Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Kulínský a pedofil, to né. Pedofilové jsou kněží ve státech, které kryje i sám svatý otec.

0 0
možnosti
Foto

samozřejmě pane Korecký-všichni ostatní na světě jsou špatní-kněží, muslimové, imigranti z Afriky, ale správný bílý Čech přece nemůže dělat ty samé hnusárny jako výše vyjmenovaní, na které někteří zdejší tak rádi poukazují aby ilustrovali jací jsou barbaři...ale my ne, my jsme přece skvělí;-)

0 0
možnosti
VP

Litovat někoho, kdo prokazatelně spáchal závažný tresný čin mi připadá zrůdné. A nebyl to hodný člověk ani ve vztahu k chlapcům. Mého syna vybral do zboru starý pan Kulínský již v 5 letech, přestože normálně přijímali děti až od 6 let. Dokud tyto malé děti vedla výborná paní Kulínská děti chodily s nadšením. Asi po 2 letech zbor převzal " Bohoušek" jak mu maminka i ve 20 letech říkala. Byl na děti strašně zlý, musely při nacvičování přes 2 hodiny stát bez hnutí, sprostě jim nadával, většina malých dětí v té době ze zboru odešla. Připomínám, že to byly děti, které chodily do 1. třídy, často do školy ještě ani nechodily.

0 0
možnosti
Foto

děkuji paní Pokorná za svědectví, je to otřesné ale dokresluje to obrázek toho, co tu někteří lidé tak zarytě hájí-ještě jednou dík a hezkou sobotu:-)

1 0
možnosti
DV

D18a18v76i90d 98V75l48k

22. 9. 2018 11:04

To jsou perly v diskusi. Dospělý normální muž samozřejmě sexuálně nepreferuje třinácti, čtrnáctileté holky a ani patnáctileté!!!!! Kulinský vážně poškodil spousty dětí(zřejmě jich bude mnohem víc, než keré promluvili) a zklamal důvěr jejich rodičů. Spáchal společensky velmi závažný trestný čin a zneuctil tak všechnu dobrou uměleckou práci , kterou vykonal. Já být táta jedné z těch holek, tak přišel i o zuby.

5 0
možnosti
Foto

Trochu prvoplánové vyjádření. Každému muži se, samozřejmě, líbí mladé ženy. Tedy dívky. To je dáno již biologickou přirozeností.

4 3
možnosti
Foto

A ještě bych dodal pro ty, pro které je Kulínský skoro "chlapák" , mám přesně studentky ve věku 15-20 let a opravdu normální to není. V jejich životě máme hrát v tomto případě skutečně jinou roli, než role milenců.

7 0
možnosti
Foto

To je ovšem velmi sporné. Co třeba J.W.G. a Ulrike?

0 0
možnosti
Foto

J48a47n65a 76M63a45j71o40v37á

22. 9. 2018 10:38

Ty jo... Vy ty migranty narvete fakt všude.

5 0
možnosti
Foto

jako vždy nejste schopna rozeznat příčinu od důsledku a pletete si dojem a pojem-což pro vás začíná být typické.;-)

ani by mě to nenapadlo kdyby tu každý den nebylo tolik článků o tom kde všude nějaký imigrant znásilnil Evropanku a chytří blogeři z toho hned nevyvozovali jak jsou ti Afričané a spol.neslučitelní s našimi kulturními hodnotami, že jsou barbaři a primitivové a najednou hle...my máme stejné barbary -bílé vzdělané ale stejně nízce se chovající jako ti údajní primitivové jen si je hýčkáme chráním bráníme a podle diskuze to je jen špička ledovce-jak píší někteří-měl smůlu že se to provalilo-kolik takových případů se dál díky naší nevšímavosti shovívavosti a zbabělosti odehrává dnes a denně dál8-o?

2 0
možnosti
Foto

Chodím sem ještě dávno před skončením přezdívek a za tu dobu jsem nahlásil dneska přesně druhý příspěvek. A jsem rád, že už tu nejjedovatější slina pana Preslera není, ač na smazání je všechno co tu vyplodil....

1 1
možnosti
Foto

Měl jste raději mlčet. Udavače nemá nikdo rád Rv

2 0
možnosti
Foto

Tak jsem si prolétl dosavadní diskuzi a zjistil, že jsem asi 10 x zmíněn. Co k tomu říci?

1. Hovořit o pedofilii je naprostý nesmysl. Pedofilie je orientace na ještě nevyspělé děti a sama o sobě je sice diagnózou, nikoli však trestnou. Trestné je to, co spáchal pan Kulínský - tedy pohlavní styk s osobou mladší 15 let.

2. Jsem již v letech, kdy mi ten německý doktor občas schovává věci ve skříní, ale přesto si velmi dobře pamatuji, jak při projednávání případu Kulínský byla často zmiňována ctižádost těch děvčat. Třeba při výběru na zahraniční zájezd.

Pokud by sbormistr Kulínský k sexu dívky nutil, bylo by to jednoznačně znásilnění. Za to ale, myslím souzen nebyl. A souhlasím s tím, že hrubě zneužil svou pravomoc a skutečnou, i neformální, moc.

A ještě si dovolím jednu poznámku na téma zneužití pravomoci. Když jsem žil v Německu, což už je 50 let, bylo trestné, aby nadřízený měl milostný poměr s podřízenou a samozřejmě i naopak, nadřízená s podřízeným. I když by oba byli již dávno plnoletí.

Cituji: "187Pohlavní zneužití. (1) Kdo vykoná soulož s dítětem mladším patnácti let nebo kdo je jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na ..."

https://www.google.cz/search?q=pohlavn%C3%AD+zneu%C5%BEit%C3%AD&oq=pohlavn%C3%AD+zneu%C5%BEit%C3%AD&aqs=chrome..69i57.5007j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

6 0
možnosti

Tato diskuze - hašteření zralých žen - se mně líbí.

1 0
možnosti
Foto

Fakt si myslíte, že Palková je žena? Prohlédněte si lépe její fotku!

2 1
možnosti
DZ

Pro paní Vlkovou, Dubcovou, pány Hermánka, kolotočáře a další, kteří se zde a na jiných blozích zaštitují tím, že Kulínský byl umělec a měl veliké úspěchy:

Ano, měl. Jenže jeho umělecké úspěchy měly základ v dětském sboru, v němž ty holčiny sociálně izoloval, vytvořil jim patologickou atmosféru a v ní je pak zneužíval pro svou zábavu. Kulínský byl sociopat a s dospělými by zřejmě ani nedokázal pracovat. I kdyby Bambini zpívaly jako andělé nebeští, za pokřivené dětství a mládí jeho obětí by to nestálo!

4 0
možnosti
Foto

naprostý souhlas-ale ikdyby byl sebevětší génius, společnost nemůže zavírat oči před tím, když někdo něco takového dělá a naopak musí chránit slabší a bezmocné před těmi, kteří moc mají...mlčenlivý souhlas je to nejhorší a nejzbabělejší co může být

4 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik