Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J36a62n 98K79o94z30á40k

9. 5. 2020 0:46

Proč mluvíte v množném čísle? Není lepší si přiznat, že jste člověk bez sebedůvěry?

2 3
možnosti
VD

Občas mě napadnou podobné myšlenky, ale:

1) Každá vláda by musela v podobné situaci přijmout nějaká, nejspíše dost podobná, ne-li stejná, opatření, jako ta "Babišova".

2) Vaš apel na "vlastní moudrost, intuici a duchovní myšlenkovou sílu a moc" je poněkud mimo mísu - cca polovina lidí se sama chová jako totální blbci, a když jim někdo nenalajnuje nějaký režim, tak to dopadne většinou špatně.

9 0
možnosti
PC

Pane Drozde,;-)

ano, hodně lidí se chová tak, jak píšete. Ale skutečně duchovní člověk, (ne tedy pánbíčkář!) se NIKDY nikým ovládat nenechá.

Je však naštěstí ještě spousta dalších lidí, kteří nemusí mít zrovna duchovní vědomí, ale mají prostě zdravý selský rozum, t.j. kritické myšlení, a manipulovat se prostě nenechají. A to je moc dobře!

1 0
možnosti
Foto

,,Babišova vláda nás připravila o poslední zbytek sebedůvěry " Asi jak koho. Soudného a schopného člověka asi těžko. Nakonec, to se nepodařilo ani kom, ani naci. A že se také, a fest, ,,snažili", a to až doslovně, všemi prostředky.

16 2
možnosti
Foto

I19v13a98n 16M85a86r68e17k

8. 5. 2020 22:14

"Připravila"? Jak koho pane Goldmane. R^ [>-]

6 2
možnosti
FS

Pane autore, a nějakého skutečně dobrého lékaře už jste navštívil a svěřil se mu se svými myšlenkami?

9 6
možnosti
Foto

Autor zřejmě nebude rád, že vůbec zasahuji do této "diskuze" nediskuze - protože to není diskuze, spíše jen snůška urážek, vlastní domýšlivosti a ukázka naprostého nepochopení - nemyslím jen jeho textu, ale světa, života, sebe sama; a chci vám tedy říct pane, že vám by nepomohl ani doktor, zdá se. Jediný, kdo by vám mohl pomoci, jste vy sám, přesně v duchu toho, o čem autor píše, ale to by jste musel cosi vědět a cosi pochopit, což podle toho, co jste napsal, zřejmě nehrozí ... přesto, a nejen pro vás, ale i pro ostatní, pro ty, co vám dali plus, a předevší pro ně - nebo proto, sem dám jeden odkaz - třeba abyste pochopili, že "pan autor" není ani zdaleka sám, kdo uvažuje a vidí svět jinak ... a dám odkaz třeba na rozhovor s doktorem, když tedy o nich byla řeč

... https://www.youtube.com/watch?v=jEIjHzC2ri8

- vím, spíš tuším, že je to marnost nad marnostmi, ale kdo ví, třeba semínko pochybnosti přeci jen někde zakoření a vzklíčí. :-/

4 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Narodil jsem se v roce 1964. Vedu kontemplativní způsob života. Hledání a zkoumání "věčné pravdy" člověka nikdy neomrzí, jakmile překoná tíhu tělesného bytí. Hlubokou mystickou koncentrací jsem se zabýval i v předešlém životě. Na svém panství v Jasné Poljaně jsem prosazoval nenásilnou neposlušnost vůči autoritám a systému. Jako reformátor ruské společnosti jsem "hlásal" zrušení hierarchických struktur a soukromého vlastnictví, neboť jsem v tom spatřoval největší společenské zlo, čímž jsem se stal trnem v oku světské i církevní moci. Touha po dokonalém a jednoduchém způsobu života mě neopustila a budu ji jako svou základní myšlenku dál rozvíjet i v této fyzické existenci. Bezpodmínečná láska a nekonečný tvůrčí potenciál lidské duše se staly předmětem mého každodenního výzkumu. Zajímám se o astrologii, poezii a prózu. Dělal jsem závodně krasobruslení, takže mám vztah ke sportům a hudbě. Mou oblíbenou hrou je Anarchy Online, jež se stala mým druhým (virtuálním) domovem. 

Seznam rubrik