Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J21a55n 24B67u44r85d19a

7. 2. 2019 22:08

Obětujte 2 minuty a najděte si, jak fungují evropská nařízení. Ta vaše "odhalení" je smutné číst.

0 0
možnosti
Foto

Co, takový pakatýlek? Troškaři!

Pan AB by měl pamatovat na to, že i Al Caponeho dostali na drobný daňový problémek. A že měl Al(joška) také prsty všude.

0 0
možnosti
Foto

Velmi se mýlíte a to hned v několika věcech

To není okopávání kotníků, ale výkon státn správy. babiš porušuje zákony (dpouští se přetupku) tak byl jako kdokoliv jiný řešen v přestupkovém řízení. To o jste napsal je stejná hloupost jako byste tvrdil, že pokuta za nesprávné pakování nic neřeší tak je to jen taková komická vložka.

Nejpodstatnější je Váš omyl v zom, že ějaký zákon EU je nad tzv. "lexBabiš"-ne není a ani Babišovi ani nikomu jinému nehrozí žádný trest za to, že jako premier ovládá své firmy.

Problém je trošku jinak. Pokud chceme jako stát proplácení dotací tak musíme zajistit aby byly splněny podmínky jejich přidělení. Jednou z podmínek je to, že představitel výkoné moci, který je zodpovědný za ty dotace není sám jejich příjemcem, a neovládá media. Polud tu podmínku nesplníme tak nebudme potrestáni, jen prostě nesplňujeme požadavky pro přidělení peněz.

1 3
možnosti
SN

:-).......Přečetl jsem si diskusi a také se připojím! Babiš vadí, moc! Žádný z opozice nemůže zkousnout, že se v současné době republice, tudíž nám, daří nejlépe od doby sameťáku.

Naštěstí.....většina lůzy, nebo také buranů vesnických, má dobrou paměť. ODS se nesmazatelně zapsala do historie posametové. Ať už Klausovou abolicí a amnestií, kdy ti co si nahrábli miliony, ba někteří i miliardy, všechno zapomenuto.

Pamatujeme Kalouska a jeho věrného přítele Drábka. Z mrzáků se škrtnutím pera stávali zdraví lidí, ten si počínal jako Kristus u Lazara. Noo a Kalousek, nejlepší ministr financí vesmíru a okolí? Sice krize, ale zásek za jeho panováni 670 mlrd. Kam se na něj hrabe Babiš!

Republika se rozebírala ve velkém, bez obav,(to zdůrazňuji), z jakéhokoliv trestu_ Nejednou přijde někdo, kdo tu udělá pořádek, mohou ho mít rádi? Nemohou! Tak se vymýšlí, vytahuje špína, dluhopisy, deset roků staré Čapí hnízdo, nic nezabírá, ANO posiluje. Nikdo, kdo nemá hlavu jen na nošení klobouku si nepřeje návrat starých pořádků KLASICKÝCH stran. Už ukázaly co dovedou. R^R^R^

3 6
možnosti
Foto

Právě , že mám dobrou paměť a vím, že ODS se nesmazatelně zapsala do historie posametové, tak proto ji volím. Kalousek udělal z lidí, kteří si hráli na invalidy a od státu pobírali invalidní důchod a přitom chodili do práce, opět zdravé lidi a za to mu tleskám. Tleskám mu i za to, že v době krize dokázal velmi dobře řídit ekonomiku a jsem přesvdčen, že Babiš se měl od něj hodně učit.

7 1
možnosti
Foto

Pokuta byla udělena v e s p r á v n í m ř í z e n í !!!! Správní orgány postupují v řízení v souladu se zákony a jinými právními předpisy. Jsou povinny chránit zájmy státu a společnosti, práva a zájmy občanů a organizací a důsledně vyžadovat plnění jejich povinností. Rozhodnutí správního řízení není tajné. Babiš svým tvrzením jenom dokázal, že nezná správní řízení a to je u premiéra víc jak smutné. Černošice jsou správní orgán a patří mu státní správa. To je vydávání občanských průkazů řidičáků, pasů, tedy vše co dělal dříve Okresní úřad.

4 0
možnosti
VH

Hlavně, že Vám nevadí jakési "právní analýzy" ministerstva financí! Ano, toho ministerstva, které ničilo stovky firem (a tedy všech osob na těchto firmách závislých) nesmyslnými zajišťovacími příkazy či vymyšlenými chybami v daňových přiznáních (viz nezákonně neuznané náklady na vývoj a následné odměny úředníkům).

Já vím, formálně to byl FÚ a pan Janeček. Jenže kdo za tím stál? Mj. i vylhané "právní analýzy".

7 0
možnosti
Foto

Zajišťovací příkazy zabránily spoustě podvodům a i díky nim máme konečně plusový rozpočet. Ty zničené firmy byly v rukou mafiánů a zlodějů a pokud někdy soud rozhodl v jejich prospěch, tak jen proto, že v procesu byla udělána formální chyba a ne, že by to byla neviňátka.

1 4
možnosti
JH

Protibabišovská opozice - až v Černošicích konečně našla ty správné soudce:-)

6 6
možnosti
LV

Ano, protibabišovská opozice se snaží, aby Babiš dovládl. Využívá k tomu všechny dostupné zákonné prostředky. Například obchází ty úřady, do kterých Babiš dosadil svoje lidi, aby mu kryly záda, a obrací se na ty, kde takoví lidé dosud nejsou. V demokratické společnosti to bývá obvyklé.

Dokud to funguje, ještě není totalita.

Vy si přejete totalitu, pane Havránku?

5 2
možnosti
SB

Připojuji se k autorovi a též nechápu, jak věc, která má celostátní dopad, protože ta média, o kterých se jedná, nejsou nějaké místní noviny omezené na Černošice, nýbrž média s celostátním dosahem, může řešit obecní úřad v místě bydliště.

Obecní úřad má řešit sousedské spory, vypuštění septiku do rybníka (septik i rybník se nacházejí v katastru obce), posprejování autobusové zastávky apod.

Tím se nijak nevyjadřuji k tomu, zda Babiš ten střet zájmu měl, nebo neměl. Tím říkám, že nechápu, jak je možné, že věc s celostátním dopadem řeší místní úřad. Koncese na provozování těch sdělovacích prostředků byla udělena na celostátní úrovni, Agrofert je též věc daleko přesahující hranice obce, kde Babiš bydlí, takže mi to nehraje se skutečností, že dvě věci celostátního dopadu jsou řešeny na lokální úrovni.

Opakuji, že se nijak nevyjadřuji k tomu, zda Babiš střet zájmu porušil. Vyjadřuji svůj údiv nad tím, na jaké úrovni se to řešilo.

4 3
možnosti
Foto

No je to zvláštní. Při tom MAFRA sídlí v Praze, ve Štěpánské ulici.

1 0
možnosti
Foto

Kdosi tu na blogu řešil roční promlčecí lhůtu každého přestupku. Ten článek nemůžu najít.

1 0
možnosti
VH

Ano? Jenže rozhodovalo se o přestupku, který údajně trvá.

0 0
možnosti
MB

Tady nejde o srandovních 200.000 Kč - Tady jde o Babiše celého! Ty "Směšné Černošice" - mohou převrátit pohled EU celé! Již o tom píše Zahraniční tisk. To vše, v době, kdy po Praze pochodují vyšetřující úředníci z Brusele! V tuto dobu, již měl Oligarcha sedět v base! Slib, že Hnízdo bude ukončeno do 31.12.2018. Nezbývá mu, než čekat na zásah Jermanové + prosadit si co nejvíce Europoslanců. Samozřejmě účelovka, spiknutí - Však už to znáte - Čau lidi + Bude líp ... :-)

8 4
možnosti
SB

Vy si stěžujete, že komouši okradli vaši rodinu, ale tento váš příspěvek mi silně připomíná to, co jsem četl o rozhořčených občanech, kteří v padesátých letech žádali rozkulačování vesnických boháčů.

2 3
možnosti