Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedá mi to a napíšu ještě poznámku na margo jistého bizarního příspěvku v této diskusi. Je evidentní, že čas trávený na internetu neprodlužuje rozum. Někdo patrně ani není schopen pochopit, že sběr dat a počítačové algoritmy pracují přeci jenom o něco složitěji. Zdaleka to není jen přímá souvislost s tím, co si daný uživatel bedýnky prohlíží. Je to jen jedna z metod. Registrují se údaje o vašem věku, bydlišti příbuzenstvu, přátelích, fotografie, na nichž figurujete a hromada dalších věcí. V červenci loňského roku jsem měl výstavu a dával jsem u té příležitosti rozhovor novinám. Kromě tištěného článku se objevila i internetová verze. Reportér byl hodně nešikovný co do forcení. Uděl hrubě amatérský portrét zblízka širokáčem, a tak na fotce dominoval v popředí obrovský detail mého nosu ;-D Což je sranda a dlabu na to. Nějaká nepovedená fotka mého ksichtu je to poslední, nad čímž bych se rozohňoval Ale půl roku se mi při otevření internetu objevovaly reklamy na nějaký kosmetický přípravek k zlepšeni vzhledu mého frňáku! ;-D

Dodám, že počítače jsou přitom už pomalu jen takovou srandou na kolečkách. Mnohem důkladněji a systematičtěji to jede u chytrých mobilů..

7 0
možnosti
VV

Mam podobnou zkusenost. Nikdy mi zadnej spam ani reklamy na zadnou adresu nechodily.

Ale pred rokem jsem na jednom z ceskych internetovych obchodu objednal lednici. Driv nez lednice ovsem dorazily nabidky na jakousi podivnou sazkovou kancelar. A posleze dorazily i dalsi. Dalo mi hodne prace se jich zbavit. A jak pisi nize, David Vlk ma samozrejme firemni adresu vyvesenou na jeho firemni strance, cili verejne pristupnou ci znamou. A pro tyto otravne automaty neni nic jednodussiho nez ji najit a zacit bombardovat reklamou.

1 0
možnosti
JV

J65i78r50i 70V35r58a47b58e20c

25. 5. 2019 20:12

Mně tlačí boty, tak sem s tou mastí ;-D

3 0
možnosti

Za tácek si radši pořiďte nový šuflata...

1 0
možnosti
JK

Mně tyhle emaily chodily svého času pravidelně, navíc tam byla moje emailová adresa uvedena jako odesilatel, což je docela smutný ( kdo může mít lepší informace nežjá sám :-) ). Takže zvažte, kde se registrujete a uvádítě svou emailovou adresu.

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D mně reklamy na prodloužení penisu chodí taky :-/

4 0
možnosti
Foto

Dneska mi vedle různých zeštíhlujících plavek apod. přistála v mailu "skvělá nabídka pánských kousků" od adresáta "Pánská volenka". Ale žádný prodlužování nenabízeli, jen samá trička, tak nevím...;-D;-)

1 0
možnosti
DV

D91a18v20i12d 51V47l97k

25. 5. 2019 20:11

Nejsi cìlovka

:-)

2 0
možnosti
Foto

R^No vida, aspon za neco je to dobry. Ale ta tu cenu:-P

2 0
možnosti
Foto

;-D Tak Vám nevim. Mně občas přijde akorát spam vod Cibulky, a ten stejně mažu. Asi Vám chybí schopnej ajtˇák, aby Vám správně ,,nakoncipoval" Vaší poštu.Na druhou stranu to může být nenápadná nabídka na rozšíření Vašeho kšeftu, a to až ,,všemi směry";-D

1 0
možnosti
DH

D50a58v93i58d 28H28o70r33á22k

25. 5. 2019 19:24

Já bych k té horečné diskusi na konci zdejších příspěvků doplnil, že se vůbec, ale vůbec nedivím, že tyto a podobné nabídky autorovi pravidelně chodí na e-mail do schránky a vůbec kam je možné.

Vždyť jeho zdejší písánky jsou ve většině případů prodchnuty nějakým érotickým nádechem, a tak si toho příslušní prodejci tohoto sortimentu rozhodně nemohli nepovšimnout a na potencionálního zákazníka prostě zareagovati museli.

1 0
možnosti

Tak na základě érotického nádechu blogů by spíš nabízeli něco na zmenšení;-D

0 0
možnosti
Foto

Po příspěvku pana Kavky se teď bojím si objednat přes internet krém na boty. Jednak mi pak bude chodit nevyžádaná pošta a jednak by hrozilo, že ten krém na boty mi o pět centimetrů prodlouží boty a já budu vypadat jako kocour v botách.

11 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,47
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik