Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Mě spíše zajímá, komu vlastně přísahal? Jestli nám nebo socialistické republice?

2 2
možnosti
Foto

V96l54a24d88a 41V27a78n38e72k

12. 11. 2019 15:58

Zřejmě přísahal jako všichni museli, vám komunistům! ;-D... Jinak to tehdy nešlo..

1 3
možnosti
Foto

General Svoboda take podle mne vzal prezidenstvi v zoufale situaci ... A nikam moc to nevedlo ...

0 0
možnosti
Foto

V92l47a69d22a 78V81a88n13e57k

11. 11. 2019 15:02

To byl úplně jiný případ, pan generál Pavel se dokázal prosadit v tvrdé konkurenci důstojníků ze západu v nejvyšším velení NATO! To není Varšavská smlouva, obsazena tydýty z Komunistických státu, kteří měli hlavní úkol, brzdit rozvoj, demokracii a vraždit vlastní obyvatele na hranicích.. :-P

5 4
možnosti
ZB

Převlékač kabátů Pavel se "nechá přemluvit" a bude kandidovat na prezidenta. Kde se berou tito lidé? Nechci takového prezidenta!

7 5
možnosti
Foto

V91l73a26d12a 18V84a11n87e36k

11. 11. 2019 15:04

"Převlékač" zaplať pánbůh za něj! Slušný, schopný člověk nemá co vyznávat zdegenerovanou komunistickou ideologii která vyvraždila víc lidí než Hitler! A to se soudruzi vraždilli i mezi sebou navzájem, což byl jejich největší přínos pro lidstvo! ;-D

3 4
možnosti
MG

Nevim, jake lepsi vysvetleni by mel gen. Pavel pro sve clenstvi v KSC poskytnout. Nedavno zde vysel rozhovor, kde vysvetlil, ze jednoduse chtel byt u vysadkaru a bez clenstvi se tam neprijimalo. At si o tom tedy mysli kazdy kdo chce, kdo nechce, at mu to neodpousti, ale at nelze, ze vysvetleni nebylo podano; jasneji uz to vysvetlit nelze.

Jinak mezi jeho clenstvim v KSC a clenstvim Babise a Zemana opravdu rozdil je, a to ten, ze gen. Pavel byl clenem nanejvys na papire i kdyz ta organizace byla pri plne moci, zatimco oni dva se chovaji slovem i skutkem, jakoby pro ni pracovali i 30 let po jejim zaniku, kdy je k tomu nikdo nenuti.

7 7
možnosti
ŘK

Jelikož jsem vám dal omylem plus (holt dotyková placka), tak proto zareaguji. U Pavla je mi víceméně šumafuk, jestli byl nebo nebyl v KSČ, vadí mi ale na něm jeho současné názory a z nich vyplývající pokrytectví, vzhledem ke své minulosti.

U vašeho a podobných příspěvků je komické, jak kádrujete bývalé komunisty na ty slušně, akceptovatelné, kteří byli ve straně jen na oko a mezi něž řadíte i Pavla i když do vojenské rozvědky se v té době určitě nemohl dostat zrovna nějaký chartista. A pak zlé bývalé komunisty jako Zemana a Babiše, na které by někteří nejraději hodili i Miladu Horákovou.

8 4
možnosti
Foto

Vidím to podobně jako Vy,pane učiteli. Jen nesouhlasím s tím,že je dobře ,že jsme v NATO. Není to pakt obranný ale útočný. Stojí nás to šílené peníze které končí v USA viz. vrtulníky nebo ve Francii a Německu -stovky milionu na nákup tankovacích letadel které určitě na obranu naší rep. nepotřebujeme. Navíc nám pan Havel sliboval,že už nikdy nebudeme členy žádného paktu.

3 8
možnosti
DR

O to by ani tak nešlo, pokud nebudeme v NATO tak by nás logicky čekalo financování a modernizace zase vlastní armády, spíše o to že těch američanům (a nejen jim) tam děláme akorát užitečné idioty pro jejich vlastní zájmy viz ty nesmyslné mise.

