Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Osobně si myslím, že v tom budou dvě věci. Buď se u chvilkařů pohádali (peníze, místo na tribuně) nebo se blíží něčeho provalení (peníze), nebo neunesl pokles atraktivity, částečně způsobený epidemií.

Jako další směr je ale promyšlený tah na vstup do politiky. Cítím za nimi stále kadidlo a tak si p. Halík a kavárna nenechá ujít kapitál, co chodili na demonstrace. Potenciálně by pro něj mohli být přijatelní Piráti. Mají hlasů dost i málo - budou se s někým muset dát dohromady. Opozice demobloku má ale vůdce s nateklým egem, tam mu pšenka nepokvete. Takže ti Piráti. Do poslední chvíle půjdou samostatně a těsně před závěrkou si padnou do náruče. Už se těším !

Srdečný pozdrav Filipe.

5 1
možnosti
Foto

Pozdrav rád opětuji a s tou vůní kadidla jste mě jako katolíka pobavil ;-D Osobně se ale nedomnívám, že by T. Halík takto konspiroval, ač Minářova škola k tomu vybízí. Spíš se domnívám, že jako můra za světlem teď většina ne zcela jasných projektů zamíří za pirátskou bárkou, vábena příslibem úspěchu. Přeci jen jejich preference dlouhodobě jsou nejnadějnější napříč opozicí...

1 0
možnosti
KL

Před časem, když se probíralo "transparentně netransparentní" financování chvilkařů, tak jsem prohlásila, že si je možná vydržuje sám Andrej Babiš. Že by to byla nakonec pravda?

6 1
možnosti
JR

J35a51n 48R15á68ž

28. 9. 2020 17:41

To asi ne, ale nevylučoval bych, že Mináře k tomuto hloupému činu popostrčil někdo z Prchalova týmu a byl by to dobrý probabišovský tah.

1 0
možnosti

1) Minářovi nevěřím ani dobrý den. Nevěřím mu, že někdo nestojí za jeho hnutím, nefinancuje ho a netahá za nitky.

2) Pokud se odhlédneme od mé nechuti k němu, vytvoření strany je jen další logický krok. Buď bude (on a jeho mecenáš) jen pindat a nebo se pokusí něco reálně udělat. A jediná demokratická možnost je založit stranu

3) Nevěřím, že by ho topil Babiš. To by nedávalo smysl. A jestli bude trojským koněm, to ukáže čas.

7 1
možnosti
Foto

K tomu prvnímu bodu - naprosto to samé si myslím o Babišovi.:-)

1 3
možnosti
MK

Dobrý den,souhlasím s Vámi,akorát mi není jasné,jak jste nabyl dojmu, "že vláda věcí se navrátila do rukou nás všech". Zaprvé v nich buď byla a je stále,nebo v nich nikdy nebyla. Ale to je demokracie a systém,který ji provází....

Ať se daří.

3 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu... no, ona ta nálada v devadesátkách taková byla..

kdy panoval alespoň dojem, že vláda věcí se navrátila do rukou nás všech.

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757990

2 1
možnosti
ES

Od samého počátku MCH a jmenovitě p.Minár jsem měl podezrení ze je to Babišův člověk který jako blanický rytír a pomůze Babišovi kdyz bude nejhůr. No a to se teď stalo Minár jde do politiky a pomůze Babišovi vyhrát volby v príštím roce.. Ten Babiš je geniální stratég -byl to jeho člověk od počátku t.z bílý kůň neboli trojský kůň.

1 4
možnosti

To jsou zbytečné pomluvy! :-)

0 0
možnosti
Foto

Napadá mne, tedy při čtení podobných článků a zejména diskuzí, zda vlastně lidé v "česku" vědí, co vlastně chtějí?

9 0
možnosti
Foto

"Hele hele Matuško jasně že to vědí. Chtějí zvýšit důchod. A o tom zase něco ví Mára Prchal... A kruh se uzavírá!

1 6
možnosti
DV

D38a61v72i57d 39V94l48k

28. 9. 2020 14:35

Něco na tom je, ale vlastně by bylo fajn kdyby Minář vyluxoval část voličů TOP 09,Lidovců Starostů, Komunistů a ČSSD.Tyhe malé strany nejsou schopny nikdy narůst a blokují značný voličský potenciál. Takže pokud by vznik nové strany vedl k zániku pidistarn, byl by to prospěšný čin .

7 3
možnosti
TB

Minář že by vyluxoval část voličů KSČM? To je vtip? :-) :-)

8 2
možnosti

Milion chvilek byl v podstatě pražskou záležitostí...podobně jako top 09.......po válce v Praze byly modní zase prokomunistické názory víc než ve zbytku česka, vůbec nemluvím o antikomunistickém slovensku v té době. Dnes je v Praze modní opak

5 1
možnosti
Foto

Tak Minář si zvykl na lovy co mu na účet posílá široký lid a ze kterých nemusí skládat účty. Tak si myslí, že když si udělá politickou stranu, že na tom bude alespoň tak jako Sládek blahé paměti nebo Okamurka dneska, tj. bude mít politickou firmičku a obživu na nějaký ten čas. I bych to viděl tak, že stáhne nějaký ten objem dorůstajících politických aspirantů a společně se vysílí ve 2 či 3 prohraných volbách. Mlaďochů je teď málo tak by to mohlo být rychlý. - - - - Alte Brúnu pošle k šípku až rychlá devalvace koruny a rozjetí pádivé inflace (desítky% p.a.). To totiž můžete zvedat důchody podle zákona i nějaké to procento nad plán a stejně furt jen chytáte kočku za ocas. Až důchodci uvidí, že se jim sice zvednou důchody každororočně o 20%, ale jejich spotřební koš zdražil o 40% (a to zdražení je v běžném roce, ale zvýšení bude až po roce novém), tak se pěkně rozzuří a Alte Brúna půjde obratem tam, kde už mu drahně let drží místo.

2 3
možnosti

Já bych počkal na název toho hnutí, to napoví hodně. Třeba "Společně do Evropy"? Řekl bych, že to bude hnutí pro federalizaci Evropy a potlačení identity národních států. Aneb méně uhlíku a více Bruselu. Extrémně pro bruselské hnutí tady není, probruselských blbců je ale dost. Nejvíc hlasů bude chtít MM odebrat Pirátům. Ale uvidíme podle programu a hlavních sponzorů.

7 1
možnosti

Pozoruhodné, že každý z vás ví o zatím neexistujícím hnutí více než jeho zakladatelé! :-)

2 0
možnosti
Foto

Vladimir drží nejen dobře kytaru ale i tón. Ten jeho mužný neškolený hlas je sympatický i když v jazyce, který... R^

2 0
možnosti
Foto

Svého času byl pro mě jako zjevení Horste... navíc ze země odkud jsem nic dobrého nečekal ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 647
  • Celková karma 25,11
  • Průměrná čtenost 2137x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik