Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Babiš splnil požadavky zákona a svěřil svou firmu do svěřenského fondu. ... Babiš plní to, co mu zákon předepisuje.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=755271

To je ale podivně zakořeněný mýtus příznivců Babiše, že mu zákon ukládá zaparkovat firmy ve svěřenských fondech. Nic takového zákon neříká. Na tuto kličku přišel on sám aby zákon o střetu zájmů obešel a mohl dát čerpat tučné státní peníze. Kritici naopak říkají, že je to právě nedostatečné a jen kosmetický nátěr, který onen zákon vůbec nenaplňuje.

19 3
možnosti
AG

A co měl podle Vás s Agrofertem udělat? Prodat? Darovat? Nebo nejít do politiky? Co by se vám líbilo?

0 0
možnosti
JK

Zeman kličkuje a vyčkává. Zdá se to jasné a vpodstatě to i řekl, nyní není u nás soudce, který by si risknul soudit Baišovi kauzy. Střet zájmů je jasně důkazy prokázán, veřejné peníze dotčeným firmám stále tečou a ani tady se nenajde úředník který by to zastavil. Proti soudcům i úředníkům totiž stojí zástup štědře placených právníků a politický vliv, tedy rozhodovací pravomoc nad miliardami. Je mnoho firem i jednotlivců co pro získání dodace nebo státního příspěvku udělají téměř cokoliv.

Babiš ví, že jaknile přijde o moc, tak ho žraloci roztrhají na kusy, za příklady nemusíme daleko, takže mu zbývá jen nikdy neodstoupit, nikdy, to si pametajtě.

Takže celý ten vřed podvodů a lží nepraskne jen díky anonákům a tak je i nyní vidět, že Babiš obětuje jakýkoliv obnos z našich daní na uplacení svých hlasů (momentálně důchody, a zaměstnanci) a použije svá média i vliv na ostatní (2 miliardy státní dotace, nebo zadání reklamy vybraným médiím), aby byl vykreslen jako spasitel a jediná zlatá hrouda mezi uhlím. Navrhuji mu na to hodit bobek.

18 3
možnosti
Foto

Neškodilo by vám, zopakovat si pravidla ČJ.

0 2
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články