Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O90t40a56k93a70r 45S33e80k59l

8. 12. 2018 11:16

Chtěl jsem napsat něco ...jako pánové Vodvářka či Vracovský.... takže nic. Jenom takové připodotknutí - zdá se , že MZ už dokončil životní oblouk - od komunisty r. 68 po komunistu 2018.

Jeho adorace Putinem a čínským presidentem je zřejmá ., průkazná a zrůdná !!

Barrandov pana Soukupa je zbytečno a darmo komentovat.

12 0
možnosti
Foto

Všem obhájcům prezidenta - uvědomujete si, že takto vlastně řekl nejen ruským, čínským, ale i tureckým, saudským, obecně islámistickým agentům a teroristům: "Klidně u nás působte, naše stajná služba stojí za houby?"

13 0
možnosti
Foto

i americkým, britským, francouzským, německým, švédským.........

2 3
možnosti
BM

"Pojďte k nám a nemusíte mít z ničeho obavy, u nás si můžete dělat co chcete my nemáme co tajit". Prý vzkazuje prezident. No a oni přijdou a nebudou ostražití. A pokud jsou agenti BIS takoví jak si myslíte tak je všechny brzy odhalí a bude klid.;-)

2 0
možnosti
VS

Zemanovo heslo zní: "Hlavně, že se o mně mluví!"

7 0
možnosti
AT

Nemluví. Protože je to Miloš a jeho parta.

Všimněte si, jak jeho jinak obdivovatelé k jeho poslednímu výbrku zarytě mlčí. Už i pro ně je to zřejmě přes čáru. Ale MZ je to jedno. Už je nepotřebuje, příště kandidovat nebude.

6 0
možnosti
Foto

Pokud by snad někdo dejme tomu za 50 let hledal článek "Prezident Zeman byl gentleman" od Jiřího Ovčáčka, kde by se dokládalo, že se prezident Zeman omluvil za cokoliv, co kdy udělal, pronesl, dopadne podobně jak Ovčáček hledající Peroutkův článek ... :-/ Vám karmaR^

12 1
možnosti
Foto

Obávám se, že pan president si už neuvědomuje, co dělá. Smutné je, že jej nedokáže ukrotit ani jeho rodina, ani ošetřující lékaři a jiné blízké osoby. V jiné (civilizovanější) zemi by už dávno zasáhl parlament a prosadil by odvolání z funkce kvůli zdravotním důvodům. Myslím (doufám), že i naše ústava s tím počítá.

Ještě se máme na co těšit.

13 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MM

Právní systém na něj nedosáhne, ale pokud si tato země, navzdory současnému presidentovi, si zachová demokratické principy, nezávislá a objektivní historie ho označí, že pro své zbytnělé ego se stal zrádcem národa!

7 0
možnosti
JV

Zákon o zásluhách Václava Havla:

"Václav Havel se zasloužil o svobodu a demokracii"

Návrh zákona o zásluhách Miloše Zemana:

"Miloš Zeman škodil České republice"

Jistěže se Miloš Zeman neomluví, jako ruský protektor udělal přesně to, co od něj jeho zaměstnavatel očekává. Z toho člověka je mi zle.

14 0
možnosti
Foto

Myslím, že začíná být aktuální vazná otázka, jak je nakládáno s výsledky práce bezpečnostních služeb, je-li rizikem sám president. A je-li šéf Bezpečnostního výboru PS PČR člověk vnímaný i částí poslanců PČR jako riziko. A jeho bezpečnostní prověrka .......Prostě jestli ti, kdo ho prověřili, to trochu nezčučkařili.

3 0
možnosti
Foto

vzhledem k tomu, že pan Zeman ví, že další možnost jako prezident už mít nebude, tak tuhle si vychutná.

Tahle republika se ještě má na co těšit.

10 0
možnosti
JV

Obávám se, že máte pravdu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal