Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pointou blogu pana Zieglera byl fakt, že Rusové se snaží kritizovat Ukrajinu za Banderu a přitom v Rusku jsou mauzolea, sochy a muzea oslavující masové vrahy Lenina a Stalina. Nic více nic méně. A o ruských zločinech na Polácích a nejen na nich toho už dnes naštěstí taky víme dost. Takže. dokud se samo Rusko nevyrovná se svou krvavou minulostí, je to poslední, které by mohlo mít právo kohokoliv kritizovat. Už i kvůli tomu, že ulicemi Moskvy či Petrohradu běžně pochodují vyholené lebky s hákovými kříži a odznačky s Hitlerem v klopě. To vše za nečinného přihlížení policie.

14 2
možnosti
JB

No asi takhle. Nikdy bych nepopíral nebo chraň bůh neomlouval zločiny bolševiků, ať už ruských nebo jiných. Ale jestliže, a to zdůrazňuji, PO PRÁVU odsuzuji zločiny jednoho, nemohu zamlčovat, omlouvat nebo zlehčovat zločiny druhého. A jen proto, že Ukrajina je v současné protiruská nemohu přece tvrdit, že genocida na polském národě je v podstatě věc Ukrajiny a je jen na Ukrajincích, jak se s ní vyrovnají.

11 0
možnosti
LK

Děkuji za zajimavy clanek. Cílem UPA byla samostatná Ukrajina, ale jaká? Etnicky čistá, nedemokratická, postavená na kostech. Takovou, věřím tomu, nechtěla většina Ukrajincu tehdy ani dnes.

8 0
možnosti
RK

Nezbývá než smeknout.

5 0
možnosti
JB

Děkuji, moc mě to těší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 25,53
  • Průměrná čtenost 1479x
Tak nějak tuším, že svět není jen černý nebo bílý.

Slezský patriot.

Seznam rubrik