Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)........paní autorko, většinou jsem s Vámi vždycky souhlasil! Nebudu hodnotit co je na současném presidentovi špatné nebo dobré, ale....doporučuji Vám....nejděte si v archivu předvolební duel Zemana a Drahoše, moderovaný Witovskou! Dlouholetý předseda AV zapomene naučený text.....bloudí očima...Witovská mu napoví a už to jede jak na drátku!

Nebo jeho jeden duel se Schwarncerbergem .....podívaná ! Myslíte, že by nám o nic Kmenta také napsal?

Nevolili jsme podle Kmenty správně, ale volili jsme menší zlo, (ti dva co jsem zmínil byly jen trapné figury), přes všechny Zemanovy hříchy z minulosti i současnosti jsem rád, že on je v současné složité době neuvěřitelných tlaků na naši republiku, presidentem! V

11 13
možnosti
Foto

Stando dal jsem Vám mínus a radši to sem ještě píšu, abyste to třeba i pochopil.

9 3
možnosti
PJ

Já o Zemanovi nic číst nehodlám. Jakákoliv slušně napsaná kniha by ho v mých očích mohla pouze vylepšit. Protože to co si já o něm myslím, je netisknutelné. ;-€

2 2
možnosti
Foto

To je škoda. Rád bych, aby jste to konkretizoval. Je určitě ješitný. Kdo není? Samostředný. Jako většina politiků. Rád šokuje novináře vulgarismy. Toho se ostatní bojí a tímto způsobem mluví jen v soukromí a mezi svými. Má svérázný názor na sedmou velmoc a často mu dávám za pravdu. Rád se napije. Kouří a zlozvyk dává ostentativně najevo. Tím se neliší od jednoho svého předchůdce, kterému to ale nikdo nevyčítá. Co byste ještě doplnil?

6 4
možnosti
AL

Nečetl jsem "Rudou září nad Kladnem" a nebudu číst ani "Rudého Zemana".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paní Šiander udělala knize (zdarma?) public relations, ale to je její věc. Nebudu ty křiklouny jmenovat (všichni je znáte :-)), stejně si tu knihu nekoupí, ale musí ukázat své "morální" kvality. :) Chápu, pana Kmentu, že když se mu momentálně moc nedaří, že peníze potřebuje. Když se v Česku může prodávat Mein Kampf, proč by se nemohlo prodávat i toto.

Kdo si chce nechat zaneřádit mozek výše uvedenými tituly, je jeho věc. Člověk v rámci duševního zdraví si takové knihy domů nedonese.

A protože mám rád svobodu a demokracii, tak říkám, podporujte Kmentu, kupujte, čtěte a mínusy odkládejte níže.

Já si raději koupím další knihu od spisovatelky Ortové, nebo jinou od zdejších skvělých autorek.

:-)

8 5
možnosti
Foto

Úžasné srovnání občane Ličko s tou knihou Mein Kampf. Netušil jsem že našeho láskyplného pana prezidenta řadíte na úroveň Adolfa Hitlera.

8 4
možnosti
Foto

Dobrý den, dle Vaší nadšené recenze se dá předpokládat, že ta kniha bude nejspíš černobílým propagandistickým blábolem. Děkuji, nechci. Mám raději autory schopné nezaujatějšího pohledu na věc. Ale když se Vám tak líbí, dejte si ji na noční stolek:-)

9 4
možnosti
Foto

Parádní reklama - paní autorko. To se smí?

5 4
možnosti
LB

Už zase byste ráda trestala za nepohodlné názory, které nezapadají do vašeho vidění světa? O tom, že existují recenze uměleckých děl, jste nikdy neslyšela?

9 2
možnosti

R^R^R^

Díky za recenzi! Už si jdu knihu koupit!

Dokud budou voliči zrůdy, budou volit politické zrůdy!

Dokud budou voliči lháři, budou volit lháře!

Až si voliči budou vážit Pravdy a Lásky, budou volit čestné politiky!

:-)

8 4
možnosti
Foto

Pane Šimku, překvapujete mě....Já bych si ji nekoupila - odrazuje mě již její obal - jako Leninovy spisy). ;-€(To si zas investikativní novinář Kmenta mahrabee)... (A nepasl on kdysi i o V. Havlovi? Něco takového bych v knihovně nesnesla. Rv

8 7
možnosti
Foto

Na tak obsáhlou knihu (co se týče počtu stránek) nemám ani chuť ani čas vzhledem k tomu, že od Vánoc mám rezečtenou knihu s Androidkou v posteli a zdolal jsem cca 3/4. Ne proto, že by se mi nelíbila, ale přestože jsem už důchodce a navíc tady máme zákaz vycházení, tak mi na čtení knížek čas nezbývá. No a hlavně pochybuji, že bych se tam dočetl něco nového...

2 1
možnosti
Foto

Takové jednostranné uvažování novinářů nebo zdejších diskutujících je hloupé. Mně připadaly k smíchu výkřiky "Havel zločinec a vlastizrádce", no a tento výkřik je na stejné úrovni. Paní autorce to vůbec nemám za zlé, protože vím, že když si člověk přečte nějakou knížku, tak může zblbnout a myslet si, že jen toto je pravda, a s tou svojí pravdou pak jako fanatik přesvědčuje rodinu nebo dokonce s tím jde na veřejnost... To už je lepší, než tento druh knih, číst červenou knihovnu...

8 8
možnosti
Foto

To je super jak někteří géniové tohoto blogu vědí, že ta kniha nestojí za nic aniž si ji přečetli. A dokonce asi mluví z vlastní zkušenosti, co to s nimi udělá, když si nějakou knihu přečtou. Chápu, že pak radši nečtou.

12 0
možnosti
JV

Lektüra pro všechny jeho voliče , Polovina národa to už vždy věděla co je to zač .

2 2
možnosti

Život si každý utváří především sám, nějaký prezident, tím méně novinář na život jednotlivce má jen nepatrný (žádný) vliv. A o biografii v totmto případě zcela jistě nejde, pokud ovšem na knize s autorem nepolupracoval ten o kom pojednává.

3 1
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 16,54
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->