Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě malý dotatek. Teď se objevila informace, že cílem oné pondělní cesty vicepremiéra Hamáčka do Moskvy měl být návrh vyměnit mezinárodní skandál související s útokem ve Vrběticích za dodávku milionu dávek vakcíny Sputnik V a za možnost, že by se v Praze uskutečnil vrcholný politický summit Joe Bidena a Vladimíra Putina.

Nejspíše to prozradil jeden z účastníků schůzky, která předtím měla proběhnout na ministerstvu vnitra. To svědčí jen o neskutečném diletantství Jana Hamáčka!!! Inu zoufalí lidé dělají zoufalé činy.

10 1
možnosti
ZD

Zkuste přemýšlet i z jiného pohledu, pokud to půjde. Konání summitu by pro naší republiku byla prestižní akce na dlouhá léta. To stojí za to něco obětovat. A stran Vámi presentované akce. Podobné akce ve kterých jsou zapojeny zvláštní služby a proběhnou na území jiného státu současně nevrhají ale ani trochu dobré světlo na místní služby. Pravidelně bývá snaha na podobné akce co nejrychleji zapomenout z obou stran. O Vrběticích byste již nenapsal ani jediný blog, neobjevily se nové skutečnosti, vyšetřování se nikam neposunulo.

Takže vaše závěry od klávesnice z obýváku vzniklé z novinových článků, kdy politiky nazýváte zoufalci a diletanty budí přinejmenším shovívavý úsměv. Nedávno byla republika, včetně vás, plná epidemiologů, dnes stojíte v jedné frontě s několika miliony mezinárodních stratégů... hrozím se pomyšlení čemu všemu budete rozumět zítra.

Moudří vyznávají heslo - nekritizuj, pokud nenosíš jeho boty. Moudří !!!

9 6
možnosti
Foto

Píšete: "Pan prezident Zeman tentokrát ve svém projevu nedopustil žádné velezrady, jednal prostě takticky."

Tím jen potvrzujete, že jeho projev nebyl adresován českému občanovi, ale Ruské federaci. Narozdíl od roku 1968 je však naše dnešní postavení výrazně pevnější, takže si něco tak servilního už můžeme odpustit.

22 5
možnosti
JF

Ještě nedávno na Neviditelném psu komentoval věci jistý pan Alan Alda, a jeho krédem bylo "S EU jako s jedovatým plazem!" Patrně na to nemá copyright, a protože už dlouho nebyl vidět, dovolím si jeho názor upravit na "S Putinovským Ruskem jako s jedovatým plazem!" 8-o

3 2
možnosti
PB

Váš blog mi silně připomněl normalizační projevy kohokoliv a kdekoliv v dobách, kdy mluvit hodně, naléhavě a přitom neříct naprosto nic bylo umění a zároveň nutnost. Byly totiž všechny jako přes kopírák. Začínaly kritikou nešvarů, přes mírnou sebekritiku, až se dostaly do bodu nezřízeného vychvalování a končily nějakou krátkou úderkou.

Zhruba takto:

Nalejme si čistého vína, soudruzi, ne všechno se nám podařilo podle našich představ. Ano, dělaly se i chyby.

A nebyli to žádní anonymní lidé, kdo je dělali, ale my všichni. Tedy vy i já, zkrátka každý z nás má stále na své práci co zlepšovat, stále pilovat svůj osobnostní profil.

A je to i náš závazek, přímo naše povinnost k našim předkům, kteří trpěli, prolévali svou krev a bojovali proto, aby nám zde zanechali velkolepý odkaz. Naši krásnou, vzkvétající, vysoce moderní a spravedlivou, socialistickou republiku.

Chopme se nabízených otěží a dokažme, že jsme hodni tohoto závazku, toho odkazu velkolepého díla našich předků.

Čest

17 2
možnosti
Foto

Hlavně pro to musíme vytvořit podmínky pro vznik předpokladů a předpoklady pro vznik podmínek. R^

5 0
možnosti
TL

RvRvRv soudruzi weblog mafracenzoři či jejich jakýsi pseudolexikální automat vymazal moji reakci. Takže ještě jednou a v případě opětovného smazání či nějakého zákazu ex ante velice děkuji.

Důležitější než vaše úvahy o hysterii, je vyhostit nejen všechny nepřátelské ruské špiony, diplomaticky kryté (tedy zřejmě většiny z nich), ale i rusáky z ČR obecně.

Pokud máte názor jiný, zřejmě jste zde asi v ČR nějak moc nepobýval. Oni totiž tady dělají diverzi již od roku 1945, nikoliv až 1948, jak uvádíte. Možná jste si nevšiml....

7 3
možnosti
ZD

V naší republice jsou přítomny osoby všech významných neveřejných služeb. Máte za to, že jedině ruské jsou zde aby škodily. Ostatní jsou zde pro naší ochranu a jejich pobyt je na našem území přínosem jak pro svobodu tak pro ekonomiku naší země? Tak to máte uspořádané?

4 1
možnosti
AT

A proč ta protiruská hysterie?

O to přeci Rusku a jejich vrcholným představiteiům přeci vždy šlo a jde ji vyvolat a vyvolávat i všemi svými činy členů ruské GRU na územích jiných států, nebo bez této historie nemohou a neumí ruskému lidu vládnout a ukázat světu jakou mají skvělou propagandu a tak ve své roli ublíženosti, že za všechny problémy v Rusku jsou zodvědny západní státy a hlavně USA! V USA tam jim přes veškeré snahy, také i ruské mafie, pšenka již nekvete a také již nepokvete ani v další budoucnosti.Proto, že jim USA nevydá víza a maximálně jim dají potvrzení, že jsou osobi pro vstup do USA nežádoucí.

0 1
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, jestli vyjadřovat úctu povražděným ruským novinářům považujete také za protiruský postoj. Já naopak. Možná byste si měl ujasnit, co je protiruské a co je kritickým postojem k režimu v Rusku. Možná dojdete k závěru, že se Vám stalo něco smutného - že Vás ovládl strach z vůle lidí po svobodě a že psát o protiruské hysterii , je projev Vaší hysterie.

27 3
možnosti
MB

Miloš, je typická pokroucenina české povahy. Omámen vstúpil. Využil pro vystudování své VŠ. Redakce iDNES.cz získala oficiální dokument, do KSČ, už v roce 1967! List také shrnuje důvody, proč byl Zeman v roce 1970 z KSČ vyhozený.

Jistě, je možno ocenit jeho odvážně vystoupení v TV před 11/1989. K čemu ovšem platné, když větší kropič padlých pohrobků neexistuje ? Dokonce si i u rudocha nechat zaměstnat svou ženu, to už je síla ! Slavit 8/1968 šučením doi plamene svíčky, to je taky odvážné ! :-)

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/historie-1968-milos-zeman-prezident-pieta-okupace-invaze-50-vyroci.A180817_153844_domaci_bja

5 2
možnosti
Foto

To vystoupení v TV bylo předem vykalkulované. Změna se dala tušit a proto bylo potřeba vygenerovat jednoho vůdce pro pravici, a druhého pro (mírnou) levici.

Už na jaře 1989, když si nás s. náměstek povolal na kobereček, neb jsme podepsali petici za propuštění Václava Havla, se k nám choval smířlivě s tím, že on sám by za jiných okolností to také podepsal.

A když jsme od něho odcházeli, jeden kolega pravil: "Možná, že koncem roku nás naopak pozve na vínko a chlebíčky."

Bylo to už ve vzduchu a souzi pánové v Prognosťáku (a externí přátelé) si již přidělovali role v novém Československu.

4 2
možnosti
VB

TG Masaryk pochopil už před r. 1920, že s ruskou svévolnou, vražednou mocí je lepší si nic nezačínat, nicméně podporoval u nás prostředí, jež přijímalo ruské emigranty (útěk před bolševiky). Dnes se Č. advokát. komora zastává Putinem pronásledovaného ruského advokáta, takže aspoň část Čechů rozeznává, komu lze podat ruku. Smlouvu o přátelství s vedením Ruska bychom měli zrušit (lze ji nahradit dohodami o spolupráci s různými nestát. subjekty, např. některými spisovateli, vědci), sociopati přátelství či slušnost berou jako slabost, a o to více si troufají. V ČR je třeba kontrolovat, co tady vyvádějí různí ruští "podnikatelé", ostatně jako část těch českých ani část těch ruských patrně nebude seriózní. Mají s tím zkušenosti mj. v Rakousku.

17 0
možnosti
JH

Dnes, když se to už může, se tihle protiruští bojovníci, po sezóně, jen rojí. Zajímavější je, že už cca 3 roky po Srpnu počet členů SČSP přesahoval milion:-)

3 10
možnosti
Foto

Také jste byl členem tohoto spolku, zvaného "malá partaj"?;-D

1 0
možnosti