Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Trochu omáčky támhle, něco malinko přibarvíme, něco zamlžíme a ejhle máme tu téměř Lipavského jako trestně stíhaného kmotra podsvětí a proti němu skvostného, neposkvrněného, úžasného hromovládce, který sesazuje vlády, prozřetelně lustruje politiky, který zachraňuje republiku podle vlastních pravidel měněných dle osobních potřeb, což je správné a krásné.

Když si vzpomenu na střídání apoštolů na ministerstvu zdravotnictví bez nějakých těch rozhovorů, uskutečněných v řádu hodin a než bys řekl "10 ticíc mrtvých", tak se jich vystřídalo několik, jejichž jména už nevíme. To byl prezidentův skvělý odhad na persóny, na ty nejschopnější ze schopných, včetně magistry přes opsané bobky. Teď bude mít předem nějaké výhrady? Blbost, je to jen a jen umanutost sebestředného starce, kterého postrkují Hradní okupanti.

Jenže Miloši, kromě pandemie, je tu i rozpočtové provizorium, ekonomická krize, zdražování a vláda, které už je všechno ukradené a ze které se většina, včetně premiéra, schovávají jak loupežníci. Třeba Hanáček je asi už jen duch, předseda krizového štábu, co to v tom nouzáku všechno řídí, řídí nás všechny duch, jestli to nevíte.

Ani vaše slovní tanečky nás reality nezbaví a za následky nyní nese odpovědnost Zeman, jednoznačně, ať už si říkal kdo chtěl, kdy chtěl, co chtěl. Nejhorší na tom je že tomu sociopatovi jsme všichni ukradení.

7 3
možnosti

P17e39t32r 77Č14e69j63k62a

13. 12. 2021 15:37

1.) To přibarvení jste si tam přidal vy, nikoliv já....

2.) Řeknu prosté hodnocení, není myšleno jako chvála, ale jde vyložit i negativně - já to myslím zcela neutrálně. Zeman je vynikající technolog moci - a na kraj možností výkonu prezidentské funkce (což uznávám, že nejmenování navržených členů vlády je) jde tehdy, pokud si vyhodnotí, že to může být důležité.

3.) S pandemií nová vláda žádné zázraky neudělá, rozpočtové provizorium je rozhodnutí současné sněmovny (nenapadlo vás, že je možné rozpočet s nižším schodkem, než podle kterého pojede provizorium, schválit a třeba na jaře novelizovat?); vyberte si prosím "je současné vládě už všechno jedno", nebo dělá až příliš mnoho důležitých rozhodnutí před koncem, která by už neměla dělat? ;-)

Zeman opravdu nenese odpovědnost za to, že s ním Fiala o personáliích nejednal před jejich finálním navržením.

0 2
možnosti
IB

I57v31o 45B95o12u71š66e

13. 12. 2021 13:25

Prezident zadne veto nema.

0 7
možnosti

P84e43t21r 68Č41e81j10k79a

13. 12. 2021 13:45

Prosím přečtěte si článek, než na něj reagujete. Díky.

7 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1376x
Občan ČR, který má obavy ze směřování vlastní země a chce věcně vyjádřit své názory a postoje ke světovému dění.

Seznam rubrik