Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak to vím naprostě přesně...tam kde se mu podlomí nohy...x krát exaktně prověřeno:-)

4 0
možnosti
Foto

Správně. O tom u konkretního jedince rozhoduje tzv. index podlomu, který souvisí s jevem zvaným refrakce (tedy znovunabytí fraku, poté co jedinec v souboji s dvojitým fernetem dostal na frak). :-)

0 0
možnosti

Bez testování hypotézy mohu konstatovat, že čísla s vyšší hustotou jsou fakt hustý.-)

1 0
možnosti
Foto

To je známý fakt z podvojného účetnictví známý jako testování hypotéky. Tam lze dokonce narazit i na beton. :-)

0 0
možnosti

Potvrzuji, že mezi študáky to bylo oblíbené téma. Na mojí alma máter vyhlásila katedra matematiky téma "trajektorie opilce", posléze ale muselo být stornováno, neboť přihlášení studenti byli spolu s vedoucím práce, mimochodem zasloužilým notorikem, schopni úlohu řešit pouze v restauraci "U krakonoše", přičemž zde definované řešení nesplňovalo nejen tematickou úlohu, ale také společenské zásady socialistického studenta ;-)

1 0
možnosti
Foto

Copak zasloužilý notorik, to nic není. Ale národní notorik, to je panečku pocta, kvůli které by se Krakonoš jistě s chutí pustil do basy Krakonoše. Pokud by tedy pro narušení zásad socialistického soužití neskončil v base. :-)

0 0
možnosti
PL

Moc hezké. Za dob studií mne statistika moc bavila. Ale dnes už jsem mnohé zapomněl a v praxi používám jen základní charakteristiky polohy a variability.

1 0
možnosti
Foto

Základní charakteristikou polohy je azimut v poloze ležícího střelce. To je také poloha, ve které opilce najdeme nejčastěji, obvykle sípajícího "variablééé". :-)

0 0
možnosti
Foto

;-DR^ Karma. Nádhernej blog. Že já blbec jsem se nenarodil o čtyřicetl let později. Na Vaše přednášky bych jako student chodil strašně rád. ;-) Vždycky se něco (málo) naučím a královsky se bavím. Jen houšť a větší kapky.

1 0
možnosti
Foto

Já pověsil učitelování na hřebík v roce 2003. Dneska už jsem jen pedagog ve výslužbě. "Jen houšť a větší Kapky" by se ale krísně hodilo do pražského prvomájového průvodu v roce 1983. :-)

0 0
možnosti