Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak na Sk sme to asi mali jednoduchšie pri voľbách. Na každom kandidátovi sa dá vždy niečo nájsť, nikto nie je bez chyby, ide o to, čo Vy ako voliči preferujete a stolerujete:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak já to vezmu takto:

Pavel Fischer - lepší než Zeman a Babiš

Marek Hilšer- lepší než Zeman a Babiš

Danuše Nerudová- lepší než Zeman a Babiš

Petr Pavel- lepší než Zeman a Babiš

Tomáš Zima- lepší než Zeman a Babiš

To jsou moji kandidáti.;-):-)

2 1
možnosti
DS

Nojo, ale lístek tak můžete hodit jen s jedním jménem. To si za plentou řeknete en-ten-týky....? Ale děkuji za odpověď a máte, samozřejmě, pravdu.

0 0
možnosti

"Pojďme nehanit protikandidáty a namísto toho chvalme svého favorita, vysvětlujme."

Zdroj: https://dagmarstarkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=795147

Že byste šla příkladem a pochválila svého favorita?:-)

1 0
možnosti
DS

Já jsem to, tuším, psala už pod tím předcházejícím blogem. Budu volit pana generála. a) ctím stejné hodnoty, jako on, b) osobně ho znají a ctí ho lidé, které osobně znám a ctím já, c) imponuje mi, že se nebojí rozhodovat s plným vědomím, že ponese odpovědnost za svá rozhodnutí, d) nelže ohledně své minulosti a staví se čelem k přítomnosti, e) nevykřikuje sliby a pojmenovává problémy a f) přiznává své nedostatky a nepřehazuje odpovědnost na nikoho jiného..... Jinak, jak píše Šárka níže, pokud by se do druhého kola nedostal, budu volit paní Danuši či jiného demokratického kandidáta, který bude protějškem AB (dostane-li se do druhého kola).

3 0
možnosti
Foto

Přemýšlím, zda něco negativního vytáhli na Marka Hilšera. Nic jsem ještě nezaznamenala. Pro mě volba i před těmi pěti lety, bohužel vím, že to do finále nedotáhne, ale v prvním kole mám jasno.

Ve finále se stejně budeme rozhodovat mezi Babišem a tím proti Babišovi. Jako to tenkrát bylo u Zemana.:-( Bohužel to tak na 99,9% bude.

3 0
možnosti
LH

jasně že vytáhli, založil si společnost a inkasuje od státu peníze na financování kampaně na kandidaturu na prezidena

3 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.