Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže závěr je asi takový: UEFA svým rozhodnutím jednoznačně preferuje, když si to hráči mezi sebou vysvětlí "ručně". Je to precedens pro příští zápasy, kdy hráč, když už musí, a neumí se udržet, měl by rovnou jednat. Výsledkem bude jistota pouze třetinového trestu.

4 1
možnosti
PK

Pan Tvrdík bude vždy reagovat tak, jak si to budou přát majitelé, je to bývalý voják a ví co znamená disciplína a jak vidět, drží se toho po dobu své činnosti ve Slávii a přináší mu to ovoce. sladké....

2 0
možnosti
JV

Tak nějak věřím tomu, že něco o opicích tam asi i padlo. To je věc jedna. Ovšem věc druhá je to dokázat i u případného soudu, což je, podle mne, prakticky vyloučené. I pokud to potvrdí Kamarův spoluhráč, který to údajně slyšel, je to v rovině tvrzení proti tvrzení. Spravedlivý soud musí dát těm výpovědím stejnou váhu. Jiný důkaz, který by podporoval tvrzení Kamary, dosud nezazněl. Jsem docela zvědavý na odůvodnění UEFA. Nesparavedlnost v udělených trestech je do očí bijící a Kúdela by se měl rozhodně bránit. Zbabělé vyjádření Tvrdíka ponechám raději bez komentáře.

4 1
možnosti
PN

Tak to vypadá, že jsme rozsudkem a následnou reakcí Tvrdíka tak nějak zaskočeni všichni. Doufám však, že Tvrdík svým nečekaným výrokem jen připravuje cestičku pro Kúdelovo odvolání a případný soud.....

0 0
možnosti

Pořád jsme vnímáni jako "komouši z východu" a zde se jenom ukázala síla klubů.

1 0
možnosti
JJ

A proto nechapu proc tu mame tolik posluhovacu a lokaju "zapadu" (germanu a anglosasu) co broji lzive proti Ruksu bebo Cine.

3 3
možnosti
LF
Foto

Za nohu v obličeji 4 zápasy, za ruku před pusou 10 zápasů.

Přitěžující okolnost pro Kúdelu - Kamara je černoch.

Polehčující okolnost pro Roofa - Kolář je běloch.

Tvrdík by se měl omluvit ještě za to, že jeho skorozeťák Kolář zakrvavil Roofovi kopačku. :-)

8 2
možnosti
Foto

Ale, za toto si můžeme sami svojí neuvěřitelnou servilitou vůči Západu. Tvrdík měl proti těmto nesmyslně rozdílným trestům okamžitě protestovat a vyjádřit se k tomu měla i naše diplomacie, protože toto už přesahuje i rámec sportu.

3 2
možnosti
Foto

Nevím, co vedlo Jaroslava Tvrdíka k jeho vyjádření. Možná že má informace, která široká veřejnost nemá. Spíše bych ale věřil tomu, že se chce vyhnout otevřenému konfliktu Slávie s UEFA. Kdyby se konflikt vyhrotil a Slávie byla třeba až vyřazena z evropských pohárů, byla by to pro ni finanční katastrofa. Tak raději jednoho hráče na nějaký čas obětuje.

0 0
možnosti
JU

J75o36s42e57f 14U17l83m36a30n

14. 4. 2021 22:53

Ustupování zlu se nikdy z dlouhodobého hlediska nevyplatilo. Možná, že časem začne být standard presumpce viny, pokud se jedná o ideozločin. UEFA je samozřejmě jen blbá organizace, která nás desetiletí krmí svým "no to racism", ale jednoho dne takto můžou rozhodovat i soudy, protože pokud budou lidé tak zblblí, jak už na západě jsou, tak není nikdo, kdo by se tomu postavil.

3 1
možnosti
JZ

Zaujala mě podivení nad tím, že se Kamara neomluvil Kúdelovi za následné napadení v šatně... No to by asi nedávalo moc smysl, omlouvat se za to, že fyzicky napadnu někoho, kdo mě hrubě urazil, ne?

1 2
možnosti
Foto

Podle toho, jak servilně se naši politikové chovají k Západu, podle toho se potom Západ chová k nám.

Bohužel, nejen v hospodářské politice, kdy k nám vyvážejí produkty třetí jakosti, ale i ve sportu.

5 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik