udělal a je to tak v pořádku. Ale hledat výmluvy, dokonce trapné, stavět se k tomu každý den jinak, nechat se hájit i těmi, kdo u toho vůbec nebyli, snažit se z toho z každou cenu dělat marginální problém, to je nízké a odsouzeníhodné. Takovým lidem nefandím a můžu je sama pro sebe soudit.

6 1
možnosti
Foto

Zdeni nemyslím si, že bych psal o obhajobě drog, nebo alkoholu. Tvůj soud beru, ale znám řadu těch, kteří na něj nárok nemají a soudí stejně...

2 0
možnosti
Foto

Keď človek tomu prepadne, je to choroba a ťažko sa z toho lezie, ako aj z rôznych psycho vecí... áno, chápem, čo ste chcel povedať, že nepatríte k tým, ktorý by po nej hneď hádzal kameňom, pekný večer

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu Janka.

1 0
možnosti
Foto

Filipe, o drogách ve spojitosti s mládeží ohroženou životem na ulici bych vám mohl vyprávět. Nejsem učitel, nesetkávám se s nimi v relativně pohodovému prostředí ve škole. Neodučím s nimi pár hodin týdně a mám od nich pokoj. U některých, pokud s nimi jedeme třeba jen na jeden den na výlet, musí být jeden sociální pracovník na jednoho klienta. Nemáte ani představu, čeho jsou schopni, protože nic jiného neznají. Je to možná blbost pro mnohé blbost, ale naposledy mi takoví dva desetiletí utekli a na zahradě jednoho domu brutálně ušlapali slepice. Jeden z nich pět let vyrůstal v drogovém doupěti s feťáky. Při vší úctě k vám, nemáte nárok na ironií ve vašem článku. I k nim se dostane iformace o primátorce a věřte mi, že ve svůj prospěch ji použijí kdykoli.

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Petře, ta ironie taky není mirena proti lidem kteří se s tím perou v první linii.Stejne tak blog nezpochybnuje drogy naopak... Na druhou stranu můj záběr v tomto problému se rovněž nevztahuje jen k učení na škole...Byt tolik jalo Vy tomu nedávám.

4 0
možnosti
Foto

Někdo čekal, možná se i dočkal, aby jiného nachytal. ,,Možná". Alkoholik nepatří za volant. Ale ani, ač jinak ,,nealolkolik" POTÉ, CO ,,POŽIL", také za volantem nemá co dělat. Jsou však jistě i

tací, kteří mají ,,deficit" duševní. Takové však těžko uhlídat. Čímžto nemířím na autora tohoto blogu

3 0
možnosti
Foto

To její vykrucování je horší, než to, že smažila. Jen jednou? Nebo pravidelně? Každej občas šlápne vedle (my víme, viď), ale měl by se k tomu postavit a svůj prohřešek na férovku přiznat. A když je to veřejně činná osoba, tím spíš. To její mlžení bylo trapné a nedůstojné.

6 0
možnosti
Foto

Až zjistíš, že se na školách dělá prevence a až budeš pracovat s problémovými skupinami dětí, můžeš začít vykládat něco o pokrytectví. Napiš si sem, co chceš, určitě nebudu reagovat.

1 0
možnosti
Foto

A myslíš, že se na tom nepodílím ? Navíc na tohle téma nejen tady psalo dost jiných lidí než Ty a zrovna Tvůj názor na škodlivost alkoholu v diskuzi mě přijde rozumný. Opět ses rozčílil zcela zbytečně.

1 0
možnosti
Foto

Karma, legrační je, že nejvíc kokain primátorky vadí lidem, kterým nevadily hektolitry Zemanovy becherovky a tisíce jeho cigaret.

4 5
možnosti
Foto

Díky... já hlavně nerozumím té touze druhé soudit....

3 0
možnosti
  • Počet článků 650
  • Celková karma 25,01
  • Průměrná čtenost 2127x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik