Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Zabijme posly. I kdyby měla Gréta 10 aspergrových syndromů, tak bychom se měli trochu uskromnit co se nároklů na život týče, abychom měli co dál předávat dalším generacím.

4 8
možnosti
JK

To máte pravdu. Ale rozhodně ne takovým způsobem, jak Greta a spol. vykřikují.

10 0
možnosti
JS

Velmi přesně vyjádřeno. R^

3 0
možnosti
DT

Už se ozvali spolucestující. Vezla se s plným komfortem, jaký můžete v ICE první třídy dostat. A ještě větším, protože stewardky byly vykulené z toho, jakou vezou celebritu. Celou dobu ji obskakovaly. To překvapení z toho, že ji prý nechali sedět na zemi jak bezdomovce, muselo být docela drsné... :-) Alespoň lidi vidí, jak to tahle parta má...

61 0
možnosti
PG

P51a75v96e87l 66G90ö76t17z95e

16. 12. 2019 9:48

Tak staci si poslechnout vysvvetleni, ktere podal otec Grety na jednom seminari. Greta ma zdravotni problemy a v jistou dobu temer prestala komunikovat. Cela ta akce Grety pred parlamentem a vse co nasleduje, beroou jeji rodice jako formu terapie pro Gretu, ktera ji ma pomoct s jejim stavem. Tak to vysvetluje Gretin vlastni otec. Kazdy uz si to muze prelozit dle sveho. Ze je greta nemocna, je neoddiskutovatelne. Zda ji osobne to cele pomuze, no to uz si musi kazdy zhodnotit.

1 0
možnosti
VP

ono je to přesně obráceně,ono jí to může obrovsky narušit psychiku. Rodiče jí vystavují obrovskému tlaku a ve finále to většinou člověku přitíží.

2 0
možnosti
PC

Naprostý souhlas. Vystavit tak obrovskému tlaku a zneužít takto nezletilé dítě mohou jenom psychicky narušení rodiče, kteří v tom vidí poze vlastní zviditelnění.

Jsou za ni dosud ještě plně zodpovědní. Divím se, že se právě toto nijak v zájmu dítěte neřeší8-o.

Vám zasloužená karma R^R^

46 0
možnosti
ŠŠ

Co by kdo měl řešit? Když dají například rodiče své děti na dráhu profesionálního sportovce na úkor školy, tak se to u nás nějak řeší? Stíhá někdo ty rodiče?

Ne, naopak jim školy zařídí individuální plán. V čem je toto jiné?

0 0
možnosti
JJ

J48i27ř75í 56J84o23n75á30š

16. 12. 2019 9:22

Děvče Greta je slušně naprogramované.Zjistit,kdo za tím je není lehké.Podstatné je,že ona to neví,chuděra.

24 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik