Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

Ti, co hlásají nesvobodu a smrt vyloučených, nemohou užívat plody svobody.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=745335

Prosím autore, drobná otázka, žijeme oba ve stejné Evropě? Já jen, že poslední dobou mám pocit, že tato vaše věta platí pouze pro jednu stranu, někteří si mohou říkat co chtějí.

14 0
možnosti
ZH

nevyložil jste si můj článek asi správně, což je plně ve vašich rukou, ale zkuste vzít na zřetel moji odpověď níže panu Braunovi.

0 0
možnosti
Foto

Jste na velkém omylu. Rasismus není trestným činem. Trestným činem jsou průvodní jevy rasismu, ale to, jestli někdo rasista je to trestné není.

7 0
možnosti
ZH

Rasismus projevený veřejně je schvalováním trestného činu v případech, kdy dojde k rasovému zločinu. Myslím, že jsou případy, kdy byste to mohl posuzovat jako já. Pokud po teroristickém útoku na izraelské občany někteří občané různých zemí oslavují, je to nebo není schvalování trestného činu? Pokud ty stejné země neuznávají existenci státu Izrael a potažmo židovství jako národ, není to schvlaování popírání holokaustu a rasistických projevů terorismu en block? Já myslím, že zde máme někteří jasno. Situace se nikdy nevyřeší pokud se na světové politické scéně nesjednotí názor na zločinnost rasismu ve všech jeho projevech včetně schvalování, které vedou k osobní tiché a potažmo státní podpoře terorismu. Jinými slovy, vzdejme se podpory našich rasistů, abychom pak ve světové politice mohli nepokrytecky a opravdově kritizovat a vyloučit arabský rasismus nejen vůči židům.

0 2
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik