Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... autoři - BRAVO R^!

5 3
možnosti

Tohle je problem odpovednosti. Kdyby neockovani mohli byt nemocnici odmitnuti z duvodu nedostatku mista (pokud by byla plna a hrozilo by, ze by musela odkladat operace), potom by ockovaci debata byla spravne jen a ciste o svobode jedince.

Vzhledem k tomu, ze v krizi neockovani mohou zablokovat nemocnice a prodlouzit cekani na operaci, a tim padem zpusobit nekolika mesicni prodlouzeni utrpeni, je tu otazka nakolik ve jmenu svobody muzeme ublizit ostatnim.

Prusvih je v tom, ze kazdy mame tuto hranici nastavenou jinde, takze se neshodneme ani pri racionalni debate, natoz v soucasne dobe plne emoci

7 3
možnosti
VD

Covid není zjevně není žádný výjimečný problém. Skutečný problém je covidový business.

Pokud se globální oligarchii ( a tím i té naší) bude stále dařit pod rouškou Covidu vysávat veřejné rozpočty a bezmezně zadlužovat celé země, obírat lidi o jejich peníze, tlačit je do dluhů a tak je snáze ovládat, tak Covid nikdy nezmizí, protože stále bude účinný a pro oligarchii přínosný, tedy potřebný.

Kdyby se Covid řešil jako skutečně medicínská záležitost, tak naše zdravotnictví by si s ním po té dlouhé době už dávno poradilo.

Jestli si někdo nevšiml, tak prakticky celý rok 2020 - od února jela jen stále větší a větší covidová propaganda a covid se ne a ne rozjet.

Až na konci roku se do toho pořádně obuli, přitvrdili a vynaložené úsilí nakonec přineslo své ovoce - čísla se generovala jak bylo potřebné, stejně tak se pod tlakem plnily nemocnice, nakonec i těch mrtvých přibývalo a konečně to aspoň navenek, opticky jako epidemie vypadalo.

No a teď se situace zjevně opakuje - je po volbách, tak čísla zase rostou, nemocnice se zase plní, čísla umírajících porostou a o vánocích zase bude dusno bez ohledu na skutečnost, která vláda tady je - befel chodí z venčí a ten se musí plnit.

:-)

6 4
možnosti
VD

Jo, zapomněl jsem, ten článek je dobrý. R^

:-)

3 1
možnosti
JR

Proto se v Americe již otevřeně říká, že "Do your own research" je škodlivý přístup. Vzdělaným a informovaným se špatně vládne z autoritativní pozice. Viz Forbes, Wionews a CNN.

3 1
možnosti
PK

P28e65t26r 13K63a85v18a57n

5. 11. 2021 8:23

No, kdybyste viděl jak si běžný Joe ten research provádí, zjistil byste, že to žádný research není.

0 1
možnosti

Jen si tu odlozim neco, co jsem nedavno napsal, jsem zvykly psat bez diakritiky, nicmene telefon ji obcas nekam prida a nekam ne, tak to muze vypadat divne. :

Jinak to z čeho mám největší obavu je to, že zatím vůbec netušíme, proč někdo nemá priznaky žádné, někdo lehké, někdo těžké a někdo umírá. Vůbec netušíme jak bude vir v budoucnu mutovat. Již se objevují varianty viru, na které očkování neúčinkuje, naštěstí se zatím výrazně nesiri. Přirozená imunita nefunguje na jednotném principu jako současne vakcíny.

U každého jedince to funguje nejspíš trochu jinak.

Je to zhruba jako u vcelstev když bojují s roztočem, každé je individuální. Jedno má delsi plodovou pauzu, jiné aktivně roztoče poškozuje, jiné snese i vysoké množství roztoče.

Až se rozšíří jiná mutace, na kterou budou vakciny neúčinné, jak se zachova imunitní systém ockovaneho člověka, naprogramovany vakcinou tak, aby viru čelil starým neúčinnym způsobem?

Neoslabi ten marný spatne vedeny boj imunitni systém natolik, že nebude schopen viru čelit svým přirozeným individualnim způsobem?

Buďme rádi za to že jsme odlišní, v případě nepříznivého zmutovani viru by to v případě proockovani 100% populace mohlo i znamenat vymření 100% populace. Soucasne vakciny se zaměřují jen na jednu vejicku, které se chytly.

Na jinou mutaci a takové mutace jsou již zdokumentovany, jen nemají zatím takovou schopnost sireni, mohou být spíše velmi kontraproduktivní, protože pošlou imunitní systém po nesprávné cestě.

Ja nemam nic proti tomu, aby se povinne ockovali rizikove skupiny obyvatel s tim, ze stat bude za pripadne nezadouci ucinky rucit. Dnes je praxe takova, ze ockovani je "naprosto" dobrovolne, podepisete informovany souhlas s moznymi nezadoucimi ucinky experimentalni vakciny a kdyz se neco podela, tak stat se na vas naprosto vyprdne s tim, ze jste se sami nechali dobrovolne ockovat experimentalni vakcinou, podepsali jste, ze souhlasite s nezadoucimi ucinky a delejte si co chcete. Tyto pripady se skutecne deji.

5 4
možnosti

Prestante lhat, asi ockovanej nejste, jinak by jste vedel, ze zadnej informovanej souhlas nepodepisujete a vakcinu stat povazuje za bezepecnou.

5 1
možnosti
IK

Jak můžete mít takové názory, vždytˇ nemáte s tímhle oborem nic společného, zase se oddáváte jen vašim dojmům a představám o tom, co je správné a opakujete to, co odpovídá vašemu světovému názoru. Voláte snad po nějaké čistce lidstva? Když se nebude očkovat, tak "nepotřebná" nebo velká část lidstva vymře.

Zní to jako scénář z hollywoodského filmu. Mnohem smrtelnější viry Sars a Mers mutují s Sars-Cov-2 k novému viru. Americký imunolog Fauci tvrdí, že je to možné a varuje před možnou kombinací současného snadno přenosného Coronaviru. Fauci poukazuje na to, že 1. Sars-vir z roku 2003 vykazoval smrtelnost 10 %. Mers-vir 10 let později už měl smrtelnost 25 - 35 %. Vir, lehce přenosný jako Sars-Cov-2 kombinovaný se smrtelností těchto přechozích coronavirů by byla katastrofa pro lidstvo.

Cituji vás: "Diversita je dobře. Opravdu musíme proočkovat všechny?"

Samozřejmě musí být všichni proočkovaní. Pevně spolehám na to, že vás svět/národ neposlechne a nechá se většinově proočkovat.

4 11
možnosti
RK

Nemusí být všichni proočkování.

7 0
možnosti
IB

I78v61o 91B81o18u16š92e

3. 11. 2021 19:15

Mistryně argumentačních faulů......

5 8
možnosti
PH

Problém je v tom, že pokud neočkovaní zaplní nemocnice, může být rázem přístup ke zdravotní péči ztížen pro všechny... zdravotnictví totiž jaksi není nafukovací.

13 3
možnosti
JL

Mohu jen reagovat na vasi stiznost, pani Helikarova. Florida pomoci sveho guvernatora, odmitla mandat ockovani vydany prezidentem USA. Byla to doba, kdy Florida byla na spici s nemocnymi. Jenze guvernator se svymi doktorskymi poradci pripravili "koktail" 3 latek a nabizeli to nemocnym. (zase bez mandatu). Tento koktail umoznil pacientu mit slabsi prubeh nemoci a tim nemusel do nemocnice. (nemocnicni osetreni je nejdrazsi polozka nemoci) Pacientu ubylo a dnes je to snad stat, s nejmensim poctem nemocnych. Ten koktail byl stejny, jako jej dostal prezident Trump, kdyz on onemocnel timto virusem.

Definitivne jste o tomto procesu neslysela. Media v USA nefandi konzervatistum, cim pan Ron DeSantini jako guverner, je.

1 0
možnosti
VK

Skvělý článek, naprostý souhlas

7 7
možnosti
MS

Takže jsme ze dozvěděli, že očkovat proti variole všechny bylo chybné?

8 3
možnosti
RK

R12a31d13e40k 85K92o53h14u82t

3. 11. 2021 17:37

Ockovani je chybně vždy. A léčení také. Buď si tělo pomůže nebo ne. Silnější možná přežije.

2 4
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,51
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články