Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Ať si Blatný ty nemocné klidně léčí. Tedy aspoň ty, co o to stojí. Já ale nemocný nejsem, tak ať mě ten úřední čičmunda nechá na pokoji.

1 0
možnosti
RK

A pokud budete, tak to vyležíte doma. Na co se otravovat se státem.

0 2
možnosti
PB

R^

Situace se nelepší proto, že lidé nedodržují opatření, která vůbec nefungují. Excelentní vyjádření. Krásně to demonstruje úroveň celé vlády s panem velkostatkářem v čele: Očkování vázne, protože za to můžou oni. A jestli fungovat bude, můžete za to poděkovat mně.

Celkem na mě vyjádření ministra zdravotnictví působí jako ona klasika ze Shreka. Lord Farquaad: Někteří možná zemřou, já však tuto oběť hodlám podstoupit.

9 1
možnosti
RK

Houby víte co funguje a co ne. Stejně tak autorka, co si hraje na inteligentku. Pokud lidi něco nedodržují, tak nelze vyvodit jestli to co nedodržují funguje nebo ne...

1 1
možnosti
MK

Opravdu je tak těžké pochopit, že důvod, proč lidé vládní nařízení nechtějí dodržovat je hlavně fakt, že díky vládě vůbec neví, na čem jsou a co mohou do budoucna očekávat?

Zdroj: https://sylvarihakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=765225

Já bych to trochu poopravila - ne DÍKY vládě, ale VINOU vlády. Jinak souhlas se vším.

16 1
možnosti
Foto

Vydržte s námi naší absolutní neschopnost tuto krizi efektivně zvládat, vyhlašovat efektivní opatření a informovat obyvatele. Ale stejně za zhoršováním situace jsou všichni občané, kteří nedodržováním nesmyslných opatření způsobují nedostatek vakcíny a problémy s její distribucí a alokací.

Jsem neústupný a ty naše nesmysly vám vtlučeme do vašich zabedněných hlav i kdybysme museli požádat o součinnost okolní státy a využili jejich věznic a detenčních zařízení k umístění nepřizpůsobivých občanů, po zaplnění našich kapacit.

4 2
možnosti
JL

Mě ani tak nezajímá co říká Blatný nebo jakýkoli jiný ministr na tiskovce, jako by mne zajímalo srovnání s jinými zeměmi. Například čtu, že v Evropě už se bude rozvolňovat, ale u nás se to zhoršuje. Proč? A z toho něco vyvodit...Taky jsem zvědav, co bude vláda říkat, až se zjistí, že vakcíny nefungují tak, jak si to představují. Vlastně to vím, ministr řekne: To jsme nečekali, musíme to vydržet.

6 1
možnosti
DR

Otázkou je, jak dlouho to nadšení pro rozvolňování těm státům vydrží.

0 0
možnosti
ND

Já třeba nikde nevidím, že by se vláda zajimala a vymyslela něco, jak by se dal byť za určitých úprav zprovoznit náš obyčejný život, aby se spustila alespoň nějak ekonomika, aby děti chodily do školy. U dětí třeba tak, že by byly stolky pro jedno dítě a obklopené plexisklem... Já vím je to třeba blbost, ale dávám příklad jak něco zkusit. Za celou dobu slyšíme jen zákazy, výhrůžky a zpupná prohlášení (pan Hamáček).

Tak a teď zjistíme, že něco co tady musíme dodržovat nefunguje a místo co by něco vymysleli jak by to mohlo alespoň nějak fungovat chystají další zákazy. Skončíme tak, že nebudeme moc vylézt z domu?

14 2
možnosti
Foto

Karma, proto jsou tiskovky tak krátké a mají taková zpoždění - vymýšlejí, co vlastně říct.:-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik