Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

No pane Pomp...karma se nekoná. Ne, že by ve vašem článku nebyly zajímavé pasáže k zamyšlení. Ale přijde mě to takové primitivní .Pracuji s muži i ženami a často slýchám od mužů ́úplný opak, že jim třeba přijde víc sexy výstřih na zádech než na prsou, nebo klidně zapnutá košile až ke krku. Víc je přitahuje lehká tajemnost a jakási rezervovanost než naservírovaný výstřih a prdelka na stříbrném tácu pro každého, a že doma by takovou nechtěli. Je to samozřejmě otázka vkusu. Abychom neházeli všechny chlapi do jednoho pytle. Zajímala jsem se proč a bylo mě řečeno, že je to takové prvoplánované a je to nejlepší způsob jak ulovit muže....čili co z toho vyplývá...že ta která se příliš odhaluje je lovkyně.... A ono by to mělo být naopak, muž by měl být lovec a ne být uloven. Zajímalo by mě jak to máte doma? Jestli se vám to líbí na vlastní ženě nebo jenom na druhých ? Ale odpovídat mi nemusíte, jen jsem napsala svůj názor a názor některých mužů se kterými docházím do styku.

1 3
možnosti
VT

...než jsem se začal věnovat hodnocením výstřihů, tak mě ve škole naučili, že se správně píše "...abychom neházeli všechny chlapy do jednoho pytle...". Asi tak ...[>-]

6 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,63
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik