Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28i85r16i 71C41i88z

30. 7. 2023 13:16

U vas autore vidim dalsi posun videni politiky a tech, kdo se za politiky zde povazuji. Celkem jste trefil jednu vec, ze mnoho volicu ODS z rad ruznych podnikatelu je velice zklamano a kdyz sedime po tenise, tak si neberou servitky. Driv jsme hravali jen v kruhu kluku z meho sportu, ale postupne, jak nekteri v dusledku ruznych zdravotnich komplikaci vypadli, je nahradili pratele z rad pravniku, doktoru a podnikatelu. Soucasna NF u nich nema zadny kredit a proklinaji sami sebe, ze ji naleteli na "sliby". Koho budou priste volit neprobirame, po tom je kazdemu kulove s prehazovackou, protoze u volebni urny stoji kazdy sam a komu to hodi je jen jeho vec. Co podle me prispiva k velke averzi k NF je, ze nevolice nazyvaji "nevzdelanymi dezolaty" a ti pak na protest se priklaneji k ANO. Ta stvava kampan NF proti panu Babisovi pred volbami jen hodne lidi utvrdila v presvedceni, ze ANO je to prave pro tento stat. Kdyby NF drzela hubu a zabyvala se jen svym programem, tak by mozna jeji propad preferenci nebyl tak veliky.

9 4
možnosti
JZ

Vláda také udělala hodně dobrého, akorát se o tom moc nemluví. Někteří například strašili tím, že v zimě zmrzneme. A ejhle, nic takového se nestalo, a zásobníky plynu jsou plné na 90%.

8 9
možnosti
JZ

Babiš by byl ovšem daleko horší než Fiala, protože neví, co chce, akorát vede populistické řeči.

5 10
možnosti
Foto

Fiala je sice špatný premiér, ale i kdyby tam byl místo něj Babiš, nebylo by to lepší. Fialovo teatrální rozhazování rukama by nahradilo nepříliš srozumitelné žvanění a výsledek by byl stejný. Není totiž závislý na kvalitě námi zvolených lídrů, ale na tom, co se rozhodne v Bílém domě a následně pak i v Bruselu. Tam bohužel sledují jiné cíle, než je životní úroveň obyvatel jejich zemí.

3 9
možnosti
Foto

Takže Fialu dosadil Bílý dům

4 2
možnosti
Foto

OT coby P.S.: zdá se, že se schyluje ke změně vlastníků i těchto stránek

6 0
možnosti
Foto

možno sa ešte nejaká novšia tvár na vašej politickej scéne objaví(mne sa pozdával ten lekár, čo kandidoval na prezidenta...alebo vás poučí alebo nedajboh ovplyvní výsledok čo bude v septembri u nás...no v súčasných pomeroch v europe...

1 0
možnosti
Foto

Pan Hilšer, myslíš? Ten mě po debatě u nás v Liberci dost zklamal. Víc jak polovinu času věnoval tomu, že útočil (sice slušně, ale útočil) na paní Nerudovou. A to se mi nelíbilo. Bylo nás tam asi 8 a nepřesvědčil zřejmě nikoho. I když je to charismatický a milý pán.

3 0
možnosti
Foto

Já jsem také dost zklamaná, Filipe. Podkopávají si nohy.

Ale ani to mě nepřesvědčí, abych někdy volila ANO.

Ano bude vždycky hlavně Babiš.

6 3
možnosti
Foto

Ahoj Šárko, já si nejspíš poprvé za třicet let cestu k volbám odpustím. Mám už plné zuby volení menších zel.

1 1
možnosti

"Protože ANO dávno není jen Andrej Babiš jako vábnička na důchodce."

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=804657

Teď jste mě tedy rozesmál. A co je tedy ten současný srdnatý boj ANO proti snižování valorizací důchodů jiného, než vábnička na důchodce? Pokud si nedovedete představit, že byste současnou vládní koalici ještě jednou volil (a nepředpokládám, že byste konvertoval k Okamurově SPD), nezbývá než zvolat: "Vítejte u koblih."

4 8
možnosti
Foto

Já píšu o tom, že potřebná procenta nad tuhle základnu mají už i jinde. Ale pobavil jsem mě rád. Já se tolik nesměju, když třeba slyším, že jednání některých asociací u ministra Síkely probíhají mnohem amatérštěji a bez dat než tomu bylo za ANO.

0 0
možnosti
FD

Vyčítáte vládě zcela nepodstatné věci.

3 6
možnosti
MK

Nepodstatné možná pro nekritické oblizovače 5kloaky.

4 3
možnosti
Foto

Píseň má hezký text. Někdo je tu s námi stale i když umře

5 0
možnosti
Foto

Zní to dost beznadějně a k tomu ještě to hnusné počasí. Jo, jsou takové dny.

Vašek

2 0
možnosti
KT

Hnusné počasí?

Jako že poprchává?

Co je na tom, prosím, pěkně, hnusného?

3 0
možnosti
  • Počet článků 650
  • Celková karma 24,20
  • Průměrná čtenost 2127x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik