Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD
Foto

Díky za odkaz. Podepsal jsem.

3 0
možnosti
JP

Zasloužená karma!

1 0
možnosti
JH

J33i51ř48í 26H63o92r17á24k

25. 1. 2019 19:37

Mogheriny, to myslíte tu italskou komunistku, která si hraje na ministrini zahraničí celé Evropy? EU je zcela impotentní organizace a náš velvyslanec v Norsku je rád, že mu jdou diety a slušný plat, na ostatní kašle. Občas si s někým potřese rukou a poděkuje za norské fondy, kterými se se u nás prosazují všechny ty eu nesmysly.

27 1
možnosti
AR

Nynější vláda v Polsku není vůbec multikulturně naladěna tak, jak je tomu v Norsku. Proto také nepřijali žádné migranty ze zemí arabský či afrických!!

13 0
možnosti
Foto

Tyhle videa není snadné sledovat. Obdivuji pana konzula a vždy si v takových chvílích uvědomuji, proč bych nemohl tuto práci dělat. V mém případě by totiž Norové měli plné právo hovořit o agresivitě, protože ten policista by jí poznal na vlastní kůži. Bohužel, s touto zemí se v rukavičkách jednat nedá.

19 0
možnosti
PS

P81e24t72r 56S24k47á21c21e63l

25. 1. 2019 23:32

Jak všude uvádím - když řídit stát jako firmu, tak pošlu ministra zahraničí a/nebo jeho náměstka do Norska a bez dětí se nevracej. Jinak si u nich zůstaň. Vždyť diplomaté jsou lidé velmi vzdělaní a to by v tom byl čert, aby nenašli cestičky, jak našim občanům pomoci. Kdo chce, hledá metody, kdo nechce, hledá výmluvy.

7 0
možnosti
DR

Dá se k tomuto napsat něco jiného než naprosto souhlasit?

Bohužel, co se týče zahraniční politiky, tak se z nás v poslední době stali pouze papouškové a přikyvovači a to ať už bruselští nebo američtí, takže ani v tomto případě, kdy se jedná "pouze" o Norsko, si nedělejme žádné iluze.

33 1
možnosti
JK

V nadpise Vám chybí písmenko.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.