Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To byla hrozná hovadina tam rusáky pouštět.

Podíval jsem se do pravidel a bohužel to tam je. Po vyhlášení výsledků šermíř podá soupeři neozbrojenou ruku, za porušení tohoto pravidla následuje vyloučení Maj to tam černý na bílým.

6 1
možnosti
MV

Přes to všechno tomu gestu rozumím.

3 1
možnosti
MV

Velmi dobrá reakce!

4 3
možnosti
HH

Možná by to chtělo se podívat na video, jak se to celé odehrálo. Nemyslím si, že je zrovna fér, vystrčenou zbraní zabraňovat v podání ruky. Mohla se v klidu otočit a odejít.

3 8
možnosti
Foto

Takže ten trest schvalujete. U Vás se nedivím.

8 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma

2 2
možnosti
LP

Já s vámi vyjímečně souhlasím, že vylučování sportovců UA kvůli nepodané ruce by se určitě dít nemělo. I když na to mají svá pravidla, tak to nepodání ruky by mohli pochopit.

9 0
možnosti
Foto

Jestli to mají v předpisech, že si soupeřky musí potřást rukou, pak je to OK. Jejich turnaj, jejich předpisy. Jestli to tam nemají, tak jde o nemorální svévoli ze strany pořadatelů.

3 0
možnosti
Foto

V předpisech mají určitě i cosi o národní reprezentaci a hymně. A přesto se udělala výjimka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,26
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.