Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Klasická Flaškova manipulace a dehonestace. Zneužití tajné služby je bagatelizováno, kabelkovné v součtu přes deset milionů Kč je jen pár drobných. Vlastně u tohoto blogera je to už prostě klasika. Samozřejmě zaslepenci z řad ODS budou karmovat do roztrhání těla.

5 12
možnosti
Foto

Trestní stíhání kabelek Nečasové Nejvyšší soud zastavil. Nemusí ani platit daň. Všechny kauzy, které dělal útvar Šlachty byly zastaveny a trestní stíhání osob bylo soudy označeno, jako nezákonné, nezákonné odposlechy, manipulace s důkazy v neprospěch obviněných, některým skutků vůbec nedošlo a Šlachta stejně, jako komunisté si jej vymyslel. Jeho právní povědomí se rovná nule. Tady nejde o to, že bylo vše zastaveno, jako nezákonné, ale kolik lidských životů poškodil nezákonným trestním stíháním . Pouze zneužití vojenké služby je zatím neuzavřeno.

10 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

6 2
možnosti
PB

A přitom louče a vidle už byly připraveny k lynči, že?

1 2
možnosti
Foto

Tohle zase spousta lidí neunese. KarmaR^

10 2
možnosti
Foto

Robert Šlachta se už vyjádřil, že by bral funkci ministra vnitra. Je dosti děsivá představa, že by premiérem byl Andrej Babiš a ministrem vnitra Robert Šlachta.

14 1
možnosti
JD

Je dosti děsivé, že sloučení policejních útvarů nikomu z demobloku nevadilo. Jen vrchní st. zástupce Zeman se nedávno u Moravce vyjádřil, že to byla chyba. P.S. Šlachta vadí, hodně vadí a to je dobře!

1 2
možnosti