2 2
možnosti
Foto

V39l85a96d57a 70V50a83n65e12k

11. 11. 2019 6:13

Je běžné, že voliči současné hrůzy na Hradě, nebudou volit kultivovaného člověka který ve své kariéře dosáhl maxima a dokázal se prosadit mezi důstojníky ze západu v nejvyšším velení NATO! Zábavné je sledovat, jak na něho plivou ubožáci, kteří nejsou schopni vydělat ani průměrnou mzdu ;-D Každého nového prezidenta čeká těžký úkol, obnovit úctu k nejvyššímu úřadu kterou zeman přivedl na samé dno a svým buranství dělá pouze ostudu ČR! Poslední ostuda v Německu, kde ho museli přivléci do sálu bodygardi zadním vchodem, on tam pak dřepěl koulel očima, kroutil hlavou a chvílemi nevěděl kde je! Skutečně "reprezentuje" své voliče! ;-D

8 14
možnosti
OM

Nazvat lidi, kteří si nevydělají ani průměrnou mzdu ubožáky a ještě se jim vysmívat, může napadnout jen duševního mrzáka. :-)

7 3
možnosti

Lidi jako gen. Pavel do r. 1989 strašili "bububu západ", pak převlékli kabát a straší "bububu Rusko". Takže jen převlékl svrchník, ale mentalita zůstala stejná - ostatně jako u mnoha podobných "angažovaných lidí".

10 7
možnosti
ŘK

Petr Pavel na mě vždycky působil jak velmi sympatický a charismatický voják a myslím, že díky svému vzezření by si klidně mohl střihnout roli nějakého generála v nějakém hollywoodském trháku, prostě etalon vojáka, G.I. Joe apod. A byl jsem rád, že někoho takového ve vrchním vedení AČR. Ale toto všecko platilo do doby, než jsem ho slyšel mluvit v nějakém rozhovoru nebo diskusi a z té těžké protiruské agitky mi až spadla čelist. Prostě jakoby za všechno zlé, co se děje ve světě mohlo jen Rusko. Chápu jsme v NATO, tak musíme držet basu, ale až taková agitka od někoho, kdo sám byl před rokem 89 členem vojenské rozvědky a loajální KSČ, tak to mi přijde minimálně hodně pokrytecké. Jinak samotné členství v KSČ mi u něj nevadí, jen prostě až moc okatě změnil plášť. Jako voják může být Petr Pavel skvělý, ale jako prezidenta bych jej asi nechtěl. Ale kdo ví, jací budou další kandidáti a třeba bude Petr Pavel zas to nejmenší zlo :-/.

7 5
možnosti
Foto

V25l55a39d16a 65V76a43n58e70k

11. 11. 2019 6:15

Hodně hloupé, ale od některých lidí ani nic chytrého nečekám! Kolik znáte lidí kteří se dokázali prosadit v Evropských funkcích?! Generál Pavel dosáhl ve své kariéře maxima a nemůže za to, že se narodil do komunistické bídy! Zkuste nás pobavit, kam kdy přinesl komunista nebo Rus pokrok rozvoj blahobyt a kde nevraždili...!

4 2
možnosti
JS

Já člověku, který šel do strany z kariérních důvodů mám problém dát hlas, nemíním ho za to pranýřovat, ale to nemáme opravdu nikoho jiného, který by takové stigma na sobě neměl?

Pak mi ještě vadí ta slova o obětování se, když bude nejhůř, to jako má být tak zle, že jedině Pavel to může spasit?to asi ne;-) takže druhý důvod proč nevolit a třetí je jeho bezmezný předklon k NATO a EU, ten už asi v předklonu vstává i z postele, co kdyby;-).

9 2
možnosti
JN

Řekl bych, že jste to napsal zcela trefně.

1 1
možnosti
VL

Případná kandidatura Pavla za tři a půl roku mi nijak nevadí, považuji jej za rozumnou volbu, a jestli mu dám hlas, to se uvidí, jací budou ostatní kandidáti. Jeho členství v KSČ mi nijak nevadí, šlo o karieru, a takových bylo mraky.

Jenomže, Pavel o kandidatuře mluví v posledních dnech a mluví o ní jako o obětování se, když to stát bude potřebovat. Ve stejné době Milion chvilek chystá demonstraci, a Milion chvilek opustilo rétoriku se srpna, že jim vadí trestně stíhaný premier, ted mluví ( zpívají), že chtí demisi Babiše a odstoupení Zemana, prostě chtí státní převrat. A Pavel je ve stejné době presentován jako vhodný kandidát na presidenta Je to všechno náhoda?

5 2
možnosti
FF

Máte podivné představy o tom, co je to státní převrat. Ten se dělá násilně a ne pokojným vyzýváním k demisi v rámci demonstrací. Vyzývat k demisi politika, který řádně nevykonává zastávanou funkci nebo je vykonává v rozporu s dobrými mravy, případně v rozporu ze zákony, je nezadatelné právo každého občana v demokratickém státě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,56
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik