Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Vzpomínám na své alkoholiky. Upozorňovat je, že nesmí pít, bylo zbytečné. Po návratu domů vždy pili, několik týdnů, pak už jen několik dnů doma vydrželi. A museli zpět do nemocnice, aby přežili o pár dní více. A všichni byli stejní!

Alkohol (cukrovka jako urychlující bonus) - hepatomegalie - selhání jater - cirhoza - ascites - selhání srdce - smrt! To je cesta všech alkoholiků!

Protože Angela Merkel je vynikající státnice, dokázala včas odejít a předat žezlo.

Protože Miloš Zeman je špatný politik, nedokáže včas odejít. Aby se vezl na lafetě? Jak je možné, že nikdo neprotestuje, že Miloš Zeman není schopen zastat své funkce?!? Vždyť za něho bezpochyby rozhoduje jeho hradní proruská suita! Žije ještě? Proč Jiří Ovčáček místo referencí o zdravotní stavu píše jen židovské žalmy? Žalm Miserere mei... se zpíva ažl při umírání člověka!

:-)

30 1
možnosti
VV

Ja si myslim, ze tu lafetu si musi zaslouzit. Ovsem v tomto pripade je to nerealne.

3 0
možnosti
Foto

Já bych to zbytečně nekomplikoval. I kdyby se chystal na lyže do Alp, v pořádku není. Podobně jako jeho kamarádi.

12 1
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,69
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->