Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Elektronické, ale i korespondenční hlasování - více pro manipulaci s hlasy už ani nejde udělat. Pak bych snad volby zrušil. Zbytečně vyhozené peníze.

4 4
možnosti
VK

máte pocit, že třeba ve zmíněném Estonsku se lidé přou o výsledky voleb ze 40% odhlasovaných elektronicky?

0 0
možnosti
Foto

Také bych byl pro hlasování z domova. Když se dají platit složenky z osobního konta, tak proč by stejně bezpečně nešlo odvolit?

2 2
možnosti
LV

Protože heslo ke svému účtu nikomu nedáte, ale svůj hlas můžete snadno prodat. Kdybyste chtěl - z čehož Vás nepodezírám. Ale například v pověstné Krupce se to děje.

4 0
možnosti
PK

Souhlas,taky bych raději hlasoval z domova...;-Di když se zdá, že zase nebude jednoduché někomu to vůbec hodit..

0 0
možnosti
KS

Zaujalo mě, že bydlíte deset let v Ústí, ale bydliště máte v Praze. Praha tak za Vás dostává peníze, zatímco Ústí Vám musí poskytovat služby. A proč nejsou elektronické volby? Protože by se voleb účastnilo víc lidí a výzkumy je dokázáno, že laxnějšími voliči bývají ti z pravice.

7 0
možnosti
OU
Foto

Volím a žádný voličský průkaz nemám.

0 0
možnosti
Foto

Volby u nás jsou všeobecné, přímé a tajné, což znamená, že u nás mohou volit všichni kdož mají hlasovací právo, že se nevolí jako v USA prostřednictvím volitelů a volí se za plentou, aby nemohl nikdo volbu jedince manipulovat. Pokud se zavede elektronické, či korespondenční hlasování, tak to s tím tajným hlasováním bude poněkud sporné. Stačí např. poněkud autoritářský otec rodiny, který si doma pěkně pohlídá, aby celá jeho familie volila podle jeho představ, či nákupčí hlasů, který za jistý peníz bude zkupovat hlasy a objektivita voleb je v tahu. Jsem pro elektronické hlasování, ale pouze ve volebních místnostech, což by výrazně ulehčilo práci volebním komisím.

2 2
možnosti
OU
JF

J10i79ř77í 69F45o57g95e65l

6. 8. 2020 20:14

A kolik zemí na světě volí elektronicky? To také víte?

Znamená to snad, že USA, Německo a vůbec většina vyspělých států jsou 15 let za Estonskem?

A k vám osobně. Proč si při některé plánované z cest do místa bydliště nezařídíte voličský průkaz? Víte že to existuje?

5 1
možnosti
LV

Praktičtější by bylo změnit si trvalé bydliště, ale paní Šiander asi má důvod...

3 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,87
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->