Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

Kdyby nám vládl někdo jiný, co by dokázali navíc? Stanjura by si navíc dokázal obarvit vlasy. Bartoš by vyhulil navíc jointa. Jurečka by se navíc pomodlil.

Ale jinak by bylo pous mínus stejně roušek a respirátorů a udělalo by se plus mínus stejně chyb v takové extrémní situaci.

13 6
možnosti
ZD

Ten Jurečka je zajímavý. Jako snad jediný veřejně nenadává, ministr průmyslu si pochvaloval jak spolupracuje. Nevím jak pomáhá ale v každém případě nepřekáží.

0 0
možnosti

Je škoda, že Babiš nemá za poradce některé diskutujíci, kteří to ví nejlépe jak postupovat.

8 1
možnosti
SB

Vůbec si nemyslím, že by Babiš neplnil funkci předsedy vlády.

Pan profesor Prymula, dnes jasně odpověděl Paparaciům, že je nic jiného nezajímá, než kdy už konečně někdo z léčených pacientů zemře. Tím řekl vše.

17 4
možnosti
PI

Někdy opravdu platí Mlčeti zlato... Zamyslete se nad tím...

12 4
možnosti

Ale kdy?

A platí to u autora a nebo u Vás?

3 0
možnosti
MB

No, Babiše jsem nevolil .. ale jako chaotik mi nepřipadá..

Ano, taková situace sebou nutně přináší chaos. A právě proto je potřeba, aby byl někdo vidět, že tam je, že něco dělá, že nese politickou zodpovědnost. Premiér (nebo v presidentském systému president). Teď prostě dělá to, co má a co musí. To, co by musel každý na jeho místě.

16 4
možnosti

Povšimněte si, jak hází opatření. Každý den něco nového. Tohle skutečně postrádá plán a strukturu.

4 8
možnosti

Vláda uvolní mimořádné prostředky na podporu podnikatelů. Půjde až o bilion korun, řekl předseda vlády Andrej Babiš. Na přímou pomoc by šlo 100, na záruky až 900 miliard.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-vlada-mimoradne-jednani-hamacek-rousky.A200318_082655_domaci_kop

Kolik myslíte, že se z toho nerozkrade a použije účelně? ;-(

0 0
možnosti
RW

A tento systém, který Babiš umně zneužívá, vymyslel kdo a kdo jej prosazuje a podporuje? Jestli za něco můžu poděkovat komunistům tak, že mne naučili číst mezi řádky a dělat si vlastní názor - stejně tak musím poděkovat Babišovi za to, jak otevřeně ukazuje lidem neschopnost a nesmyslnost EU v řízení ekonomiky. :-(

0 3
možnosti
PS

Chtěl bych poděkovat za všechny věcné diskuzní příspěvky, kritické nevyjímaje. Panu Chmelíkovi a podobnou formou diskutujícím bych odpověděl snad takto: napsal jsem svůj blog, ve kterém jsem vyjádřil svůj názor na premiéra této země. Každý z Vás může učinit totéž. Všem přeji hodně sil ke zvládnutí nelehké doby.

2 0
možnosti
FM

Vy jste nevyjádřil svůj názor, Vy dokážete zneužít každé situace, aby jste si mohl do Babiše kopnout. Zneužít této vážné situace je vrchol stupidity.

4 0
možnosti
VB

On je to rozdíl řídit stát v krizi nebo řídit stát, aby moje firma mohla z toho státu dojt dotace.

Ono je také rozdíl, když krizi beru jako možnost stát neustále před kamerami, ať prndám co prndám, hlavně když jsem vidět.

5 4
možnosti
MS

To nemyslíte vážně, že ne?

0 0
možnosti
PC

Takže "jájínek"? No jo, on pohled do vlastního zrcadla bývá velice přesný, že, p. autore?

RvRvRv

6 6
možnosti
RR

Běžte už s tou kritikou do háje. Opatření která AB udělal jako jeden z prvních, zachránila naší zemi od italského scénáře. Fiala by neměl koule cokoliv prosadit a čekal by co přijde z Bruselu.

12 6
možnosti
VO

1. netušíte, jak by to Fiala dělal, 2. to, že pronášíte věty jako "AB prosadil" je právě plod jeho jájinkovství ;-) Maká celá vláda

Přitom ani nevíte, jestli to náhodou nebylo tak, že by naopak pana Babiše bylo potřeba přesvědčovat, aby se něco z konkrétních věcí, co bylo vyhlášeno, vůbec vyhlásilo.

0 4
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik