Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Za článek karma. R^

Jen dodám, že i s naším slovanstvím to není tak slavné. Podle České genografické databáze máme blíž k Němcům a Rakušanům. Jen tři Češi z deseti mají slovanské geny.

9 0
možnosti
Foto

Z nás udělal Slovany až velký mystifikátor Jirásek.;-);-D

3 0
možnosti
Foto

Jaroslave, napísali ste veľmi odbornú a pravdivú historicko-psychologickú analýzu. Zmenu môžu urobiť len ľudia, aby ju mohli urobiť, museli by sa najskôr zmeniť oni.Aby sa ľudia zmenili, musí sa stat asi aj katastrofa(aj keď tých katastrof už bolo podľa mńa dosť).Či je to v živote človeka, či národa.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel, Janka. Až příliš často to tak bývá. Děkuji :-)

2 0
možnosti
JN

J18o26s46e82f 13N97i71k94l

7. 11. 2022 16:53

Na všem co tady zaznělo a ještě zazní se shodneme...ale málokdo je ochoten se zamyslet nad příčinami, které toto vše tři desetiletí neustále hrotí, nikdo není ochoten se na problém dívat i z hlediska geopolitického, které je právě tady nejdůležitější...jedinou mantrou je pro nás vnímat Rusko jako jedinou říši zla, budeme proto hledat všechny možnosti a argumenty z historie i současnosti, které to mají dokazovat, není to trochu jednoduché?

0 5
možnosti
Foto

Zdravím Vás, pane Nikle. Trochu mi připomínáte Kissingera. Háček je trochu v tom, že velmocenská politika se dost výrazně změnila. Kdyby nebylo Formosy, Čína by si svou dominanci jen kupovala.

3 0
možnosti
Foto

R^ Jak Petr Veliký, tak Stalin i Putin se snažili nahnat Rusko do Evropy hospodářsky, třeba i násilím. Ani jeden z nich nepochopil, že je třeba nejdříve Rusko přiblížit Evropě mentálně. Ani všechny Moskevské butiky nepohnuly jejich myšlením, byť jen o centimetr. Je to stále samoděržaví.

12 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Kunfte. To je vysloveně všeshrnující R^

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
Foto

Ahoj, hodně dělá propaganda, ještě nedostali pořádnou šanci. Podívej u nás po relativně třiceti letech "svobody".

6 0
možnosti
Foto

No právě Filipe, o tom celém ten text je, ale chtějí to jinak, když nikdy žádnou pořádnou šanci nedostali? Ta komparace tam není pro nic za nic. Jak dlouho to bude trvat?

4 0
možnosti
Foto

Při mé cestě Transsibiřskou magistrálou se mi zdálo, že řadoví Rusové jsou normální. Jejich problém vidím především ve vůdcích, ideologii a propagandě. Kruci, kdo normální bych chtěl jen tak sám od sebe válčit, když se jim nedodají "potřebné" informace.

6 0
možnosti
Foto

Ahoj, Jaromíre. Vím o nich třeba, že jsou vynikající hostitelé. S těmi informacemi už to bude horší. Myslíš, že na vině jsou jen ti nahoře?

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik