Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I78v46o 95C82i70l15i96c41h

6. 2. 2021 21:23

Výborně jste to shrnula R^

4 1
možnosti
LP

A vy vážně potřebujete, aby vám bylo vládou vysvětlováno, proč je snaha omezit cestování mezi kraji ? To mají furt dokola vysvětlovat něco, co je zcela zřejmé ? A když to budou dělat, nebude se zase naříkat, že s námi jednají, jak s malýma dětma ? A pořád nevím, jak je to s tím dodržováním opatření. Dokola tady čtu dvě varianty. Jedna je, že ať Blatný nekecá o příčině nárůstů, protože opatření jsou všemi dodržována. Ta druhá je, že na vládní nesmyslná opatření lidi kašlou, protože jsou nesmyslná a nikdo je lidem pořádně nevysvětlil.

A nakonec, když říká "pojďme to vydržet" - i tady je mi zcela jasné, co tím myslí. Spíš mi není jasné, že někomu není jasné, co se tím myslí.:-/

8 13
možnosti

A vy vážně potřebujete, aby vám bylo vládou vysvětlováno, proč je snaha omezit cestování mezi kraji ?

Ano. Tohle bych chtěl vysvetlit. Nikde jsem to doteď necetl.

10 2
možnosti

Ono se to moc vydržet nedá. Proto lidé, kteří mají tu možnost(home office) a koule, tak odjeli pracovat mimo Čechy. Třeba Španělsko, Portugalsko či Kanárské ostrovy jsou na tohle ideální. Kdo se cítí kapku dobrodružněji, může do Afriky. Asie je bohužel zavřená, tam by to bylo vůbec nejlepší

Že opatření jsou k ničemu víme už několik měsíců. Jenže vláda se ocital v pasti. Když nebudou dělat nic, bude na ně vyvíjen nátlak, aby proboha něco dělali. A když něco dělají, lidé je samozřejmě sprdnou, že to je k ničemu. Proto vyhlašují nesmyslná opatření, aby byli vidět. A nějak jim nevadí, že likvidují podnikatele či psychiku dětí, protože volby jsou důležitější (a o jejich peníze nejde)

V současné situaci toho už moc vymyslet nejde. Jen čekat na vakcínu.

3 0
možnosti
JB

Herr Flig z gestapa, že seriálu Haló haló by Blatného projev shrnul větou: To bylo velice podivné...

1 0
možnosti
Foto

Pan Kohut má dneska odpolední ;-D

2 0
možnosti
RK

Pan Kohut má víkend a je škaredě venku. Tak se baví.

0 0
možnosti
PK

"covid 19 změnil i naši duševní kondici. Míra nevraživosti ve společnosti dramaticky roste"

Jen další lež Blatného. Naši duševní kondici nezměnil Covid, ale vládní zákazy, které zdevastovaly celou společnost a hlevně naše děti. Kondice je špatná přesně z těch důvodů, jak bylo v článku popsáno.

13 2
možnosti
RK

Vydržet do října. Pak tu bude to co btlo v roce 2010 - velké oslavy některých, jak bude dobře, protože stát konečně vedou ti správní. Pak počítám s vystřízlivěním a očekáváním dalších voleb... Tak jako po roce 2010.

1 6
možnosti
PK

Do října to NIKDO nevydrží. Už teď, pokud se budete zajímat o vyjádření lékařů a psychologů, nálada ve společnosti na bodu varu a velmi brzy to muí bouchnout. Stav dětí se podle lékařů velmi zhoršil. Nemluvě o vyjádření psychologů.

5 0
možnosti
RK

Inteligentní elita národa potřebuje vodit za ručičku. Tedy vlastně ne, ona tvrdí, že jí nikdo nic pořádně nevysvětlil a proto nebude nic dodržovat...

1 4
možnosti
PK

Vy víte, proč není 1.stupeň ve škole? Vy víte, proč není otevřená druhá polovina obchodů, ta nesrovnatelně méně frekventovaná než narvané supermarkety? Vy víte, proč nejedou vleky, ale jede narvaná MHD? Já jsem ten inteligentní, a tyto absurdity skutečně nechápu. Vysvětlujte.

5 0
možnosti
OF

Ministr ani Babiš vás nemůže seřvat a napařit vám pokutu, a měl by. Babiš by tímto projel volby.Na Tchajwanu za porušení karantény je pokuta 33 000 dolarů .Koncem listopadu tam měli za celou dobu 700 pozitivních, zemřelo 7 pacientů,posledních 200 případů byli cizinci podchycení většinou ještě na letišti. Nemají tam ale žádný lockdown a HDP poroste o 1%.Tchajwan by covid zlikvidoval stejně jakoSARS-1. My a jiní mu v tom bohužel úspěšně bráníme.

Tchajwanci si nasadili roušky, ještě než to nařídila vláda a už vlednu varovali celý svět, bohužel nejsou ve WHO, tak jim nebylo dopřáno pozornosti. Ministr zdravotnictví Tchajwanu má podporu 90% obyvatel. Tchajwan se chce viru zbavit , nikoli se s ním učit žít. Vážená paní autorko, neříkejte že nechápete o co Blatnému a Babišovi jde. Kdybyste v září poslouchali Koubka, lékaře...situace by byla jiná. Babiš poslechl " statistiky" !!!!!!!!!!!!!???????? Teprve teď se začne testovat ve fabrikách, když to navrhl Koubek, sklidil posměch a nenávist "dělnické /a nejen/ třídy. "Autorko, používejte rozum. Pane Kindl už asi 70 děti onemocnělo multiorganovým selháním v rámci infekce covidem. Co to znamená ? Bohužel i smrt nebo trvalé následky. Paní Jandová, jinde jste psala, že živíte lékaře.Já jsem si myslel, že lékaři tvrdě pracují na svůj chleba vezdejší. Mohla byste mi to vysvětliti?

A nakonec, vás přezíravý postoj ke covidu povede k dalšímu exodu sester a mladých lékařů. Kdo by se chtěl starat o takové bezohledné sobce, kteří na všechno kašlou. Plně ten postoj podporuji.

4 9
možnosti

I když Vašemu příspěvku moc nerozumím, protože v něm oslovujete mne jako autorku a o pár řádků níže jakousi paní Jandovou, tak se vyjádřím k tomu, co je adresováno mně. O co jde Babišovi a Blatnému - i přes různé výhrady, které k oběma mám, tak věřím, že jim jde o to nějak tu situaci zvládnout - ale pokud si můj článek přečtete pozorně, zjistíte, že moje hlavní kritika se týká jejich absolutní NEKOMUNIKACE směrem k veřejnosti, která zapříčiňuje celou řadu problémů ve společnosti, narůstající napětí a s tím spojenou neochotu se podřizovat nařízením, kterým lidé kvůli oné velmi špatné komunikace nerozumí. Hawgh

1 0
možnosti