Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

No ano, v zemi kde si snad na kazde poulicni lampe muzete zdarma dobit baterku sveho automobilu musi preci mit nedostatek proudu.;-D

9 0
možnosti
MZ

Přesně, hlavně že je tam ta zásuvka. Proud neřešme prosím:-)))

0 0
možnosti
PK

A tak navzdory i takové pseudoautoritě, jakou je klimatická ctnostná panna Gréta budu stále a dlouze luxovat a třeba dřevorubec stále kácet stromy, protože je sobecký, bezohledný a nezajímá ho klimatická krize a činí tak proto, aby dosáhl na svou obživu....lump..

Co si myslí národ o tomto způsobu obživy? No je to přece fajn námět na celospolečenskou diskusi (při koronaviru internetovou) na téma:

Jak se cítí ptáci, Gréta a veverky, když dřevorubec podřezává stromy?

(Žádná odpověď není špatná, neobávejte se proto svobodně vyjádřit své pocity, tj. hněv, rozhořčení, pocit méněcennosti, bezmoci atd.).

Pokud budete po skončení diskuse potřebovat akutní pomoc, budou vám k dispozici psychologové, kteří vám pomohou se přizpůsobit zpět reálnému světu.;-D;-D;-D

3 1
možnosti
DC

D69a72v97i85d 55C25e26c75h

11. 2. 2021 11:46

Greta neluxuje.

Greta prednasa, rozdava nazory, plavi sa na ekologickej jachte, recni v OSN, stretava sa s elitami, kadi do kybla.....ale neluxuje.

29 1
možnosti

Hlavně s severských zemích je vypínání zrojů výroby elektřiny vtipné (hloupé), no nic, Poláci nebo i my si rádi přividěláme:-) výrobou z klasických uhelných;-)

4 0
možnosti

Souhlas, jen s výhradou, že nás se to až tak moc netýká. Rozhodně se u nás neuvažuje, že po vzoru Německa zastavíme provoz jaderných elektráren, a s těmi uhelnými to podle mne taky nebude tak žhavé. Jak znám české poměry, avízované termíny jejich odstávek se ještě pořádně protáhnou.:-)

3 0
možnosti
JK

Uhelky rádi odstavíme, protože cena odpustků nás k tomu donutí. Zbydou jaderky a životnost Dukovan se krátí. Nakonec se budemne spolu s Němci klanět k východu aby nám pán velkomožný dodal ruský plyn.

9 0
možnosti
JH

A pak, že už neexistuje spravedlnost!:-)

11 0
možnosti
MP

Bylo by to vtipné, ovsem vsadim se, ze Greta urcite neni doma, ale zase nekde po svete krici na dalsi politiky, ze musej taky okamzite panikarit, vypinat elektrarny, zakazovat auta atd.

6 0
možnosti
MP

Zasloužená karma. Zajímalo by mě, jestli by různých ekopsychopatům otevřel oči opravdový blackout. Ale obávám se, že ne.

42 1
možnosti
PV

P83a34v26e36l 48V28é90b57r

11. 2. 2021 15:49

Obávám se, že ekopošuci by na blackout reagovali ... fuj, chtěl jsem napsat myšlenkou, ale to by byl protimluv ... takže reagovali by tvrzením, že bylo postaveno málo obnovitelných zdrojů, že to chtělo více větrníků a solárních panelů.

8 1
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik