Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete stále dokola o neobjektivní tě ČT.

České televizi ale důvěřuje 73% lidi. Viz:

https://www.lupa.cz/aktuality/ceske-televizi-duveruje-73-lidi-je-to-nejvice-od-roku-2015/

Myslíte si tedy, že tato hodně velká většina národa je nesvéprávná?

12 0
možnosti
JN

A proč Vy sem opakovaně vkládáte odkaz, který do této diskuse vložil pan Kubíček již včera v 18:36? Kromě toho, ten průzkum je někdy ze začátku ledna, kdy se ještě neválčilo na Ukrajině, vláda ještě tehdy neřešila energetickou politiku apod., takže nelze s jistotou tvrdit, že ta čísla by dnes byla stejná.

A proč by ti, podle kterých je ČT objektivní, měli být nesvéprávní? Vy jste snad něco takového z mého článku vyčetl?

7 2
možnosti
PK

Tak co si myslí demonstrant kterého se ptá redaktor iDnes, je mi vskutku jedno. Podstatné pro mě je, kdo tu či onu demonstraci svolává.

A tady není pochyb, o jaké lidi se jedná. Co se týče objektivity ČT. Nedělám si o ní iluze. Ovšem je tady jeden podstatný faktor. Tak jako já nebo vy, ani redaktor prostě nedokáže být nestranný. Tak to bohužel je. Máme sympatie k někomu. Jiného nemůžeme ani vystát. Nemyslím si, že by to neplatilo pro všechna média. Tak jako pro nás, obyčejné lidi.

2 0
možnosti
Foto

Ano to pausalizování je na místě.

Ti pořadatelé jsou jednoznačně nositele ruské propagandy a každý kdo tam přišel to musel vědět a svou účastí se tak k ruské propagandě připojil.

Vymlouvat se, že tam byli z jiných důvodů bylo možné na první demonstraci pořádané Vrábelem a spol. Pak bylo dostatečně medializováno co jsou zač.

20 1
možnosti
LH

Kritika ČT je automaticky ruská propaganda, šášo?

2 0
možnosti
PN

P40e77t35r 39N25e16d73v98ě83d

19. 11. 2022 21:06

Tvl. To je odborníků na barvy. Jste normální morální giganti. Co zajít na Fórum24, tam jsou články podle vašeho gusta, objektivní a vyrovnané. Tedy jen jedním směrem, ale to vám vyhovuje. Jen si dejte bacha na logo. Černá, červená a bílá....náckovské barvy jak vyšité...

Jinak se musím ČT09 zastat, když nedávno začalo vypadat, že se zhroutí nemocnice, začal Takáč a spol i opravovat lživé výroky tehdejších opozičníků.....

2 9
možnosti
KT

No jo, pane Nedvěde, ale nejsou články v tzv. alternativních médiích taky objektivní a vyrovnané, tedy jen jedním směrem?

Jinak máte ovšem pravdu Forum 24 je jen jedno a když si na něj nekliknete, stejně jako třeba na iDnes, tak si na něm ani nic nepřečtete...

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JN

Vyzývám pana Flašku, aby sem přestal psát trolící příspěvky, nesouvisející s obsahem článku. Pokud v tom bude i nadále pokračovat, budu je i nadále mazat - já totiž na rozdíl od něho nejsem oblíbencem zdejší administrace a pokud bych reagoval na jeho příspěvky adekvátním způsobem, tak bych riskoval ztrátu banu.

Věřím, že většině ostatních diskutujících jde o seriózní diskusi a byť se v názorech na to či ono neshodneme, není třeba se navzájem urážet nebo psát zde o někom zjevné lži.

4 4
možnosti
Foto

Reaguji na Vaši poznámku v článku o umístění blogu pana Turner titulní stránce. V čem je problém?

3 2
možnosti
MH

Tito lidé budou protestovat proti ČT, dokud tam nezazní, že za válku mohou Američané s celým západem a že očkování zabíjí lidi. Psát kvůli takovým exotům tak dlouhý člínek, to musí bavit.:-)

15 3
možnosti
ZZ

Ne tak úplně, ale do značné míry ano !

0 0
možnosti
KL

O "Vrabelovcích" si nemyslím nic dobrého. A už proto bych je do té televize pustila. Ať každý vidí a udělá si obrázek sám...

3 0
možnosti
KT

Já bych Vás, paní Lhotská, zase naopak pustil ven, ne dovnitř.

Jen by to nebylo z České televize...

6 1
možnosti
Foto

Pane Nožičko, můžete mi sdělit co bylo urážlivého, nepravdivého nebo vulgárního na mých příspěvcích, že je opakovaně mažete?

2 1
možnosti
Foto

Urážlivé a nepravdivé je už z principu to, že to píšete VY.

Pamatujte na slova K.H.B.:

"Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit."

:-)

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1585
  • Celková karma 39,46
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik