Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dokud žádný "covidpas" v papírové podobě neexistuje, tak je jeho hodnocení docela předčasné. Až se objeví a všichni zjistí, že jeho papír nemá vodoznak, nemá ani ochranné prvky jako bankovky a ani štítek s hologramem a nebo snad někde tajnou mikrotečku a budou si ho moci ti šikovnější doma vyrobit na počítači a inkoustové tiskárně, tak to všichni udělají a potom dospějí k pravdivému názoru, čím se celá ta slavná Evropská komise půl roku vlastně zabývala?? ;-(

2 3
možnosti
PC

Jsem přesvědčen o tom, že covidpas je jen dalším důkazem návratu do totality, tentokrát bohužel celoevropské, ba dokonce celosvětové. Slovo "dočasně" je takovým pěkným zalepením úst naivním občanům. Dobře tento pojem známe z ne tak dávné minulosti, kdy začal být po roce 1968 neblaze aktuální. Je tedy s podivem, že se opět a tak snadno necháme opít rohlíkem, majíce už s totalitou nejednu špatnou zkušenost.

Covidpas je podmíněn očkováním. Očkování prý je dobrovolné. Ovšem nechci-li se z vlastního přesvědčení nechat naočkovat, nedostanu se za hranice (a možná nejen ty státní !). Tohle je opět ukázková "dobrovolnost", na kterou nelze zapomenout. Domníval jsem se (asi tedy naivně), že už do konce svého života nic podobnéhon nezažiji.

1 5
možnosti
Foto

Nevím, jestli úmyslně lžete, nebo Vám jen chybí vědomosti, ale v Covidpasu mají být 3 údaje: očkování, test, prodělání nemoci. Každá z těch 3 věcí samostatně má opravňovat k cestování.

3 2
možnosti
MM

Z vašeho první pohledu je to pitomost, domnívám že váš první pohled je pitomost.

0 0
možnosti

I průměrně inteligentní člověk pochopí, že covid pas má zjednodušit cestování. Je zcela normální, že každý stát se chrání a vyžaduje určité záruky, že k němu přijíždí turista, který v jeho zemi nebude šířit koronavirus. Tou zárukou může být buď doklad o platném PCR testu, nebo doklad o očkování (tedy covid pas). Nechápu co v tom hledáte za problém. To jako podle vás i očkovaní mají předkládat PCR test, aby neočkovaní nebyli diskriminováni?8-o

6 1
možnosti
Foto

Zkuste jet do některých států bez potvrzení o očkování proti žluté zimnici. Klidně vás budou diskrimninovat;-D;-D;-D

9 0
možnosti
RP

S Covidpasem souhlasím. Už v zájmu každého kdo chce vyjet do zahraničí je chránit si tam své zdraví a zdraví hostitelů. Kdo nemůže podstoupit očkování tak alespoň být před odjezdem otestovaný. Přeci je to v zájmu všech abychom v Evropě už na tom byli lépe a jestli na to potřebuju jen ten papír tak to je to nejmenší. Hlavně ať se to očkování do léta stihne i pro mladší ročníky.

8 0
možnosti
PC

Testování bezpříznakových, tedy zdravých lidí, je v naprostém rozporu nejen se zaběhlými a uznávanými lékařskými postupy, ale zároveň je také protiprávní a protiústavní!

2 3
možnosti
Foto

Já na tom nic špatného nevidím a ten covidpas vítám. Autor, nevím zda úmyslně, nebo z neznalosti, zatajil, že Evropská komise navrhuje jeho zavedení na časově omezenou dobu. Tedy až se problém s covidem vyřeší, má zmizet i tento pas.

5 0
možnosti
AP

jak je definovaný stav "vyřešený covid"?

1 1
možnosti
Foto

A bude to platit i ro migranty?

4 4
možnosti
Foto

Jistěže ano

To projdou karanténou tedy covidpas mít nemusí

0 0
možnosti
Foto

Pitomost bude když se nepřipojíme i my a pustíme se kde koho bez očkování. Některé státy se tak chtějí chránit. Proč ne my? V době covidové Česko není dobrá adresa a pokud bude Chorvatsko vyžadovat očkování tak má na to jistě právo a my si tu můžem vykřikovat co chceme...

8 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články