Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Překrásná nostalgie... ach, ty dopisy, na které jsem čekávala a ráda je psala... kde jsou ty doby... kouzelná vzpomínka, která zavoněla, díkyR^

1 0
možnosti
Foto

Díky za krásný komentář, Ludmilo, potěšil:-)

0 0
možnosti
MS

Jak řekl v jednom dialogu pan Werich panu Horníčkovi cosi jako: "Svět je vůbec dneska menší, než bejval. Ne že by se scvrkával, ale všechno je ňák rychleší. Tenkrát, když král poslal posla k jinému králi, aby mu vyřídil, že je vůl, to trvalo ... Dneska to mají e... ex... expr... - to ví ještě dřív, než to řeknou."

0 0
možnosti
MS

Omlouvám se MiIanovi Šťastnému :-) ...

0 0
možnosti
Foto

Krásné! Až se potkáme, připomeň mi, abych ti vyprávěla příběh pohledu od dědečka, který měla dostat malá Helenka na tábor, ale doputoval k ní až v jejích dvaapadesáti letech. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Dík, Helčo, rád si to poslechnu:-)

1 0
možnosti
Foto

Tady je ale nostalgie:-), karma, Jene

2 0
možnosti
Foto

A poštovní hovorny, kdy se muselo v budce čekat, až tě přepojí...a občas úřednice zvědavě poslouchaly, co si povídáme:-))

2 0
možnosti
Foto

Věděl jsem, že Tě to potěší:-)

1 0
možnosti
JM

J18a25n 86M80a52r90e52k

9. 11. 2022 16:53

No, máme to ted jednodužší. Vytáhneme takový hranatý nesmysl a jezdíme po něm palcem, nebo dvěma prsty. Za desetinu vteřiny si na druhé straně někdo přečte vzkaz.

Za doby kamené to bylo složitější. Dopis se musel vytesat do placatého kamene (který se musel nejdřív zplacatit) a pak ho brontosaurus odtáhl k adresátovi, což někdy trvalo přes půl roku.. Poplatek? Pět metráků trávy a tři metráky jetele. Ono to vždycky nějak šlo, v každé době.

6 0
možnosti
Foto

Pásky s textem bez diakritiky nalepené na formulář...tefefony v budce na výzvu...korespoňdák..kulatá razitka přímo na balík...pošťačka s tužkou za uchem...pokud si to někdo pamatuje, nepatří už mezi nejmladší...ale pochopitelně jen fyzicky:-)

8 0
možnosti
Foto

To jsi mi připomněl, jak jsem dávno na poště brigádničil a roznášel dopisy a balíky😺

1 0
možnosti
Foto

R^R^Pohľadnice občas dostávam, lebo známi vedia, že ma tým potešia.Stále to vlastne funguje.Moja kamarátka,čo žije v USA na synove narodeniny vymyslela, aby mu tí čo mu chcú popriať, poslali pohľadnice s nejakým želaním.A veru nazberal ich plnú krabicu. Táto pošta má svoje čaro.A s čarovnou nostalgiou Ste nám to čaro znova pripomenul vaším krásnym blogom.Prajem krásny večer.:-):-)

6 0
možnosti
Foto

Děkuju, Janka za čtení, užijte si hezký večer😺

2 0
možnosti
Foto

A to ještě taková pošta Praha 6 v Kafkově ulici někdy oznámení dává a někdy ne. Kdyby mě dcera neupozornila, že zásilku od ní si už musím vyzvednout, nevěděl bych to.

2 0
možnosti
Foto

Tak to je zvýšená míra entropie.

1 0
možnosti