Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Když vidím jak pan primátor Hřib řídí Prahu, děsím se toho, že by další piráti měli řídit celou ČR.

Doprava v Praze - nezájem, nebo aspoň co nejvíc otravovat automobilisty a všechno přestavět pro cyklisty, utratit stamiliardy na nesmyslnou uhlíkovou neutralitu, zastavit výstavbu v Praze.

Máme štěstí, že ještě nestihl vyhlásit válku Rusku a Číně..

16 1
možnosti
ZZ

Italové mu teď nabízí 2000 nelegálů - nemusí je brát všechny, prý jim postačí i půlka !

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
PB

P23e70t78r 97B47u56r46i81a37n

11. 5. 2021 15:16

Souhlas a karma.

Jen mě trochu šokoval ten váš starý blog, na který jste dal odkaz. Byl těžce demagogický.

Pokud se takové demagogie nevyvarujete, budou vaše, i obsahově dobře napsané články, vnímány jako bulvární.

2 0
možnosti
Foto

Je asi správné, že se o otázce nelegální migrace hovoří, protože všichni vidíme, kam to vede ve Francii nebo Švédsku. Nešiřme ale xenofobii!

Je ale třeba neplést migranty s uprchlíky. Proto souhlasím, že uprchlíky bychom v omezené míře přijímat měli, ale zdůrazňuji uprchlíky ! Nikoliv party mladých dobře oblečených mladíků s iphony, kteří dokáží zaplatit tisíce dolarů za cestu do Evropy.

Naše země je založena na křesťanství a vyznáváme jeho hodnoty. Proto např. v rámci programu MEDEVAC pomáháme zdravotnickou péčí lidem v zemích postižených válkou. Nebo vydáváme nemálo peněz na humanitární programy ve světě.

Jsem proto pro přijímání uprchlíků, za jasně stanovených pravidel na principu - Jedno porušení zákona a jedeš domů (i s rodinou).

8 12
možnosti
Foto

přijímání omezeného počtu uprchlíků...

0 4
možnosti
Foto

J40o18s77e54f 96B33á12r82t61a

11. 5. 2021 14:26

Abychom po volbách nepotřebovali ty francouzské generály.

14 1
možnosti
Foto

Jen spousta řečí a skutek utek. O převratech se nemluví, ty se dělají. Francie už je ztracená, ztráta času o tom mluvit.

0 0
možnosti
Foto

Velmi obsáhlý článek! Muselo to dát spoustu práce..... Proto karma. - - - - Nicméně, je zapotřebí si uvědomit 2 věci - první věcí je model české ekonomiky (zahraniční investoři na našem území zřizují provozy, pro které je nezbytné dovážet pracovní síly ze zahraničí) - tzn. i my jsme už dávno stát stojící z významné části na imigraci, jen ten proud k nám směřuje z východní Evropy, nikoliv ze subsaharské Afriky. A tou druhou věcí je fakt, že za těch více jak 5 let se v Evropě etablovalo cosi jako imigrační průmysl, zacházení s imigranty je živobytím a ziskem pro spoustu lidí a firem (např. v Itálii je největším ubytovatelem imigrantů tamní mafie) a současně je poptávka pro nekvalifikované pracovní síle - hlavně v zemědělství. Takže z pohledu západoevropského kapitálu je imigrace (jakákoliv!) win-win situace. - - - - Fakticky to nemá řešení, dokud se nezvedne v Evropě porodnost a nebudeme mít populační "přebytky", půjde to takhle dál. Kdyby na tom dovozu imigrantů nebyl zájem, už dávno by EU podnikla společnou akci, kdy by na území např. Libye byl vybudován internační tábor, kam by byli umisťováni všichni žadatelé o azyl. Vyhlídka na to, že po úspěšném přeplutí na Lampedusu bude následovat odlet na Saharu, na dobu hodně neurčitou, to by myslím dosti snížilo atraktivitu imigrace do Evropy. To je model Austrálie-Nauru. Tohle řešení je technicky velmi snadné realizovat, politicky je to ovšem vyloučená záležitost. Tj. půjde se v imigraci dál a dál, až k rozštěpení západoevropských společností a vzniku občanských válek. Myšlenka, že zrovna my v Česku se tomu dokážeme vyhnout, je naprosto bláhová.

1 2
možnosti

A když si nějaký alternativní inteligent zapálí v prachárně nebo u benzínky, tak nejlepší obrana je zřejmě zapálit si také...

