Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Covid nikdy nebyl jako chřipka. To bych pak chřipku nechytila jednou za 10 let, ale několikrát do roka. Souhlasím, že by do očkování neměl nikdo nutit, ale očkováním dávám najevo zájem o své zdraví a hlavně zdraví druhých.

Pokud se obětuji a riskuji očkování, chci z toho mít výhody, třeba jednodušší cestování a služby.

Nechápu ty, co jsou vysmátí, že měli lehký průběh, zatímco nakažení od nich leží po nemocnicích. Očkování je nezajímá, ale na podzimní lockdown budou nadávat stejně jako ti, co se očkovat nechali.

8 2
možnosti
Foto

Jenže teď se ukazuje, že další vlnu s další mutací roznášejí očkovaní a nakažení jsou, světe zboř se, také očkovaní. Nic moc jim to sice nedělá, ale špatní jsou stejně ti, co se nechtějí dát očkovat, zatím co výkonní naší společnosti a byznysmeni farmaceutické lobby v pozadí mluví o třetí očkovací dávce.

3 1
možnosti
RK

Koubnu se na čau lidi pana premiéra a co nevidím, Samej covid a když to není covid, tak antipirát. Tiskovka vlády, covid. Otevřu noviny, jakékoliv, zase covid. Kouknu na zahraniční servery, covid. Ale fuj je ČT8-o

6 4
možnosti
Foto

Vy toho moc o médiích nevíte, co?

Jako zcela evidentně neznalému vám prozradím, že vliv zpravodajství se řídí mimo jiné výběrem zpráv. Což znamená, když vám budu neustále nějakou informaci ve zprávách zdůrazňovat a opakovat, stane se tato hlavní a vlivnou, neboli mající vliv na své okolí, na byznys a ano - divte se - dokonce i na vládu.

4 2
možnosti
PV

P36a54v23e53l 74V64é20b44r

12. 7. 2021 8:48

Inu, covid je pro politiky něco jako mana nebeská. Pod rouškou ochrany před covidem (který už pěkně mutuje do podoby rýmy) mohou ovládat masy, nebo alespoň tím své rozkazy a zákazy zdůvodnit. A hlavně, hlavně: Covidové kšefty se pěkně rozjíždí.

10 1
možnosti
Foto

Opravím Vás: nerozjíždí, ale už jede a na plno!

Proč myslíte, že existuje něco jako "bankovní tajemství"? Aby se prostí lidé nedozvěděli, kolik si kdo na takových a jiných kšeftech napakoval. A nemyslete si, že každý má jen jedno konto v jedné zemi a je jen na jednoho člověka.

3 1
možnosti
Foto

Já bych název Vašeho článku dokonce poopravil: "ČT – dejte už pokoj!"

Při dnešním ranním sledování zpráv jsem si znovu uvědomil, jak zoufalé zpravodajství je nám předkládáno. Hlavní zprávou volby v Bulharsku, pak někde jednání vlády o očkování. a ještě co a jak po návratu z ciziny.. z fotbalového vítězství Itálie na Euro asi tak 5 stručně komentovaných záběrů. Vrcholem kulturních zpráv je "historie rapování v ČR" za podpory jakýchsi ruských elektronických kláves snad pro děti.

Zprávy z Evropy =0, o zbytku světa nemluvě.

Zpravodajství ČT mi už dlouhodobě připomíná antické a středověké mapy, kde bývalo na mnoha místech napsáno" "Zde jsou lvi!"

11 4
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články