Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, všiml jsem si, že někdy reagujete na nadpisy u blogů, ale koukám, že i u článků mimo blog.... Nikdy by mě nenapadlo, že se budu zastávat Babiše, ale rozhodně nikde nepíše a nemluví o vystěhování žen a dětí do rozbombardovaných měst. Pokud se ale skutečně angažujete v uprchlické otázce, víte jistě jak na vrcholu lonské zimní vlny haprovalo kompetenční ufinancování třeba mezi státem a kraji apod.... Vůbec si netroufnu komentovat jestli se to někam posunulo od té doby, to se vše teprve uvidí. A ano, jsme v hybridní válce. Zasít rozkol a nenávist mezi občany ČR je jednoznačně plán RF. Slouží mu stejně dobře Vrábel, jako užitečný dezinformátor Vašeho typu na straně druhé. Tenhle blog je jednoznačně na stažení z hlavní strany....

19 5
možnosti
TB

Lépe bych to nenapsal R^;-)

3 3
možnosti
TB

Tak jste se rozhořčil ,zanadával, ale tak nějak mimo mísu. Pokud by nedošlo k prodloužení dočasné ochrany uprchlíkům, tak to v žádném případě neznamená, že by zítra měli Ukrajinci opustit ČR......asi jste se v těch dezinformacích inspiroval jednou senátorkou :-)

6 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.