Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Po takových opozičních odpudivostech se ani nelze divit, že preference ANO rostou....

12 1
možnosti
TT

Díky za informování o aktuální politické situaci.

A nehodil by se článeček o tom, jak pořekadlo "lže, jako když tiskne" dostalo u předsedy úplně nový náboj?

1 2
možnosti

Také s i myslím, že přístup J. Hamáčka v této době ČSSD v příštích volbách pomůže k lepšímu výsledku. Naopak slova M. Adamové a dalších (samozřejmě by to všechno dělali lépe) zavání populismech a v tomto případě jde o takový slovní hyenismus.

12 0
možnosti
MB

Názorná, modelová ukázka politiky - Hamáček nepředvádí nic geniálního. Jako normální člověk hledá, tápe a snaží se o nějaké rozumné řešení. To je načteno jako to ořechové, normální a lidské. Tedy s důvěrou. Nemůže se projevit dříve, protože na slunci se mediálně a cíleně vyhřívá někdo jiný. ON to věděl, opustil slunné lehátko - Výzkumy obliby koblihy a důvěryhodnosti mu dávají za pravdu. Končí pak na posledním místě, no a moudrém Milošovi ani nemluvě ... :-)

0 0
možnosti
MB

Vláda se projevuje tak, jak koná po celou dobu své činnosti. Vybuzuje naděje, které realizuje chaoticky a nesystemově. V pokojných dobách růstu, na to nebylo tak vidět. Vše překryla sebereklama a osobní piár toho, jehož jméno se nesmí vyslovovat.

Vláda si s epidemií neví rady, což není výtka. Jde o nepřítele záludného. Po prvotním opožděném selhání a klasických lží o připravenosti - se následně rozjela. Krizový štáb volil formu izolace a restrikcí, zřejmě je to správně. Blíží se ovšem bod, kdy je třeba obnovit ekonomiku. Jsou to skoro neřešitelné otázky, kdy to udělat ? Chápu obtížnost, zmatky - Nechápu Mediální výstupy. Chybí metoda, aby informoval pouze JEDEN ČLOVĚK. Ten, má nematoucím způsobem vydávat pokyny. Frekvence tiskových konferencí je šílená, překladatelé do znakové řeči, již mají křeče v rukou ... !

Programy záchrany jsou a nejsou - Nejvíce se mi líbí - "Konečné řešení Živnostenské otázky" ! Taky je dobrý pro majitele objektů - "Vyber si nájemníka svého, miluj jej a sponzoruj" ! Je to furt dokola - Před virem, i po viru. Jedni bohatnou - druzí chudnou. Program bude ! Až jej opíší z Bartošova bloku a jako vždy - S tímto Vláda odborníků geniálně vyrukuje ... :-)

1 6
možnosti
AN

ukazuje se prozíravost Viktora Orbána, který si nechal odhlasovat stav nouze na celou dobu epidemie, aby si ušetřil tato každotýdení opoziční řečnická cvičení.

7 1
možnosti
PB

Jednání poslanecké sněmovny o prodloužení nouzového stavu se konalo v situaci, kdy bylo veřejným tajemstvím, že nouzový stav bude prodloužen jen do konce dubna.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749230

Poté co Babiš změnil na poslední chvíli názor a dal opět na radu ODS.

Jste brilantní politický komentátor. Takový alibistický, řekl bych.

1 7
možnosti
TB

Mám takový dojem, že dal na radu KSČM - konec dubna byl Filipův návrh, stejné stanovisko zaujali i Piráti...... ODS chtěla 14 dní ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články