Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stejně si pozůstalí dovolili strašně moc, když začali spekulovat o důvodech úmrtí senátora. A ještě větší hrůza že s tím přišla ČT. Tak to je už přímo spiknutí.

Jo kdyby se pan senátor krátce před svou smrtí setkal s americkým vyslancem, to by měl autor blogu hned jasno o amerických imperialistech. A ani by k tomu nepotřeboval rodinu.

10 2
možnosti
Foto

Senátor Kubera zemřel na odůmrť svaloviny srdeční stěny způsobenou uzávěrem vyživující tepny. Nikotin způsobuje vazokonstrikci, tedy stažení cév (zúžení lumenu cév), které vede k omezení až zástavě průtoku krve, a to dokonce i u nekuřáků nucených pobývat v zakouřené místnosti.

2 4
možnosti
Foto

Jasně a stres z vyhrůžek mu jistě neublížil Rv

7 2
možnosti
AN

A32l62e23š 77N63o13v73á37k

28. 4. 2020 7:50

jaké výhružky konkrétně myslíte?

2 2
možnosti
VH

Hyenismem zavání váš blog. Hrad neumí odpověět na 3 oficiální dotazy a kancléři bez prověrky není možné věřit ani slovo... Rv

9 10
možnosti
JK

Tak co, jsme suverénní stát nebo ne. Může zde legálně zvolený zástupce, druhý nejvyšší ústavní činitel navštívit zemi s legálně zvolenou vládou s níž máme obchodní vztahy? Může mě v této zemi taky někdo přikázat s někým se nepotkat? Bude se u nás od teďka lustrovat kdo koho může navštívit, aby to někoho nenaštvalo?

Naše garnitura dovolí cizím mocnostem na našem území vyhrožovat a napadat naše legálně zvolené zástupce a nejenom že s nimi souhlasí, oni vyhrožují stejně jako oni. Čí jsou tedy zástupci, této země tedy ne. Agenti z Hradu vypustili džina z lahve a už nejde jen o Kuberu, je povoleno vyhrožovat smrtí i jiným zastupitelům. Máme snad všichni občané upravit své chování tak, aby to vyhovovalo finančním zájmům některých miliardářů, kteří mají podchycené své politiky, nebo jimi dokonce jsou?

Kdyby Kubera žil, tak tento čínský velvyslanec už u nás není, přežil jen díky pochvale Hradu a vlády za pomoc při dodávkách z Číny. Jak vypadá v Číně odvolání z vysokého postu už víme, jde o úplné zmizení. Takže, když to tak shrnu, Hradní klika se mohla rozhodnout, čí život zachrání a rozhodla se.

9 4
možnosti
Foto

Kubera je vázán podepsanými a ratifikovaný mezistátními smlouvami, které Česká republika podepsala.

To už rovnou mohl jet navštívit Islámský stát.

3 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 8
možnosti
Foto

A77l43e12š 54M43e72r40t73a

28. 4. 2020 10:41

A nebyla u zrodu poněkud neuvěřitelné spekulace spíše ČT, na kterou autor blogu jen reaguje?

0 0
možnosti
MB

Odchodu pana Kubery lituji. Pro mne byl symbolem, že je možno pobýt celoživotně v politice a nezblbnout z toho. Být prostě svůj ,se zachováním si "Selského rozumu" a kusem vtipu k tomu. Podobní lidé nejsou - mizí. Být přirozeně přesvědčivým ...

Nepouštím se do spekulací. Nepochybně, styl jeho života v kombinaci se stresy - politickými tlaky - asi jako rehabilitační osvěžení moc nezapůsobil. Dovoluji si ovšem poukázat, (dle mne), na evidentní nenormálnosti ČR - Zahraniční politika .

Ministry máme celkem tři. Hrad + Strakovku a pana Petřička. Jako celek to skřípe, nesouladů kopec. Podobně, obrovskou míru vměšovaní se, zejména ze strany Číny a Ruska. Chybí jednotný řez - vymezení se, naopak. Poslední cestu hradních chlapců do Pekingu např. chápu, jako vrchol bizardnosti ...

Lidé, nikým nevolení jedou a mluví jménem Českého lidu !? Bližším rozborem - Lobistické kruhy využívají stavu "Nouze", aby nakupovaly cokoliv za miliardy Kč. (Ty prachy, mj. jsou naše) - doslova všelidové, daně. O úspornosti, upřímnosti si můžeme myslet co chceme, jistě. Pak se zase běží na letiště, (Nařízení Vlády se nedodrží - odstupy osob), aby se radostně mávalo mávátky ... !

Říkám, že to je až komický obraz = Odraz výslednice práce našich tří ministrů zahraničí. Někde tam, se pohyboval pan Kubera, který "S cigárem v hubě", zřejmě volal - "V naší zemi, i nemožné - možné je" ! A podobně jako vůdce KIM, (obhlížel stav zemědělství), i našeho předsedu Senátu z toho trefil šlak ... :-)

8 0
možnosti
AN

A26l35e19š 80N43o45v98á27k

28. 4. 2020 7:54

politika vůči Číně je u nás celkem normální, Hrad není s vládou v rozporu.

0 2
možnosti
AN

A64l37e72š 47N62o31v18á14k

28. 4. 2020 6:26

Stačí nahlédnout do lékařské zprávy.

2 0
možnosti
OU
Foto

A koukám že je zde na blogu další Mazal co maže nepohodlné názory. Rozrůstá se to.

3 9
možnosti
LH

A to se ozval ten pravej.....Rv

3 0
možnosti
Foto

Já si taky myslím že manželka senátora Kubery s dcerou jenom lžou aby očernily hrad a Čínu a senátor ve skutečnosti žije. Vždyť je to jasné jak facka.

5 9
možnosti
OU
Foto

Neštítí...ani rodina...smutné...

1 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 1973x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik