Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jako otec se cítím stejně, udělat z vlastních dětí bílé koně a pak se jich zbavit, když se na podvod přišlo, to je mimo moje chápání. Takhle přece nefunguje rodina, Babiš nemá k dětem žádný cit, je to sociopat, vidí v nich jen podřízené jako vidí nás všechny. Proto je pro nás a naší zemi nebezpečný, udělá klidně bílé koně i z nás, bez mrknutí oka. Když vidím vývoj státního rozpočtu, tak mám pocit, že už v průšvihu jsme. Jestli se divíte, proč byl mladý Babiš takový blbec a podepsal smlouvu, pak se koukněte na část tohoto národa, klidně mu to zase hodí, i když vědí to samé co ostatní.

Na celou to obludnou historii o zneužití vlastních dětí a snaha o jejich odstavení jsou celkem přesvědčivé důkazy a to rozhodně nevíme vše. Nemám důvod verzi Babiše ml. nevěřit a historka o spiknutí a další účelovce před volbami je opravdu slabá, to se jako vážně spiklenci proti premiérovi na tuto chvíli připravují už od roku 2008, kdy se podepsala smlouva na Čapí hnízdo. Také premiér, s celým svým PR týmem, početnou ochrankou, téměř neomezenými zdroji a všemi divizemi Agrofertu, včetně bezpečnostní, o sočí vlastního syna, že se spojil s několika lidmi, kteří Babiše St. nemusí a že s ním prý manipulují. Absurdní tvrzení. Všichni kdo pomáhají mladému Babišovi jsou v nebezpečí, na každého je již založena složka a na každého se něco najde (jak praví příručka StB), zvláště když na techniku i lidi je neomezený rozpočet. Dehonestace dalších lidí si tak zřejmě ještě užijeme, pokud to nevzdají bez mediálního humbuku.

9 1
možnosti
Foto

Babiš je sociopat, ale zatím nepopravuje. Až bude popravovat, tak to bude jiná. Zatím jen zvedá důchody a kvůlivá tomu je v kolektivu oblíbený!

2 0
možnosti
Foto

Naprosto trefné a případné hodnocení. Uvrtat do podvodu své dítě a ještě ho v obavě o vlastní stíhání "exportovat" do nezastižení je učebnicovou ukázkou psychicky narušeného rodiče.

Vám dík a karma.

14 0
možnosti
Foto

Víte, někteří otcové, pokud na to mají, na své děti různé své majetky převádějí. Aby je finančně zajistili.

Chápu, že nemajetné tohle nenapadne, ale mohli by to aspoň umět pochopit.

2 1
možnosti
PK

Pokud si pamatuji z medií, bo tuto kauzu nesleduji, Babiš ml. byl shledán nemocným za účasti policie, justice, psychiatrů v ČR i Švýcarsku, matky i otce, to jen pan Kalousek jej v restauraci shledal úplně zdravým.

Ani nevím kým a proč byl dle vás prodán. Co ale vím, že tyto úvahy využívající psychicky nemocného člověka k ataku na jeho otce přesouvají charakter senzační reportáže dua Kubík & Slonková z kategorie výbušnosti do složky nechutnosti, protože výpovědní hodnota nemocného je značně oslabena.

Přeji vám, aby jste vy i zbytek národa měl jen zdravé děti a nemusel jste se o ně obávat právě v důsledku nějaké choroby, něco o tom vím .

5 3
možnosti
JK

Super, takže vy kauzu nesledujete, to po hříchu víte dost podrobností, že.

Přeji všem dětem hodné a zdravé rodiče co z nich neudělají bílé koně. Kdyby něco, tak Korecký o tom něco ví.

2 0
možnosti
Foto

Pane Vlku, ono je to dost jinak. Samozřejmě, jestli na tom sejde/nesejde. Na celé té kauze je zjevné, že starej Babiš chtěl, aby mladej Andrej a Adriana vedli kongresový centrum, kde se budou dělat valný hromady a anální mýtinky pro firmy z Agrofertu. Prostě lepší firemní hospoda a penzion, pro víceméně vnitrofiremní potřeby. No on se na to asi starej mladejch zeptal tím svým nátlakovým hučákem "Tak budete to dělat nebo ne!!!!!" a oni, protože byli vždycky zvyklí papínkovi ustoupit a všecko odkejvat, tak že jo, že teda budou po zbytek života provozáci na hospodě. Samozřejmě to znamenalo začít hned dělat dozor na těch stavbách a hlavně chodit každý den do worku na 14 hodin, takže to celý záhy šlo do kelu a starej se o všechno musel postarat sám. Jistě ho to nakrklo a teď mu to ještě každej mlátí o hlavu. Jasně, co s tím má dělat ten mladej a jeho lásky na ukrajině, to nevím, to zní, jak kdyby starýmu šáhlo nebo co. - - - Každopádně, já to nevidím černobílý. Ten čápák ve vztahu k děckám a těm 50mil dotace já dokonce vidím jako věc nikoliv elegantní, leč pochopitelnou. Čemu nerozumím, tak proč starej ještě nesedí za tu optimalizaci reklamy na té farmičce. Teda rozumím, tady se každej Babišovi klaní, a zkuste Buddhu zavřít do lapáku. To by asi nešlo, že.

0 0
možnosti
Foto

:-) Nepochybně je to dost jiné. Ale to je pro mnohé příliš složité, jiní si naopak mohou dokazovat ve veřejném prostoru, že jsou lepší. I kdyby se jim třeba první manželství jaksi nevydařilo, či zaniklo, jen potomek z něho zůstal.

2 0
možnosti
PD

pane Vlku, můžete nějak doložit, že v případě vlády kohokoliv jiného než současné koalice by počet úmrtí byl jíný než těch 30 tisíc? nemůžete, to prostě logicky nejde, protože nikdo jiný neměl možnost a odpovědnost se stou situací potýkat.

1 1
možnosti
Foto

Furt s mrtvejma, furt!!! Dyť to byli důchodci, Babiš jim předtím zvedl důchod, tak je to snad fifty fifty, ne? Když Babiš něco dává, tak si pak i bere, ne? Co je na tom nejasnýho? Boha jeho, proč už ty mrtvý nenecháte na pokoji!

0 0
možnosti
ND

Koukám nastupují autoři, kteří už dlouho nepsali, čímpak to asi bude? :-)

5 6
možnosti
Foto

Asi je ten Babiš nadzvedává. Měl by teda zvednout Prchalovi odměnu, protože ten svou práci dělá na jedničku!

0 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 36,59
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik