Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Když čtu ty vaše urážky a nadávky, které tu se zapáleným ideologickým přesvědčením prezentujete, výkřiky o mastných vyžraných hubách a prožraných mejdanech, dovedu si představit v tom davu roku 1939 spíše vás. Lidi jako vy, co ostatním nadávají do ovcí a zaštiťující se demokracií , nabádají právě k tupému kývání na činnost či spíše nečinnost vrchnosti a každý, který s tím nesouhlasí je "demokraticky" odsouzen k označení zastánce hnědého extremismu. Obehrané nesmysly, jako že "Agrofert" zadlužil naše vnuky je laciná mantra, bezduše používaná do zblbnutí. Že by to Babišova vláda dokázala za dva roky (předtím naopak po dlouhých desetiletích byl rozpočet konečně vyrovnaný a začal se splácet dluh ) je komediálně směšná a divím se, jak ochotně jste ztratil paměť, jak se vám z hlavy vykouřily vzpomínky třeba na "záchranné ekonomické balíčky" vlády Klause nebo "ekonomické batohy" vlády Topolánka. Dnešní inflace je vyšroubována vstupními náklady - cenou energií, která vznikla nesmyslným a tragicky nedomyšleným Green Dealem , kterého Rusko jen využilo a akcelerovalo, takže přišla o něco málo dřív a s větším nárazem. Že občané mají dost amatérismu a neschopnosti vlády a dávají to najevo - to je v pořádku. Mají na to právo a je to o té demokracii, i kdybyste to vy a vám podobní "demokraté" nejradši rozháněli vodními děly. Vy jste právě ten nahnědlý reprezentant jediné správné ideologie i když si to evidentně neuvědomujete.

9 12
možnosti
Foto

A pane Vondráčku Vy se považujete za "demokrata" nebo demokrata?

5 0
možnosti
MB

Demonstrace mne opět zaujala. Doporučuji fota uložit, jako raritu. Jednou budou cenné. Tak jako Manifestace na Václavském náměstí v Praze 3. července 1942. Ta byla největším veřejným shromážděním v protektorátu Čechy a Morava po atentátu na zastupujícího říšského protektora SS-Obergruppenführera Reinharda Heydricha. Nyní trochu smutním. Naši předkové se dokázali sejít v mohutnějším počtu. Zase mám radost z vlajek KSČm. Je to příslibné. Jak nádherně rozzářily tváře většinově postarších účastníků. Prostě, správná orientace a mládí světa pokračuje. Kremelský mužik a slon - Náš vzor ... ! Za ZOO ČR ještě krásnější. Referendum o plynu? To je báječné. Doufám, že akcionáři IG Farben nezískají hlasovací převahu ... :-)

10 0
možnosti
Foto

Odhalil jste nepěknou pravdu a dávám karmu.

A to srovnání s fašisty je naprosto na místě. To, co se včera odehrálo na Václaváku, je něco podobného, jako kdyby tam tu slávu Hitlerovi opravdu provolávali. Jaký je rozdíl mezi Hitlerem (genocida Židů) a Putinem (genocida Ukrajinců)?

Přál bych těm lidem na Václaváku aby si to zkusili proti tankům. A my bychom ty tanky financovali a řvali něco o tom, že nám do těch lidí nic není, že chceme teplo.

17 2
možnosti
OU
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik