Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J57a85r15d58a 61S65o24k16o71l

4. 12. 2018 12:50

Ty už nic nedělej.

9 0
možnosti
Foto

Ještě je třeba se postarat o ty hladovějící děti v sobotu a v neděli, kdy nejsou ve škole!!!

18 1
možnosti
JR

J50a16n 27R82á13ž

4. 12. 2018 19:02

Omluva: Dotyková obrazovka mi poslala (-) místo (+) jak jsem chtěl!

0 0
možnosti
Foto

Dcera když chodila do školy, platily jsme za obědy 4 kč. V přepočtu na tehdejší platy a dnešní, tak by takový oběd by dnes měl stát 40 kč. On nestojí ani 25 kč. Přitom i tehdy byly děti, které na oběd neměly. Komunistický stát tohle vůbec nezajímalo.

5 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že ty děti, o kterých se tvrdí, že nemají na oběd, tak jsou většinou při těle a některé až obézní.

7 1
možnosti
Foto

že by se blížily volby???

4 0
možnosti
JK

NIC NENÍ ZADARMO !!!

To jen někteří politici žijí v představě, že to co nám uloupí na daních je jejich a tak uplácí tu část společnosti, která je volí. Protože levice spoléhá na chudáky, že jim hodí hlasy, je uplácení velmi snadné. Přitom jsou to absolutně vyhozené peníze, větší užitek bude, pokud je hodíte na oheň, aspoň chvíli teplo.

Stará pravda dí: "Nedávej hladovému chleba, ale pomoz mu tak, aby si ho mohl upéct sám."

Peníze, které vám dáváme nejsou určené na dotace a milodary, jako občané státu se skládáme na investice, které jsou nás, obce, města, kraje drahé, mají celostátní dopad a chceme je realizovat pro zvyšování životní úrovně zejména nás, co platíme daně.

Zvolený politik má od nás jasné úkoly, definovat a předložit nám návrh těchto investic a zajistit jejich provedení. Další úkol je připravit zákony tak, aby vše proběhlo v souladu se společenským zadáním a společenskou morálkou. Upravit zákonem společenské vztahy tak, aby podnikatelé mohli maximalizovat zisk a spravedlivě mohli odměnit zaměstnance.

Pak totiž se konečně zvedne životní úroveň aspoň na takovou jako ve státech, kterými máváte jako štítem proti oprávněným výtkám. Pak si případně můžeme dovolit charitu také na jejich úrovni.

Ve chvíli, kdy se budoucnost našich dětí prožírá v rozpočtovém schodku, máme vyhazovat další peníze bez užitku do okamžité spotřeby. To není normální, jak to děláte doma? Jdete si půjčit, protože vám příjmy nestačí a ještě část té půjčky dáte žebrákovi, protože je vám ho líto? To má jediné východisko, za chvíli budete sedět vedle něho. Máte mu říct, půjčila jsem si na stroj, jdu něco vyrábět, pojď mi pomoct a budeme mít oba na slušnou hostinu. To je normální, protože co?

NIC NENÍ ZADARMO !!!

16 1
možnosti
PR

P67a17v42e54l 65R56y65š71k10a

4. 12. 2018 12:04

Myslím že líp je dát dětem obědy než podnikatelům dotace na každou blbost.

1 3
možnosti
JN

Vy jistě máte přesnější informace než já, ale před lety jsem ve zprávách zaregistroval, že na Slovensku jsou sociálně slabším rodinám které mají děti, je z vyplácených dávek rovnou strženo stravné ve školní jídelně.

Tím je dosaženo jednak toho, že rodiny mají motivaci posílat děti do školy a jednak toho, že alespoň část vyplacené sociální podpory jde opravdu na stravu dětí.

Nevím, jestli tu několik let starou informaci správně interpretuji, ale takový přístup bych schvaloval.

11 0
možnosti
DP

Jo, to by mělo smysl. Jinak jim akorát přispíváme na cigára a chlast.

1 0
možnosti
Foto

Bezplatného nebylo nic ani za komunistů. To je vládní rozhazování peněz, které vláda stáhla z daní těch, co pracují. Hladovějící děti ve školách.;-D;-D Tohle tvrzení je víc jak úsměvné. Stačí podívat, kolik jídla děti ve školních jídelnách vyhazují. Máme doma školní kuchařku a tak vím kolik kilo masa, litrů polívky a daších jídel se doslova vyhodí do popelnice. Přitom jídlo jsou dělána z toho nejlepší a vše se přísně kontroluje, aby nikdo děti neošidil na množství a kvalitě. Školní obědy jsou u nás i v současné době výrazně dotovány, míra dotace může být kolem 60 %. Přesto i dnes rodičům, kteří žijí ze sociálních dávek , ale kteří si neodřeknou ciigarety, alkohol, drahé mobilní telefony s datovými tarify nebo další zbytečnosti, tak jejich dětem stát přispívá na obědy. Protože tyto rodiče nemají 25 kč na obědy.!!!!

Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/stat-zaplati-obedy-i-detem-jejichz-rodice-neumi-hospodarit-20170531.html

17 0
možnosti

To je tak nemožné zjistit kteří rodiče neplatí obědy svým dětem?

Pak by měla zasáhnout sociálka.

4 1
možnosti
MD

Jak proste ..

Je prace? Je! Lidi na praci dokonce chybi.

Pak to neni hanba statu, ale rodicu.

15 0
možnosti
MD

Cesky Barnevernet. Hrozba rodicum odebrani deti, hrozba sebrani zdroju prijmu a vsech socialnich davek OPRENYCH o deti. Hrozba hladu pro line rodice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik