Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EZ

Teda Bučku, voni sou hlava!

0 0
možnosti
MB

Evžene, jsem - můžete mi říkat pan Vachmajstr !

Když se nad čím člověk zamyslí - Bureš vlastně říká - "Pořád je nějaký režim. Prostě se - člověče přidej. Nemůžeš prodělat, naopak. Dokonce si pak vytvoříš vlastní" ! Ruku na srdce, ona tak historie i funguje - beru. Nicméně, co ti lidé pohledávají v čele státu ? Zcela si dovedu představit, co by se dělo, kdyby Adolf válku neprohrál. Zase by žvanil - Čau lidi ! S ním, nám nám bude lépe ... :-)

7 1
možnosti
PB

...... vono totiž nic jinýho, než ten alibismus, nezbejvá - když všechny žaloby popadají jak domeček z karet, je třeba veřejnosti zdůvodnit "selhání spravedlnosti" - vony totiž tyhle mnohaletý justiční legrace stojí desítky milionů. Proto se tyto kauzy uměle prodlužují odvoláním, dovoláním a opravnými prostředky tzv. do ztracena. Zkrátka důkazně to před mlejnem neobstojí a fakta hovoří jasně,- Andy je po sedmi letech v politice naprosto čistej (etiku a morálku nehodnotím). Kde je teda problém ??

- špatná práce orgánů činných v trestním řízení (policie, prokuratura) ?

- špatně nastavená legislativa, nedokonalé zákony (zákonodárce) ?

...... osobně se domnívám, že se jedná o kombinaci obého a pokud k temu přičteme skvělé a profesionální právní krytí podnikatelských aktivit Agrofertu, pak je výsledek v rovině trestněprávní takový, jaký je,- tzn. nula vod nuly pošla. - viz. kauzy - Jourová, Čunek, Vitásková, Nečas, atd.atd.

1 2
možnosti
AJ

ty žaloby padají právě kvůli alibismu a zbabělosti policajtů, státních zastupitelů a soudců. A nikoli proto že by nebyly opodstatněné.

1 0
možnosti
Foto

No, ještě by měl někdo prostudovat Babišovu diplomku, není Boha, že by se konečně něco nenašlo.

4 2
možnosti
ES

A na Slovensku prostudovat také trídní knihy kam chodil do školy jestli tam není náhodou ze treba malý Babiš tahal spoluzačku za copy.To jsem totiz já dělal.A měla by opozice zase něco jako ze Babiš je násilník o obtězuje malé holky.Trapná a ubohá opozice.

2 2
možnosti
MB

Nikdo po r. 1989 nepřispěl k rozkladu morálky tak, jako - pan Zeman a hlavně Bureš. Tady veškeré atributy morálky pozbývají svého smyslu. Byl jsi v KSČ, aby jsi dostudoval VŠ? Nic se neděje a běž si sednout i na Hrad. Ty zbylé padlé ještě i vodou pokropíš ! Zootechnik Kováčik, milionář Filip - Člověk práce - která nikdy nepracoval Konečná - Jásají ! Pryč s Volhou - BMW sem, jízda k zářným zítřkům ! ...

Byl jsi dokonce ještě horším, u Stb ? Jsi náš člověk ! Do centrály Agrofertu s tebou ! Revoluce 1989 ? K čemu ? Ale ANO, to je dobrá věc pro blbce ! Komunisté měli Nomenklaturu - Člen KSČ nesměl být souzen, (pozastavené členství). Proto nějakou Sektu s imunitou, k účelovému přepsání Stanov a hlavně ten výrok - Nikdy, nikdy - Čau lidi - Kdokoliv z vás by byl ve střetu zájmů, já nikdy - nikoliv ! ... :-)

15 2
možnosti
ZH

Zákon o střetu zájmů myslí i na situaci, že někdo ovládá firmu skrze jinou osobu. To evidentně platí, tedy střet zájmů u Babiše je tu zcela evidentní.

13 2
možnosti
TB

Někdo to zase vidí naopak:

https://denikn.cz/412345/dal-jsem-si-klapky-na-oci-babis-je-obcan-jako-kazdy-jiny-vysvetluje-sve-rozhodnuti-sef-zalobcu-zeman/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=9LlQJVUgJ5W-202008050711&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

U čapího hnízda se jedná o potenciální trestný čin, pak je správné v tom pokračovat, aby soud rozhodl, u tohoto druhého případu šlo pouze o přestupek, proto je asi nesmyslné, aby řešení pouhého přestupku řešil NSZ.....

1 0
možnosti
AJ

já nevím, ale připadá ti že riziko střetu zájmu u premiéra jakékoli země není věc veřejného zájmu? Na to snad ani nepotřebuji právnické vzdělání.

1 0
možnosti
Foto

Ono stačí na váženého pana NSZ kouknout a každému soudnému je jasné, co od něj může čekat.

1 6
možnosti
PK

..pokračujte,to mě zajímá...:-)

7 0
možnosti
Foto

Když tu paní v kauze ttv, dotačního podvodu Čapí hnízdo necháte samotnou, nikdo ji nikdy nebude schopen prokázat úmysl.

0 0
možnosti
PK

Souhlas s blogem, celá záležitost už má jasnou politickou motivaci a to není v pořádku.R^ Na co NSZ čeká se svým vyjádřením, na termín voleb?

5 2
možnosti
JH

O progresivní politické orientaci nejvyššího státního zástupce není pochyb, ale přeci jen ještě neztratil pud sebezáchovy:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články