0 0
možnosti
Foto

Čím větší je protipirátský shitstorm, včetně tohoto článku (zejména s ohledem na to, že autor se odkazuje sám na sebe a pak na podivína Kechlibara), tím větší zájem mám v podzimních volbách pro Piráty hlasovat.

4 14
možnosti
Foto

Podivín Kechlibar má přehled. A pro piráty určitě hlasujte, když už se Vám Andrejko přejedl.

1 1
možnosti
KL

Největším proviněním Andreje Babiše vůči České republice není žádné čerpání dotací, střet zájmů nebo to jak (ne)zvládá jeho vláda pandemii, ale to, že velká část lidí chce změnu tak silně, že je ochotna volit i Piráty...

Dost to připomíná to, jak lidé po válce kvůli zklamání z politiky pravice volili komunisty. Jen se obávám, aby to nevzalo i stejné konce. Když vidím naivitu některých lidí (Piráti nebudou ve vládě sami a ostatní je ohlídají - to samé si myslely i nekomunistické strany v poválečné Gottwaldově vládě), tak si myslím, že moje obavy nejsou neopodstatněné...

24 1
možnosti
PS

Konečně jsem ho našel. Pracuji v IT a dozvěděl jsem se že mi ajťáci volíme Piráty. No tak jsem hledal a našel popravdě ze 70 lidí to je jeden. Nadšeně jsem začal debatovat o migraci a stanovisku pirátů k migraci.

Piráti mají plán. Totiž musí se to řešit globálně tedy společné řešení EU. Kontruji tím že EU zcela nepokrytě podporuje migraci. Pokud se tedy vzdáme našeho lokálního řešení a předáme to do EU je vše jasné prostě se přijímat bude a hotovo. Byl jsem označen za neználka protože přeci mi nemusíme přijímat ale pak musíme financovat jejich návrat. No vysvětlil jsem že na vrácení máme nějaký ten měsíc a pokud se to nepodaří tak migrant zůstává. A pokud to bude v době nouze tak se doba na vrácení zkracuje na polovinu. Kolega o tomto moc nevěděl a tak jen kontroval s tím že pár měsíců je na vrácení dostatečně dlouhá doba. Připomněl jsem že pokud nemá doklady tak ho NIKAM a NIKDY nevrátí. Pokud ho jeho země odmítne přijmout tak ho NIKAM a NIKDY nevrátí. Zapomněl jsem poznamenat že doba se dá prodloužit uměle tedy neziskovka a její právníci pomatená aktivistka co stopne odlet.

Potrženo sečteno Piráti jedou a pojedou dle not EU. Zde je to naprosto jasné a nevyvratitelné. EU přijímat chce a bude. Pokud budou vládnout piráti přijímat se bude a hotovo.

21 1
možnosti
Foto

Jasně, je to to samé jako s elektromobily. Prostě už bylo rozhodnuto, na lidech je, aby se s tím smířili. Kdo je rozumný, sklopí hlavu a nebude dělat vlny.

0 1
možnosti
Foto

Tak volby se blíží, Piráti/STAN jasně vedou a je třeba vytáhnout protiuprchlickou hysterii. V tomto případě lži a demagogii...Vy osobně budete volit koho? Kdo "zachrání" národ? Komunisté nebo Tomio?:-)

11 26
možnosti
SL

Tipoval bych ho na trojbarevného.

2 2
možnosti
JK

Co si jako představujete pod pojmem "nelegální migrace" či migrant? Kde v oficiálních dokumentech Pirátů se podpora oné "nelegální migrace" nachází, případně kdo jiný ji podporuje?

Víte podle mě není chyba přijmout migranta v nouzi, což je legální. Ve chvíli, kdy migrant poruší zákony, což je nelegální, pak se s ním zachází v rámci těchto zákonů.

Levicová, nebo pravicová totalita má tendenci se na národ dívat jako dav, což se davu moc nelíbí a každý by chtěl být viděn jako jednotlivec. Nedělejme s migranty stejnou chybu, jsou tu extrémistické tendence dívat se na ně jako na dav, jako globální hrozbu. Jenže pokud začneme vidět jednotlivce zjistíme, že spousta z nich skutečně nemá východisko, je v nouzi a dokonce může být pro nás přínosem.

V naší zemi je zatím největší zahraniční terorista Rusko, které dělalo u nás nelegální činnost a vše nelegální musí být potrestáno.

5 14
možnosti
TB

V okolí hranic ČR nikdo není v takové nouzi, aby mu dávala nárok na překročení hranic.

7 1
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik