Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co tady řešíme? Kulínský pedofil nebyl, což je zcela jasné, líbila se mu ale mladá děvčata, a i ta jeho žena, byť +18, do této kategorie spadala. Bohužel, do žádné kategorie tohoto blogu nespadá autorka textu, tu by každý chlap (včetně Kulínského) obešel s padesátimetrovým odstupem. A vo tom to je!

1 5
možnosti
DZ

Fuj. %Ze se nestydíteRv

2 0
možnosti
ND

Milá Libuško, ráda jsem vás četla s vašimi Italy, ale tohle ne, respektuji váš názor, ale neslučuje se s mým. Tak se mějte hezky, nebudu rušit vaše kruhy.

1 0
možnosti
Foto

takže souhlasíte s tím, že pachatelé si zaslouží víc úcty respektu a pochopení než jejich oběti?..no to je hezké...tak vám přeji aby se vám nikdy nepřihodilo nic nemilého a lidé pak neřekli, že si za to vlastně můžete sama-třeba ukradnou vám v obchodě peněženku ale místo vyšetřování vám policie řekne, že jste si měla dávat pozor:-/

1 0
možnosti
DZ

Nechtěla jsem reagovat, ale musím.

Učitel prostě nesmí. A zkoušet jeho pochybení ředit úvahami o svádění ze strany holek a o ambicích rodičů, to jsou okecávačky, a navíc pěkně amorální okecávačky.

Co mne rozzlobilo, jsou reakce a to zejména paní Vlkové, která je trenérkou plavání. Co by na to asi řekli rodiče, kteří jí svěřují svoje děti?

2 0
možnosti
Foto

naprostý souhlas-o povolání paní Vlková jsem nevěděla ale tím spíš by si ona sama měla uvědomit jak anomální a nemorální byl požadavek pana Kulínského, aby se děvčata svlékala při tanci nebo při společném koupání-stejně tak jako vás reakce pan Vlkové, mě nazvedl komentář pana Hermanka a Skacela-proto vznikl tento článek a ne jak naznačuje paní Dubcová, abych si kopla do zesnulého:-/ nedávno jsem napsala blog o vyšších trestech za pedofilii a stejný postoj-bagatelizování zesměšňování snaha vyhnout se skutečné diskuzi o skutečném problému

https://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=676507

0 0
možnosti
ZH

Máte bohužel ve všem pravdu. R^ trauma těch dívek je každému fuk. Je samozřejmě tragické, když tak talentovaný člověk, jímž Kulínský nesporně byl, dopadne tak špatně.

4 0
možnosti
Foto

díky pane Zdenku za komentář-talentovaného člověka je jistě škoda, ale na druhé straně si nemyslím, že by někdo měl být omlouván právě jen proto, že je génius-pěkný víkend:-)

0 0
možnosti
ND

Nemohli byste toho nešťastného člověka nechat spát na věky v pokoji? Honite si na něm karmu? Honite si na něm své ego? Jste horší než Blesk co si na něm vlastně honite, paní Palková a vy ostatní? Je mrtvý ten člověk a zaplatil za své konání zničením nejen svého života, je vám to málo?

2 0
možnosti
Foto

vaše reakce je zcela mimo místu paní Dubcová-jestli jste si nevšimla, v blogu nejde ani tak o něj ale o to jak benevolentně se k tomu problému staví komentáře, které jsem citovala-nevím jakým způsobem si někdo může honit ego tím že rozebírá tak závažný společenský problém jako je zneužívání pravomoci v souvislosti s mladými a sexuálními praktikami-tady skutečně nejde jen o selhání jednotlivce ale společnosti která nad tím přivírá oči-ať si klidně spí ale tím že někdo umře nesmyje stigma ze svých obětí které s tím musí žít nadále-kdyby jste měla zneužitou dceru a každý den viděla jak ji to poznamenalo možná byste mluvila jinak:-/

proč nešťastný? Proto že způsobil neštěstí jiným?

4 1
možnosti
Foto

Nevím zda je nutné v tom bezpodmínečně hledat pedofilii.K tomu, aby umělec podal špičkový výkon potřebuje být dobře naladěn. Je prostě nutné se uvolnit - pan Kulínský jako profesionál zřejmě uměl připravit dobrou atmosféru, se sklenkou vína v ruce, při svíčkách, resp. obklopen koupajícími se vílami - to by dávalo smysl. Neurotický manžel paní Vlachové se do této kulisy násilím dobýval, chtěl být také přitom, ale to už byl jiný příběh.

3 4
možnosti
Foto

H83a80n94a 64V43l80k69o13v32á

21. 9. 2018 19:35

Technická poznámka - nebyl to manžel...ale jinak to jen potvrzuje moji teorii ( a většiny sexuologů) že muže prostě sexuálně mladé dívky přitahují nejvíce....

3 0
možnosti
DR

Nevím, je to věcí názoru, pravdu už se samozřejmě nedozvíme, ale mě ta tehdejší aféra a následný soud připadal jako hon na čarodějnice, v tomto případě na Kulínského.

0 2
možnosti
Foto

K17a10r15e26l 75M20á70d58l47e

21. 9. 2018 19:30

Těžko říct, kdo si jen tak přiložil polínko, ale těch svědectví bylo tolik, že to reálný základ určitě mělo.

1 0
možnosti
Foto

H35a43n56a 63V71l93k51o77v43á

21. 9. 2018 19:06

Víte, paní Libuše, Kulínský skutečně nebyl pedofil.

Každému muži se líbí mladé dívky víc než zralé ženy. Až na výjimky. Většina jich s tím dokáže pracovat a ovládnout se.

Popřípadě si vystačí s pornem....

Kulínský měl tu smůlu že měl kolem sebe mladých dívek v rozpuku ženství neuvěřitelné množství a svým způsobem nad nimi velkou moc danou ambicemi jejich vlastními nebo - a to spíše - ambicemi jejich rodičů.

Neomlouvá ho to, ale vysvětluje to skutečnost že to mohlo probíhat tak dlouhou dobu.

A co se týká paní Vlachové - napsala jsem to pod článkem. Kdyby byl Kulínský jediným "zhýralcem" kterého potkala...Ale oni jsou to všichni Češi co jim z očí kouká zhýralost a potácejí se s lahvemi v rukou....

4 0
možnosti
MP

"pan Kulínský měl smůlu, že měl kolem sebe mnoho mladých dívek v rozpuku ženství" píšete.....no ona to na něho snad ta děvčata narafičila ...skvělá úvaha.

3 1
možnosti
Foto

Byl jsem zmíněn, ale nevím, co na to říci? Nejspíše to, že to, co autorka napsala, není nic jiného, než tzv. galimatyáš, který nemá hlavu a ani patu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik