Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31a66k12u24b 72R72o20t20h

21. 9. 2018 17:30

Úplně stejně, jako se nevyznáte v otázce religiozity, nevíte ni prd o tom, co je pedofilie. Kulínský pedofil nebyl a nebyla za pedofilii souzen, mimo jiné i proto, že za pedofilii nelze k trestu odsoudit nikoho. Opět jste předvedla nehoráznou nevzdělanost, dávanou najevo veřejným textem.:-/

17 1
možnosti
Foto

K32a84r79e27l 69M43á47d45l25e

21. 9. 2018 17:46

Občas s Vámi musím souhlasit. Kulínský nebyl pedofil, ale nějaký "multi", protože měl techtle mechtle i s puberťačkama a vedle toho měl dospělou přítelkyni. Jak by řekla teta Kateřina - Příležitost dělá zloděje a S jídlem roste chuť. Kulínský opravdu nebyl odsouzený za pedofilii, protože nepraktikující pedofilové do báně nechodí, v tom máte pravdu. Ale jeho skutky byly pedofilní, i když spíš ze stupňujícího se pocitu naprostého ovládání členek. Velkou roli v tom samozřejmě hrála prestiž souboru a neustálá hrozba, že kdokoliv neposlušný může být okamžitě nahrazen nějakým čekatelem zvenčí.

2 0
možnosti
Foto

K90a20r48e32l 49M69á86d61l13e

21. 9. 2018 17:04

Za prvé - p. Hermánek má pravdu v tom, že se postupně prokázalo, jak byl ten utopený kluk "fotogenicky" naaranžovaný a že za jeho utopení skutečně mohl otec.

Za druhé - o tom, že jsem zlomeného Kulínského až litoval, jsem psal já. Nebylo to nic o tom, že bych schvaloval, co s těmi členkami sboru prováděl. Vůbec nezpochybňuji, že z toho některé mohou mít trauma dodnes. Prostě jsem ho úplně letmo poznal, když jsem mu jako kurýr vozil zásilky a ta poslední zásilka byla v době, kdy už byl vyšetřovaný (ještě ne odsouzený) a poznamenalo ho to natolik, že mi ho fakt bylo líto.

8 0
možnosti
MP

Píšete utopený kluk byl "fotogenicky" naaranžovaný a za jeho utrpení mohl otec.Hodně silné tvrzení.Ten hoch byl jeden z mnoha tisíc, který nepřežil cestu přes moře do zemí, kde jeho otec a on doufali najít bezpečí.Zlomený Kulínský píšete, bylo mi ho líto....nu lítost a odpouštění jsou pěkné lidské vlastnosti, nicméně jestliže tento pán řadu let zneužíval svého postavení docela hrůzným způsobem na nezletilých děvčatech, a potom se bezpochyby , /ale to se jen domnívám/, bránil zuby nehty, a předpokládám že zapíral co se dalo i nedalo za podpory zdatného a jednoho z našich nejdražších advokátů Sokola, nu pak ...líto -nelíto, z hrušky dolu!

1 5
možnosti
ND

Myslím si, že je nesmysl přirovnávat smrt pana Kulinskeho k situaci s imigrantama na na moři. Tady jde o to, že se pan K. sice kdysi něčeho dopustil, bylo mu to prokázáno a on si to odseděl, takže nikdo nemá právo to pripominat, tedy tak to tedy bývalo. Taky si myslím, že si život dostatečně zničil a odesel předčasně.

A posuzovat národ podle toho zda soucítí nebo nesouciti s imigrantama víc nebo míň než se smrtí pana K. je, tedy podle mě nebetycna blbost, omlouvám se, ale já to tak cítím...

22 2
možnosti
OT

Jenže co jiného čekat od paní dokonalé.

5 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik