Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte to trochu pomotané, tak nějak po bolševicku ;-) Místo proti daňovým rájům je totiž třeba bojovat proti daňovým peklům typu ČR, Francie, atd., která mimochodem existují právě díky politikům s levicovým, a tedy protispolečenským myšlením.

11 1
možnosti
AK

Pomotané to máte vy.

Když vítězně vybojujeme vámi navrhovaný boj proti daňovým peklům a daně se platit nebudou - octneme se někde, kde jsme byli před 20 tisíci let.

V prvobytně pospolné společnosti.

Naprostý ráj, že?

Žádný stát - protože na jeho provoz nebudou prostředky, žádné daně, žádné pracovně právní zákonodárství atd.

Nevím kdo by se na to mohl těšit.

1 4
možnosti
RC

A nestacilo by udelat opak? Aby prestaly byt statni rozpocty zemi jako Francie, Spanelsko, Italie tak rozezrane, ze nejou naplnitelne? Proc maji byt tak extremne socialni, ze pri nezamestnanosti 13.6% ve Spanelsku, 9.7% v Italii a 8.1% ve Francii se tamnim nezamestnanym nechce, protoze nemusi, presunout za praci vramci EU do zemi, kde prace byla, napriklad do CR?

Pokud tyto zeme chteji zivit lidi, kterym se pracovat nechce, at nenuti ostatni zeme vybirat stejne vysoke dane!

6 0
možnosti
AK

Bylo by dobré si uvědomit, že daňový ráj je zloděj, který okrádá o daně země, ve kterých firmy tvoří zisky. A že je trestuhodné, že EU připouští, aby existovaly dokonce na území EU. Firmy si přejí mít skvělé komunikace, telekomunikace, vzdělanou pracovní sílu atd., ale platit to díky daňovým rájům nebudou?

Také by bylo dobré si uvědomit, že každý rozpočet má 2 stránky - příjmovou a výdajovou a že je dobré se zabývat oběma, pokud má být výsledkem vyrovnaný rozpočet.

Pravicová rétorika (u nás Kalousek a další) obvykle zní, že stát se dostává do rozpočtových problémů díky výdajové stránce - přehnanému rozhazování v sociální oblasti. Když si ale prohlédnete podíl sociálních výdajů k HDP jednotlivých zemí EU, zjistíte, že pravdou je pravý opak - tam, kde je sociální systém štědrý jsou problémy s rozpočtem minimální a tam kde je spíše veterinární sociální systém, jsou rozpočty vysoce schodkové. Takové srovnání ale žádný pravicový politik provádět nechce.

Takže zpátky na začátek - sídlo měj třeba v mlhovině Andromeda, ale daně plať tam, kde tvoříš zisky - tak by asi mělo znít heslo Evropské Unie.

2 0
možnosti
MB

Což o to, dobrých nápadů není nikdy dost ! P. Kellner a M. Zeman spojili své zájmy. PPF daní v Holandsku - s podporou Hradu pronikl do Číny. Zisky tedy daní tam, ve prospěch Pekingu. ČR z toho moc užitků nemá, zase je dobře v prezidentském i osobním letadle - létá docela dobře ...

Co takhle, donutit Agrofert platit daně ? Musí být i úsměvné, kdy MF každoročně sestavuje TOP 20 nejúspěšnějších subjektů, které SKUTEČNÉ - podporují rozpočet ČR ! V čele, jsou trvale osvědčení imperialisté a kořistníci z Auto Škoda, Rakouská skupina Spořitelny., Belgická ČSOB, Korejský Hyundai, nicméně i Český Avast ! Stalo se tradicí - Holding je TRVALE NEPŘÍTOMEN ! Asi je v Humpolci ? Musí být hezké, kdy AB je pochválí, předstoupí a každému věnuje odznáček s poznámkovým blokem poděkování ! Skoncujme nejprve s Daňovým rájem doma - V ČR ! ... :-)

5 0
možnosti
VH

Pro informaci neználků: Holding nedaní jako celek. Daní jednotlivé právnické osoby, tedy dcery a vnučky samostatně. Proto není holding ani sumárně uváděn. (To v žádném případě nemá být obrana Agrofertu. Jen bránění fake news.)

Stejně samostatně je uváděna Škoda a.s. (a ne Wolksvagen), Česká spořitelna (a ne Ernste Group), ...

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě - zákazy, příkazy, nařízení, blokování a další aktivity charakteristické pro socialisty a komunisty. Jenže ... zákazem daňového ráje to začíná (sice nevím, jak to chcete realizovat, ale budiž) a zákazem shromažďování, výkonu činnosti a vězením za názory to končí.

12 1
možnosti
Foto

Do daňových rájů je třeba poslat spřátelené tanky, aby potlačily protispolečenské tendence. Kde já už tohle zažil?

3 0
možnosti
LF

L66u72k74a67s 62F15i98k98r

15. 4. 2020 0:19

Radej skoncovat s komunisty. Rv

16 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
20 2
možnosti
VH

Obávám se, že jen přání bylo otcem myšlenky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik