Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte o tom, že v době, kdy byl u nás Skaut zakázaný, byl Babiš tím normalizačním kádrem a agentem StB? Skauting zpolitizovali sami komunisté, k nimž se Babiš přidal a stále je považuje za spolehlivé partnery. Komunisté skauty likvidovali. Proč se zastáváte komunistů proti těm skautům?

11 3
možnosti
Foto

A proč tedy ti skauti žádali o společné foto s komunistou? Tím vymazali všechny zločiny komunistů. Je to něco jako podání ruky.

3 3
možnosti
VB

Skauti se snaží nekomentovat politickou situaci, proto ty rozpaky na ústředí.

2 0
možnosti
Foto

Je to možné. Ne každá organizace se chce dostat až do podoby bývalého SPB;-)

2 0
možnosti
Foto

Je vidět, že naše mládež není tak špatná. Je i vidět, že ví kdo byli agenti StB. Já jim osobně tleskám. RvRv

9 4
možnosti
Foto

Obávám se, že neví, neb osobně tu dobu nezažili. Též není nerozpoznatelné, kdo jim o ní káže. Často ti, kteří tehdy spíše proplouvali, či si v oněch dobách až rochnili. a dnes jsou z nich ti nejzasloužilejší odbojáři:-/

3 1
možnosti
JL

Mě spíš zaujala smrt skauta a politického vězně, Jiřího Stránského, který všemi těmi

estébáckými lágry prošel. Ve srovnání s tím, nepovažuji žertík na Babiše za hodný úvahy. Kdo s čím zachází.....

11 2
možnosti
Foto

J.S. nebyl primitivem, a tak nevím, jak by se mu líbil ,,žertík" na místě pietním. Ergo v provedení skautů:-/

8 0
možnosti
MB

Těžko poradit. Možná je dobré ,slušným lidem - Sokolům, Skautům sdělit, aby své aktivity konali v noci! Cvičili by si, shromažďovali by se a byl by klid. Agent Bureš - STB, by konečně mohl klást kytky k pomníkům - Ve dne ! Možná by to měl udělat celý národ, protože letos bude 30 let výročí 1989! To může vyvolat všeliké peripetie!.Žijme, pracujme a pohybujme se v noci - Dáme průchod jiné moci .. :-)

4 3
možnosti
Foto

Těžko komu radit, obzvláště těm , co si pietní místa zamění s ,,tribunou" třeba na Spartě",či jinde.

6 0
možnosti
LT

L16u76d38ě38k 12T92o32n25d80r

30. 5. 2019 19:25

Skauti Evropy, z.s., jsou součástí mezinárodní skautské organizace se statusem soukromého sdružení křesťanů (od r. 2003), uděleného římskokatolickou církví.Skautská organizace Scouts d ́Europe, působí od roku 1956. Oddíly jsou zřizovány při místních farnostech.

4 0
možnosti
SN

:-).....Pane autore, ta nenávist vůči Babišovi i presidentovi je hrozná! A stále se přiživuje! Dětem je třeba vymývat mozek už od mládí a vytvořit z nich lidi, které budou poplatné režimu, který se na Evropu chystá! R^R^R^

9 7
možnosti
RC

No super. Az na to, ze nejaky fanda Babise mne prave naprasil FB, protoze jsem si dovolil pouzivat zkomolene jmeno, abych se uchranil pred statni moci.

3 3
možnosti
KT

Asi by bylo opravdu vhodnější, kdyby, ti mladí lidé, zakřičeli třeba: "Agrofert! Kostelecké uzeniny! Vodňanské kuře!"

9 2
možnosti
Foto

To jistě mohou. Ale třeba na náměstí, a ne na místě piety, COŽ BY JISTĚ SKUTEČNÝ SKAUT NEUDĚLAL. To je ten ,,malej detail".

9 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik