Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

No to je zase diskuze!

Převádět akcie na údajně psychicky nemocného syna, které on nikdy neviděl a ohánět se péčí o své děri je chucpe. Bylo to ovšem pokračování v jeho úspěšné kariéře v dobách devadesátek a mafiánského kapitalismu, kdy ti, co věděli z minulého režimu věděli jak na to

Jeho syn se vyjádřil a věděl proč. Podezřívat ho z manipulování někým je zbabělost!

23 0
možnosti
DV

D79a51v32i40d 31V50l21k

3. 9. 2021 11:37

Tak se šla se tady obvyklá parta Havránek ,Jiroudek, Pantlíková a spol. Většina zhrzení bývalí blogeři, kteří už nedají 6 slov do hromady, tak aspoň prudí ostatní.

10 4
možnosti
PD

Babiš ho možná prodal...a opozice si ho přes Klusáka te ́d koupila

7 7
možnosti
Foto

Zajímala by mne cena.... Vypadá ještě jako mladej a výkonnej. Po volbách ho totiž možná budou přeprodávat dál.

0 0
možnosti
DV

D37a41v16i89d 65V94l76k

3. 9. 2021 10:22

Nejtěžší na blogování na Idnesu je neodpovídat na blbosti v diskusi;-D Už bych se to taky mohl naučit.;-D;-D;-D

11 1
možnosti
Foto

Ale blog dobrej, diskuse jede jaksepatří:-)

3 0
možnosti
KL

Jak už jsem psala jednou, tato estráda není určena k přesvědčování přesvědčených. A to jak těch, co Andreje Babiše podporují, tak těch, co ho nesnáší. Obě strany si na ní totiž najdou to své, co je přesvědčí o tom, že jejich přesvědčení je správné.

Ale podívejme se na to pohledem nezaujatým. Vlastně v tuto chvíli víme jen to, že jedna strana tvrdí, že junior je psychicky nemocný a druhá strana, že není. Pravdu ovšem nezná nikdo z nás. Takže jediné, co můžeme o této kauze tvrdit, že je jen dalším potvrzením toho, jak je politika hnusná a že se v ní vyskytují lidé, kteří se neštítí žádné špinavosti...

A tyhle lidi máme jako volit?

18 3
možnosti
Foto

Kačeno dal jsem Vám plus!

0 0
možnosti
Foto

Podle lékařů ze Švýcarska je mladší syn Babiše zdravý a netrpí schizofrenií. Léčil se tam na odvykání tlumící psychofarmatik, které do něj cpala lékařka Protopopová(snad jsem to napsal dobře) Je to přítelkyně Babišovy rodiny. Babiš mladší má pilotní průkaz na dopravní letadlo Boeing vydaný v USA. Létal jako druhý pilot. I dcera Babiše v době, kdy probíhalo čtení kolem Čapího přinesla potvrzení, že je schizofrenička a není schopna výslechu.

11 0
možnosti
Foto

Jasně že jo, mladí starýho poslouchali jak hodinky. Všelijaký hry hráli. Tak se to obrátilo proti nim, nakonec.

2 3
možnosti
Foto

Takkže v podstatě předvolební agitka, pane Vlku? Vidím, že Vy jste tak vzorný muž a otec, že Vám už chybí jen svatozář. Kritizovat druhé, to Vám jde velice dobře. Jste prostě borec... R^Máte bohužel smůlu - někteří (ti moudřejší) vidí naštěstí o něco dál, než Vy. ;-D

3 16
možnosti
Foto

Téda, to ste neměla. Zas ,,zavostří" dál, a ne sám;-)

0 0
možnosti
LH

A na jednání pana režiséra Klusáka se díváte jak?. Pokud je ten sys skutečně nemocný..... je od českého mainstreamu doslova hyenismus co předvádí....

4 3
možnosti
Foto

Klusák má zas 5 minut slávy. Zeptejte se mladýho Novotnýho, ten Vám po lopatě odpoví, jak se věci mají.

0 0
možnosti
Foto

Ano, Vy máte štěstí, že Vaše děti jsou zdravé. Zatím. Babiš to štěstí nemá. Holt každý nemůže mít všechno....

Jeho vlastní podíl bude takový, že synka rozmazlil, umožnil mu zařadit se mezi tzv. zlatou mládež.

JUnior ještě ve svých 38 letech žije se svou maminkou, nechává se vydržovat otcem, nechává na sebe dobrovolně přepisovat majetky, o které se ale postarat neumí. Dokonce prý ani neví, co podepisuje....

Není neobvyklé, že se schizofrenie manifestuje až ve vyšším věku, první ataku může vyvolat stres, jímž pro něj zjevně byly pilotní zkoušky (hovořil o "zastrašování ze strany instruktorů opakováním čísla 666", což samo o sobě není normální), které patrně nedal (říká se, že line checkem 2013 vůbec neprošel a zmizel, že mu to moc nešlo). Mezi jednotlivými atakami schizofrenik nevypadá nijak zvlášť divně, po lécích může být trochu utlumený, ale toho si nevšimnete, když ho neznáte.

4 5
možnosti
Foto

Já jsem si myslila , že A.B. junior je mladší. estli se k takové frašce propůjčil osmatřicetiletý muž, o to hůř. také pochybuji o jeho psych. zdraví. Bohužel.

2 2
možnosti
MB

To bude sranda. Až do všeho např. vstoupí - "Nadace Světového fondu dětí", podobně nějaká ochrana "Týraného potomstva" ap. Al Capone rovněž nikdy nebyl lapen za své zločiny. V base seděl za Daňové úniky. Netřeba podobných organizací, u nás je cosi a jmenujete se to - PČR ...

Otázka na otce -" A co děti? Mají si, kde hrát" ? On odpovídá - "Jó, na Krymu" Únos je hrozná věc. Podvodníkovi bude v našem Krymu, docela dobře ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Děti? Babiš junior se narodil r.1983, je tedy o tři roky mladší než vrchní Pirát Ivan Bartoš, ale o tři roky starší než ministr Adam Vojtěch.

1 2
možnosti
Foto

Tak hnusný blog už jsem dlouho nečetl. A kdo za tím stojí, nikdo jiný než TOP09, jak lze dohledat na internetu, kde je i foto madam Pekarové s údajným doktorem, který zázrakem uzdravil Babiše mladšího. Po Ježíšovi je druhý, který to dokázal. Na druhé straně tím vlastně hnutí ANO vyhráli volby, kdo by volil podrazáky. Ale když je Babiš mladší zdráv, tak jako letec by mohl vzít na vyhlídkový let celou tu demo opozici, myslím, že by ji to prospělo.

6 7
možnosti
Foto

Mladýmu Babišovi duševně kromě lenosti lautr nic není, vzal bych ho v zimě na pár měsíců na brigádu na stavbu, pak by byl jak rybička i fyzicky. Docela se bavím jakej je ten starej Babiš jeliman. Mladýho nebyl schopen systematicky vést k pořádné práci a teď se mu to vrací. No ale s tím holt musí počítat každej takovej, co se vykašle na ženu a děti a nechá se zbouchnout sekretářkou. Tak si holt Bába dala druhý kolo a teď to má.

0 3
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 36,67
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik