Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji všem za slušnou diskuzi, musím se na čas odmlčet, ale určitě se vrátím odpovídat....

0 0
možnosti
MV

mate pravdu. podle poslednich aktivit prezidenta lze soudit, ze uz opravdu jen mele - a, bohuzel, hodne hloupe a nebezpecne - kde je to stmelovani spolecnosti?

a Babis? citi, ze zacina prohravat a tak kope

fuj, fuj, fuj

17 2
možnosti
Foto

Díky Marku, včerejšek byl hodně o odkopávání se....

2 0
možnosti
JN

J45a67n 52N46o75v70á57k

10. 10. 2020 10:20

Basikova, Pirk, Smudler.....uz pomahaji na covidovem prijmu? Anebo zvani?

3 3
možnosti
Foto

Dobrý den, žvanící lidé bez odpovědnosti a kompetencí.... na rozdíl od měsíce nečinné vlády.

4 0
možnosti

R^R^R^

Na jaře se Babiš chválil, že je Česko premiant, ostatní země jsou na tom hůř. Babiš se chválil, že Česko zachránil před tisícovými zbytečnými úmrtími.

Nyní jsme také premianti v nejvyšším nárůstem nemocných v Evropě a dostáváme se i na špici ve světě!

Proč? Proč v tom tak plaveme? Vysmívali jsme se Německu, kde nyní je desetkrát nižší nárůst nových případů než u nás! Rostou počty infikovaných, počty hospitalizovaných i počty umírajících. U nás zcela neočekávaným tempem!

Jak reaguje Babiš? Populisticky, věří více laikům v PR než medicínským odborníkům. Podle toho to tu vypadá. V Německu řídí chování země medicínský institut a politici to jen tlumočí do společnosti. A občané jim věří. Babiš chce epidemiology ve vládě, ale v zápětí jejich rozhodnutí dehonestuje. A občané pokynům přestávají věřit!

Profesor Flégr nepatří do vlády! Ten má jen svá potenciální rozhodnutí s kolegy diskutovat a do vlády předávat jen rozhodnutí odborných teamů.

Chybou Babiše byl jarní lockdown, čímž Česko ztratilo stovky miliard korun bez efektu. Na to Babiš nepokračoval přirozeným utahováním opasků v době krize, jak kritizuje Pilný, ale rozhazováním peněz na všechny strany, aby politicky přežil.

Mám strach, že Babiš nepředstavitelně zadluží Česko, udělá z něj rozvojovou zemi a předá vládu do rukou racionálnějších politiků, kteří budou muset to utažení opasků provést za Babiše a babišovci jim za to budou dále rozvracet občanskou společnost.

:-)

13 1
možnosti

Když k tomu přidáme podivné chování postkomunistického papaláše na Hradě, jehož oslabování tajných služeb mi připadá jako vlastizrádný počin, zdá se, že se obáváme o budoucnost Česka oprávněně. Ale přesto věřím, že naše v jádru demokratická společnost zvítězí nad zrádnými destrukčními a antidemokratickými silami!

:-)

7 1
možnosti
VR

Měla vláda na vybranou? Zavést restrikce dříve?

Ano, měla. Třeba uzavřít Prahu, jako rizikové území. Ale musela by posunout termíny voleb. Tak to si nedovedu představit, co by opozice, Milión chvilek apod. dělali.

2 5
možnosti

Největší chybou Babiše bylo, že se pod politickými rozhodnutími jeho PR agentur již v srpnu postavil proti rozhodnutí odborníků v nošení roušek!

Druhou největší chybou Babiše bylo, že v krizi místo utažení opasků (Pilný), začal rozhazovat peníze na všechny strany ve stamiliardových částkách, ale i to do míst, kde svými rozhodnutími blokuje restrukturalizaci a obnovu ekonomiky!

:-)

2 1
možnosti
Foto

Měli jsme si vzít příklad z Lukašenka.

V Bělorusku žádná opatření a přesto je na tom Bělorusko ohledně Covidu lépe než my.

2 2
možnosti
Foto

Dobrý den. Pokud máme zhruba 30 % Slovanských genů, pak 70% nebude východní typ despocie nikdy vyhovovat, to je podle mě prosté. Díky za návštěvu.

1 0
možnosti
Foto

Ta čísla kterými nás straší jsou chybná, ať už úmyslně, nebo neúmyslně. Jet podle scénáře pana Flégra, tak bychom v tom průseru byli jen o půlroku dříve. Ty co jste jmenoval, mají jediné štěstí, že se najde dostatek lidí, kteří jim uvěřili, že jde o smrtící epidemii.

1 5
možnosti
Foto

Dobrý den, profesor Flégr již v březnu predikoval menší virulenci viru v letních měsících. Než něco kritizujete, alespon v jádru si o tom skutečně něco zjistit, pan profesor je velmi zajímavá osobnost a vědec, nejen kvůli covidu. Díky za návštěvu.

4 0
možnosti
Foto

Mírou nehoráznosti ještě stále dokáže Zeman překvapit. Nic dobrého naši zemi do budoucna pod vedením Zeman Babiš nečeká.

9 0
možnosti
Foto

Díky... no doufám, že jedním z kladů této krize bude porážka tohoto tandemu u parlamentních voleb.

1 0
možnosti
Foto

Karma, Zeman se definitivně zařadil mezi tři nejhorší prezidenty v česko(slovenské) historii, po bok vraha Gottwalda a normalizátora Husáka. Odporný a zlý člověk, který škodí v už tak těžké době.

23 4
možnosti
Foto

Díky.... často jsem hledal argumenty proč na něj neukazovat... ale bohužel.

1 0
možnosti