Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Sleduju na Youtube jednoho mladého filozofa, je to dvojitý Dr., a od té doby, co přišla druhá vlnka covidu, skoro se zbláznil, je v manické fázi - 5x denně informuje o tom, co nového na covidové frontě. Vysílá vsedě, v chůzi i v posteli. Je vyděšen. Myslím, že pokud mladík umře, bude to infarktem z vyděšenosti.

9 0
možnosti
JL

Jak říkala moje máti, již na pravdě Boží, na něco umřít musíme. A každopádně všichni umřem. 8-o

0 0
možnosti
Foto

Jen technickou - Micík není na jabloni. ale na hrušni.

0 0
možnosti
JF

Na jabloň (v pozadí) si netroufá. Ale já jo.

0 0
možnosti
PL

P30e40t54r 72L22o80r93e41n42c

7. 10. 2020 16:06

Pane profesore, nenechte se otrávit a pište prosím dál!

13 0
možnosti
Foto

Jo je s ním sranda. Jestli jsem byl o Covidu19 na pochybách, tak z jeho vyjadřování jsem pochopil, že jde o nepodloženého strašáka.

3 8
možnosti
Foto

Díky, pane Flédre, za zajímavý - a nepříliš hororový článek s pozitivním závěrem, - i když nijak extra povzbuzujícím. (Četla jsem od Vás již strašidelnější úvahy...) A líbí se mi ten termín- "zálohové systémy"... Tedy bacha , milí spoluobčané, na ty "záložáky". Jakmile se včas nedostaví, je s námi ámen.... Dělejme pro to něco.- posilujme je zdravým způsobem života - a nezapomínejme v této době nosit roušky, neboť i ty jsou důležité. Jo, a hleďme, když už jsme ve špitále, abychom se nenakazili něčím - ještě j nějakými bakteriemi - nebo či-co. Ale to už je, se mně zdá, spíš na pánubohu, než na nás. :-/

2 0
možnosti
Foto

Zkuste ty samé násilnosti vytvářené vládou v době tzv. infekčního nebezpečí aplikovat ve společnosti, kde žádný virová epidemie nehrozí a garantuji vám, že zemře víc lidí, než by jich zemřelo, kdyby vláda tyto násilné zásahy do společnosti neprovedla.

Korona je účelový strašák. Nevím proč strašíte, ale předpokládám, že váš postoj je stejně účelový, vidina nových grantů, jako postoj vlády, vidina navýšení moci a získání nekontrolovatelných příjmů.

9 15
možnosti
Foto

Tak uvidíme, řekl slepý, že..... Já si i nadále myslím, že se nám na jaře ta Lombardie "nezdála". Současným vývojem u nás jsem i nejsem zaskočen (že je Alte Brúna mikromanažer dusíkatých hnojiv a celek mu uniká, to jsem věděl, ale že až tak, tak to jsem opět nepředpokládal), podstatné je, že naši milí důchodci si od jara dávají majzla jako brnisko a tím pádem jich máme na jipkách zatím pomálu. Protože to jsou místa, jak to charakterizoval ten chlapík z pardubické nemocnice, kde "80-ti letý s cukrovku a hypertenzí, byť kompenzovanými, jakmile se ocitne s kovidem na ventilátoru, má volnou cestu už jen tím jedním směrem". - - - Nicméně dobrá zpráva, dnes se vyjádřil říšský velvyslanec, že když budeme totálka, tak si nějaké pacoše můžeme ventilovat u nich. Tak to mi spadl kámen ze srdce.

8 0
možnosti
JR

J74a13n 96R14i20c51h31t79e89r

7. 10. 2020 14:55

"Jediný způsob, pomocí kterého se dá zjistit, kolik smrtí má na svědomí koroňák, bude nakonec spočítat, o kolik tisíc lidí zemřelo v době epidemie více než v jiné roky"

No nevím... jak budete počítat lidi, kteří jsou už teď těžce nemocní a zemřeli by třeba příští rok? :-)

0 0
možnosti

A jak to víte, že by zemřeli příští rok? Ony ty prognózy kolik nevyléčitelně nemocnému zbývá času jsou dosti ošidné, nikdy nevíte co může další průběh nemoci ovlivnit, ať už pozitivně, nebo negativně, viz. koroňák.

0 0
možnosti
PH

P25e53t24r 75H22á67j16e91k

7. 10. 2020 14:51

Dobrý den. Velmi zábavnou formou jste napsal, že "všechno souvisí se vším", tak proč si nevybrat zrovna to, co se nám nejvíc (ne)líbí. Kdybyste místo slova "koroňák" vložil třeba "stres", většina těch tvrzení by zůstala beze změny na významu. Vaše argumentace je velmi účelová.

12 6
možnosti
JR

J52a74n 53R84i59c33h38t64e45r

7. 10. 2020 14:56

Stejně jako páně profesorovy zábavné "předpovědi, které vyšly":-)

0 0
možnosti
Foto

:-)R^

V podstatě pane profesore jste pozitivně skončil. Každá zkušenost je vykoupená nějakou cenou. Tak to chodí přeci od nepaměti, a nejen u lidí.

14 0
možnosti